סיכום הספקים לשבוע החולף

סיכום הספקים לשבוע החולף ../images/Emo160.gif

טוב שבוע שלם כמעט עבר לו בטיסה הגיע הזמן לסכם - תכנון מול ביצוע. אז. מה ממה שתכננתי הצלחתי לעשות? היתה לי פגישה טובה עם המנחה שלי. הצלחתי לקודד קובץ נוסף (כמו שהתכוונתי) ויש לי כבר שלושה ממצאים נוספים. עוד מעט אני אפילו אתחיל להאמין שאני יכולה לכתוב כבר פרק..... אה, ומה שעוד לא עשיתי, זה לכתוב את ההצעה להרצאה בכנס... אני מניחה שזה יהיה כבר במוצ"ש או בשבוע הבא, כשהממצאים שלי יהיו יותרמגובשים הרמטית. מי עוד מסכם תכנון מול ביצוע שלו?

היה שבוע סביר

ההרצאה גבתה ממני יותר זמן משתכננתי. בסופו של דבר היא עברה בסדר גמור. מסתבר שלהרצות שעתיים באנגלית זה לא כל כך נורא. אחריה נשארו לי אתמול והיום למחקר. שמתי לב למשהו שחמק ממני עד כה. אמנם עניין טכני, אבל משנה לי את סדר המשימות. אני עובדת עכשיו על כמה דברים שצצו שוב ושוב במהלך השנים האחרונות ובכל פעם דחיתי את ההחלטה לסוף. ובכן, עכשיו הסוף. עכשיו צריך לחתוך מה נכנס ומה נשאר מחוץ למסגרת המחקר הזה. חוץ מזה, נאמנה להרגלי, כתבתי רק חלק מהמיילים שהבטחתי לעצמי לשלוח השבוע

NorthernStar

New member
מכיוון שקיבלתי דחיה בשבוע בשתי חזיתות

ההספק אולי לא משו, אבל מדד הלחץ קצת ירד, לא באופן משמעותי, אבל ירד. אתמול הכריז אחד המרצים שלי שכפרס על כתיבת עבודה טובה במיוחד היא תישקל לפרסום בכתב העת החשוב שהוא עורך, מה שהחדיר בי עוד מוטיבציה לכתוב משהו טוב במיוחד בנושא שאני לא מתמצאת בו.

../images/Emo24.gif

מגישים ומגישים עד שמקבלים...בדרך זה קשה... בנימה זאת, השבוע הגשתי את הבקשה שתכננתי. הסיכויים קטנים, אבל כאמור אם לא מגישים בכלל אין סיכוי. בקיצור, עצם ההגשה זה וי גדול מבחינתי. בגזרת הדוקטורט- הספקתי פחות ממה שציפיתי (אבל יש עוד סופשבוע...שזה מעודד). קשור ולא קשור - קיבלתי פרויקט מעניין בעבודה, אבל כמובן שצריך לסיים אותו עוד החודש, אז זה מגביר קצת את הלחץ. אבל בגדול יצאתי בהרגשה טובה דווקא השבוע.

eitanlerner

New member
מכיוון שמדובר בעורך עיתון שמשמש כמנחה שלך...

... הייתי קורא לזה שחיתות ? או שגם אני (כמוך) קופץ למסקנות נחפזות ?

tulkin

New member
מסקנות נחפזות לדעתי...

כל מה שהיא אמרה זה שהמנחה שלה ישקול לפרסום עבודות טובות. אין בכך שום פסול. בעצם זו העבודה שלו כעורך. הוא מקבל מנן הסתם כמה עשרות מאמרים כל חודש ונדרש להכריע (תוך קבלת עזרה מאנשים נוספים שסוקרים את מה שנכתב, אבל האחריות הסופית היא שלו) מי ראוי לפרסום ומי לא. כל מה שכוכב הצפון מקבלת זה סוג של "מידע ממקור ראשון" - האם מה שהיא כתבה ראוי לפרסום או לא, ומה היא צריכה לעשות כדי שהוא יהיה ראוי לפרסום. אני מניח שכשזה מנוסח ככה, לא רק שלא תראה בזה שחיתות, אלא במובן מסויים זזה אחד התפקידים החשובים של המנחה. התמזל מזלה של כוכב הצפון והמנחה שלה הוא עורך של כתב עת נחשב, ולכן הפידבק שהיא מקבלת ממנו ערכו, אולי, גדול יותר מערכו של מנחה פוטנציאלי אחר שאיננו מחזיק בתפקיד דומה.

המממ....

מה היה בתחילת השבוע? 1. בחינת בית בסטטיסטיקה (יש לי עוד שבועיים להגיש אותה, אבל רוצה להוריד מעצמי את העול הנורא הזה) - לא נגעתי. לא הייתי מסוגלת. שונאת, שונאת, שונאת את התחום הזה. 2. אבסטרקט לכנס (דד ליין בסוף נובמבר, צריך לגמור לכתוב). - בחצי הדרך. 3. מאמר לכנס (דד ליין באמצע דצמבר, צריך להתחיל לעבוד על הנתונים) - הנתונים התפשלו, צריך לעבד אותם מחדש (לשמחתי, לא אני), כך שכרגע אני בהמתנה. 4. מאמר לסמינר המחלקתי - 6 עמודים מתוך ה-10 הצפויים נכתבו, צריכה לדבר עם עוד שני אנשים כדי לסכם את הדברים אבל בהחלט נראה שעד מחר אצליח לגמור אותו. 5. הכי בלתי אפשרי והכי חשוב - לחכות לתשובה בקשר לפרויקט עם גוף חיצוני. קיבלנו. הם מציעים מימון רק לשנה (ולא שנתיים)
בגלל המצב הכלכלי העולמי.אבל הפרויקט עצמו עדיין קורץ מאד. אני צריכה לשבת עם המנחה שלי כדי להחליט.

מעיןבר

New member
שום הספק ../images/Emo10.gif

תינוקת חולה עם אשפוז לקינוח, מעט הזמן שהוקדש לעבודה היה לצורכי הוראה. הצעת המחקר שאמורה להיות מוגשת עד סוף החודש יושבת כאבן שאין לה הופכין כי אני לא מגיעה לזה בכלל. המאמר מחכה לעריכה וזה יקרה רק אחרי הצעת המחקר. אני בדרך "לקבל משמרת" בביה"ח ומקווה שנשתחרר לכבוד הסופ"ש (וזה שהילדה המתוקה נראית מצויין
|שומבצל|). מקווה שבשבוע הבא הדיווח שלי יראה אופטימי יותר.

אוי. החלמה מהירה ../images/Emo10.gif../images/Emo57.gif

לא סבבה. מקווה שיהיה יותר טוב בקרוב. תעדכני....

אוי ואבוי ../images/Emo10.gif

לשחרור מהיר, החלמה מהירה בלי מבט לאחור לבית החולים -חמסה-

מעיןבר

New member
היא בבית מאתמול ../images/Emo13.gif

תודה על התמיכה. מקווה לחזור לשגרה ברוכה, משעממת ועמוסה...

משוש30

New member
אז מה הספקתי

סיימתי לעבור על כל המסמכים מאנגליה ולהשתמש באלו שאני צריכה
שלחתי תיקונים למאמר שהתקבל ושלחתי מאמר נוסף לעריכה לשונית
קבעתי פגישות עם אנשים לגבי הכנס שאני מארגנת
כתבתי חצי מההרצאה לכנס בו אני משתתפת
שלמתי מקדמה ובחרתי מגרש במקום בו כנראה נבנה את הבית שלנו...נכון זה מסיפור אחר אבל זה כל כך מרגש אותי שאני חייבת לספר גם כאן
לשבוע הבא אני צריכה לגמור לעבור על ספר חשוב אבל מתיש
לסיים את ההרצאה לכנס ואת המצגת
אם ישאר זמן להמשיך לעבוד על הפרק האחרון של הדוקטורט

d a p h n a

New member
הספק נמוך השבוע

אבל לאור זה שעבדתי בצורה די משכנעת בשבוע שעבר, לא נורא.

למעלה