סיכום העונה ה-11

sheff2k1

New member
סיכום העונה ה-11../images/Emo58.gif

בסך הכל לפי דעתי זאת עוד עונה מאכזבת, בדיוק כמו העונה ה10. ברוב הפרקים הם ממשיכים ב"מתכונת החדשה" שלהם, שמתמקדת בסאטירה ועקיצות פרעיות כלפי דמויות\אירועים חיצוניים, אבל שוכחים שמדובר בקומדיה. הsnuke או הcrap הן דוגמאות טובות לזה.. בעונות האמצעיות(בעיקר) לא הייתי מפסיק לצחוק, אבל בשתי האחרונות האחרונות היו כמה פרקים שלכל היותר העלו בי גיחוך. למרות זה היו כמה פרקים גדולים לדעתי גם העונה הזאת: הפרק הראשון עם nigger guy ירד על הצביעות של החברה האמריקאית בצורה הטובה ביותר; הפרק עם הכינים היה משהו מיוחד; הטרילוגיה של imaginationland הייתה משעשעת ומקורית...הפרק של הטורט די קרע אותי אבל בשורה התחתונה אני ממשיך להתאכזב....מה איתכם?

Doronko1

New member
אתה חיי בעולם אחר לגמריי

זו אחת ההעונות המוצלחות שהיו 8.5/10 . נ.ב. אם הייתי המנהל של הפורום הייתי שוקל לתת למחוק את את הדיון שלך ולהעיף אותך מהפורום.

sheff2k1

New member
אני אסביר לך מה הבעיה ../images/Emo68.gif

תיראה משהו: זוכר את פרק 801, עם הכלי נשק? גם בפרק ההוא היה מסר סאטירי ברור מאד, אבל ההבדל הוא שהמסר הזה הגיע בשיא של הפרק, בלי "להימרח" ובלי לבוא על חשבון ההומור. בפרקים של היום זה לא ככה...

g a g a

New member
אם כתבת את השורה האחרונה ברצינות-

[ואני מקווה שלא כתבת אותה ברצינות] - אז הרשה לי לרענן את זכרונך
אנחנו חיים בישראל, מדינה דמוקרטית. מן הסתם הפורום הזה מכיל אנשים בעלי דיעות שונות ומגוונות. זה לא נעים לשמוע ביקורת שלילית על משהו/מישהו שאתה אוהב, אבל סתימת פיות היא משהו שתפוז ואני באופן אישי מאוד לא ששים לקראתו. המשך גלישה מהנה, איריס
נ.ב. אם הדברים נאמרו בצחוק, אז אני שמחה מאוד. זה בריא לרענן את זכרונם של חברי הפורום מדיי פעם לגבי סתימת פיות

Cutting Edge

New member
בסה"כ

היו בעונה הזאת פרקים טובים מאוד, (1101, 1102, 1108, 1114...) ופרקים חלשים מאוד. (1103, 1104, 1106..) ציון לעונה 7\10.

NYMets Man

New member
אני חושב שהעונה הייתה גדולה

לא יודע מה אתכם, אבל פארודיות קטנות ורמיזות (סגנון הברמן בבר שקייל ניגן בו ב-1113 שנראה בול כמו המאמן של רוקי בלבואה) זה הדבר שהכי מצחיק אותי והעונה הייתה מלאה בכאלה... אני נהניתי מכל פרק ופרק, אפילו מאלה עם ההומור הכביכול הכי נמוך... זו הייתה עונה גדולה, כמו העונה העשירית... אין לי מושג למה הפכתם את העונות האחרונות לרעות, באמת שאין לי מושג

sheff2k1

New member
שמע זה עניין של תפיסה

עם כל זה שאני מבין את הסאטירה ואת התחכום שמאחוריה, אני פשוט לא אוהב שבמשך כל הפרק מורחים את אותו רעיון. אני אוהב סאטירה מרומזת יותר, שבאה תוך כדי הפרק ולא במקום הפרק, כמו בפאמילי גאי(בפרק אחד הם יכולים לקטול בשנינות 10 דמויות) ועדיין לא להזניח את המטרה העיקרית: להצחיק..

CAB2

New member
9/10.

כן אז 10 מגיע לכמה עונות אמצעיות שהיו פשוט מושלמות מבחינתי אבל פה נהניתי מכל פרק ופרק, באמת. סטירה תמיד הייתה ותמיד תהיה אני לא אוהב את איך שפמילי גיי עושים את הסטירות שלהם ונראה שאתה העונה הזו, אהבת יותר את פמילי גיי מבחינתי היו כמה פרקים שהצחיקו אותי פחות אבל זה היה עניין שלי הפרקים לטעמי היו מצחיקים כולם. או כמו שבארט סימפסון ענה בתובנתו לקרטמן- I HATE FAMILY GUY.

למעלה