סיכום הניסוי

אורית502

New member
צהרים טובים ../images/Emo42.gif

המסקנה שרצית להגיע אליה בניסוי היא שבעיקרון גם אם נטיל מספר פעמים בשאלה אחת התשובות שנקבל תיהיינה דומות. האין זאת? בכול מקרה אם כן אזי גם אנו למדנו מכך . ומה שאני למדתי הוא : לשאול שאלה מדוייקת. הטלה אחת די בה. להיות מרוכזת בשאלה. ולהסתפק בתשובה אחת . תודה לך על החכמה, ועל הסרת ספקות.

הי עומר,

מה שלמדתי...זה אח"כ מה הפרטנרים לשיחה חושבים זה מה שמעניין אותי כי כוונתי לצור פה דיון על רונים ולשם כך יש לעניות דעתי, להתבונן ברונים...ובהתנהגותם. אז לפני שנשחק אותה מאסטר רונים ונגיד אשמח לשמוע אתכן סופר נובה דווקה כתבה כיוון שלך יש את הגישה כמנהלת הפורום אולי תעלי את הודעתה מלמטה ותפתחי שרשוש....

רחלי 1233

New member
היי ליאונרדו

דבר ראשון ממש תודה על הפירושים והתמיכה עשיתי כעצתך ופרסתי שנית רונים בנוגע לשאלה האם תחום המשפטים טוב לי ( התחום שהתחלתי ללמוד ) הטלה ראשונה אינגווז ג'רה קנאז הטלה שנייה סווילו פהו גבו רונים שונים ממה שיצא בהטלות קודמות . אך מנסיוני הדל ברונים אני רואה ששתי ההטלות דיי דומות במסר שלהן תודה רבה רבה רחלי

שאלה פעמיים נוספות...הבהרה(?)

האם ההסבה לתחום המשפטים תצלח? הטלה ראשונה אינגווז שינוי של 180 מעלות - מהפך ג'רה בוא האביב קנאז נפילת האסימון תשובה כן! הלימודים יובילו כנראה לעיסוק..מתאים לך (= נפילת האסימון בעתיד להבנתי..) הטלה שנייה סווילו רון השמש פהו יציאה לדרך גבו הכל כתוב תשובה ממש כן....זו דרכך. בהצלחה ובעיניין הניסוי האם חשת העת הטלת הרונים כעת או ליתר דיוק הלחיצה על המחשב שאת יותר ממוקדת בשאלה מקודם???

רחלי 1233

New member
../images/Emo25.gifהיי

האמת שכן אני גם חשה בתוכי שהתחום אכן יתאים לי והרונים רק חיזקו את האינטואיציה . אבל - וזה מעניין בעיניי גם הפריסה הקודמת משקפת את מצבי הנוכחי כיוון שבזמן ההטלה הקודמת , הייתי עדיין נתונה תחת השפעת השינויים בחיי שינוי של 180 מעלות ( התפטרות מעבודה קבועה , קבלת עבודה שחשקתי בה מאד אך היא קצובה לזמן הלימודים בלבד ולזה התכוונת כשאמרת שאני עדיין בדרך אך זה לא הייעוד שלי ) בקיצור הרס הישן ונסיון ליצירת משהו חדש . מעניין -:) נשיקות רחלי

rogali

New member
היי לאונרדו../images/Emo140.gif

בשאלה הראשונה שתי הפתיחות למעשה אומרות: יש משהו, לא עכשיו ,תשחררי , זה יקרה בזמן שלו אבל זה יקרה. הבנתי נכון??? בשאלה השניה : שתי הפתיחות יבוא שינוי (לא ברור אם לטובה) אך יש עוד עבודה. נכון? מדהים ! זה תואם את המציאות , עוד יותר מדהים ששתי הפתיחות נותנות תשובה זהה. תודה לאונרדו

../images/Emo28.gifהרונים.

כוח מאגי עתיק וחכם....יש להם את זה הא? מה שעוד יותר מדהים אותי שזה קורה גם עם מחשב וכפתורים ולא רק עם אבנים... מי שבקיא ברונים (יותר ממני ) יכול לספר על קשר לאבנים מסויימות..אז אולי בעצם הכלי פחות מהותי והרוח שבנו עושה זאת... סתם הגיגי בוקר..תתעלמי, בכל אופן לגבי הפתיחות השונות אצלך ממש היה קשר מעניין בינהן..אבל למעשה בכולן - ששאלו פה.. אחרי שתגיבו אנסה לבנות טבלה ולשחק עוד מעט עם הרצף, הקשר וזה....תמי יום נעים אלך לנסות להעיר את הבנצ'יק שלי לקייטנה של שומרי הגן מרוב שקםפץ והתרגש ולא הצליח להרדם אתמול מההתרגשות לקראתה עכשיו לא מצליח להתעורר..

למעלה