סיכום הסואסייד גברים - Verdasco הוא המנצח !

shlomy85

New member
סיכום הסואסייד גברים - Verdasco הוא המנצח !

שלום לכולם. מצטער על האיחור.. השבוע סיימנו את העונה הראשונה של סואסייד הגברים בפורום טניס בתפוז, בתקווה שיהיו עונות נוספות. 87 שחקנים ושחקניות שיחקו במהלך השנה (מי יותר ומי פחות) ב-38 טורנירים. כשנגמר משחקו של מארי בטורניר סוף השנה בלונדון, נודע לנו ש-Verdasco הוא הזוכה הגדול בסואסייד הגברים ! כל הכבוד לך !
קודם כל, אני רוצה להודות לכל המשתתפים והמשתתפות במהלך כל העונה. מקווה שנהנתם מהמשחק ! אני רוצה גם להודות ל-נלבנדיאן3 ו-Nadal JR שעזרו לי במהלך העונה עם פתיחת חלק מהטורנירים והסיכומים היומיים. תודה גם למשתתפים נוספים שעזרו בכך. אשמח למשוב על העונה, וגם האם תרצו עונה נוספת. מצורפת תמונת הטבלה וגם הלינק לפירוט כל העונה למי שיותר נוח ככה.

דנה1982

New member
מזל טוב verdasco

כל הכבוד על ניהול נהדר של המשחק במשך כל השנה, שלומי ועוזריו הנאמנים! בוודאי שרוצים עונה נוספת... אני צריכה להחזיר את כבודי האבוד אחרי הירידה בדירוג...

חוצפה!

מילה על הסגן לא אומרים,אה?
וברצינות,תודה שלומי וכל שאר העוסקים בדבר.. היה מהנה ובוודאי שרוצים גם שנה הבאה. תודה.

תודה רבה שלומי ומזל טוב לורדסקו

שלומי - היה ניהול מעולה לאורך כל השנה - אני יודע שזאת לא מעט השקעה ומגיע לך כל הכבוד על כך. אשמח אם תוכל להמשיך לנהל גם בשנה הקרובה.

kingRF

New member
מה הייתי עושה בלי הסלאמים ?

תודה רבה וכל הכבוד לכל העוסקים במלאכה, אני בהחלט מעונין בעוד עונה - ולמרות שמקום 18 זה מכובד מאוד, יש לי עוד לא מעט נקודות עוד להרוויח בתחילת השנה. ברכות כמובן לורדסקו, הזוכה המאושר, הלוואי שחלק מהווינריות הזו תידבק גם במגרש

למעלה