סיכום הסדר! אז איך עבר עליכם הסדר?קראתם את כל ההגדה? שרשרו חוויות משעשעות מהסדר !!
ר רחלי כהן1 New member 24/4/05 #1 סיכום הסדר!../images/Emo13.gif אז איך עבר עליכם הסדר?קראתם את כל ההגדה? שרשרו חוויות משעשעות מהסדר !!
סיכום הסדר!../images/Emo13.gif אז איך עבר עליכם הסדר?קראתם את כל ההגדה? שרשרו חוויות משעשעות מהסדר !!
I INfcted CabDagE New member 24/4/05 #2 היה לי קצת משעמם../images/Emo10.gif אבל הממ בעיקרון היה נחמד, וקראנו את כל ההגדה [כולל השירים><] *כן כן, אנחנו משקיעים * חג שמח!!
היה לי קצת משעמם../images/Emo10.gif אבל הממ בעיקרון היה נחמד, וקראנו את כל ההגדה [כולל השירים><] *כן כן, אנחנו משקיעים * חג שמח!!
H heaven is here New member 24/4/05 #3 גם אנחנו קראנו את כל ההגדה../images/Emo152.gif עבר דווקא מהר וכאלה אוכל
A A N I g M A New member 24/4/05 #4 שתיתי ואני רוצה עוד../images/Emo3.gif המ. דוד שלי הביא לנו די וי די
ר רחלי כהן1 New member 24/4/05 #5 חחח גם אנחנו קראנו את כל ההגדה עבר מהר דווקא אני יותר ציפיתי שנקרא שעתיים ורק אחך כך נוכל !! אבל ללאא אכלנו אחרי חצי שעה היה סדר נחמד!
חחח גם אנחנו קראנו את כל ההגדה עבר מהר דווקא אני יותר ציפיתי שנקרא שעתיים ורק אחך כך נוכל !! אבל ללאא אכלנו אחרי חצי שעה היה סדר נחמד!
R ranushh New member 25/4/05 #6 הח הח איזה אוכללללל טובבבב!!!../images/Emo6.gif ובכלל היה מצחיק עם כל הדודים...