סיכום העונות :))

סיכום העונות :))../images/Emo41.gif

העונה הכי יפה: העונה הכי מעניינת (מבחינה חברתית הבנות בבית וכו') : העונה הכי משעממת : העונה עם הבנות הכי חזקות : העונה עם הבנות הכי מעפנות : העונה עם הפוטושוטים הכי מדהימים : העונה הכי מושקעת : העונה שטיירה הכי יפה בה : העונה הכי הזויה ולא צפויה : העונה שהכי אהבתי :

שלי--->

העונה הכי יפה: עונה 6 הכי יפה לדעתי ביחד עם עונה 2. העונה הכי מעניינת (מבחינה חברתית הבנות בבית וכו') : עונה 3 !! עם אווה ואן ויהיה וכל התחבולות בבית... העונה הכי משעממת : 1 די שיעממה ול-5 למרות שהיתה מדהימה היו שעמום. וכמובן 4. העונה עם הבנות הכי חזקות : 2+5 העונה עם הבנות הכי מעפנות : 4. העונה הכי גרועה בהיסטוריהה העונה עם הפוטושוטים הכי מדהימים : 5 ו-6 וגם ב-4 היו כמה למרות שלא ברור למה השקיעו בבנות האלה :( העונה הכי מושקעת : עונה 3 לדעתי. וגם 6. העונה שטיירה הכי יפה בה : עונה 5 יואוווווו איזה יפה היא הייתה במיוחד באודישנים. העונה הכי הזויה ולא צפויה : 4 לא ציפיתי לדבר כזה עם בנות כאלה :( אבל גם 2 היתה לא צפויה במיוחד בפוטושוטים (נגיד הזוגות בעירום יאא) העונה שהכי אהבתי : 6. אבל גם את 2 ו-5 כמעט כמוה (דניאלללללללללללללייי והתמונות של ניקקק וניקול)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

העונה הכי יפה:3 העונה הכי מעניינת (מבחינה חברתית הבנות בבית וכו') :3 העונה הכי משעממת :8 העונה עם הבנות הכי חזקות :3 העונה עם הבנות הכי מעפנות :8 חוץ מרנה העונה עם הפוטושוטים הכי מדהימים :3 ו4 העונה הכי מושקעת :3 ו4 העונה שטיירה הכי יפה בה :5 העונה הכי הזויה ולא צפויה :7 [התאומות המדהימות,אנצ'ל יוג'ינה וג'יידה נשארות אובר גבול הטעם הטוב] העונה שהכי אהבתי :3

NP16

New member
דווקא את התמונה הזאת של דניאל שמת?עונה..

העונה הכי יפה: 3 העונה הכי מעניינת (מבחינה חברתית הבנות בבית וכו') :^ העונה הכי משעממת :5 העונה עם הבנות הכי חזקות :6 העונה עם הבנות הכי מעפנות :1 העונה עם הפוטושוטים הכי מדהימים : נראלי ש6 העונה הכי מושקעת : ^ העונה שטיירה הכי יפה בה : רביעית-חמישית..נראה לי,לא הכי זוכר,היא מדהימה תמיד.. העונה הכי הזויה ולא צפויה :אין כזאת. העונה שהכי אהבתי : זה כמו העונה הכי יפה..^^

התמונה מדהימה היא מזכירה לי את ג'יילו

צריך להוסיף ביכלל?? וואו וטיירה נראתה פשוט ר-ע בעונה 4! זה העונה שהיה לה שיער אדום אדום והיא הייתה שמ--נ-ה!

NP16

New member
כנראה התכוונתי לשלישית..וזה התמונה של

דניאל שהכי פחות אהבתי ^^ כל שאר התמונות שלה הרבה יותר טובות..

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

העונה הכי יפה: 3 העונה הכי מעניינת (מבחינה חברתית הבנות בבית וכו') : 3 העונה הכי משעממת : 4 או 5 העונה עם הבנות הכי חזקות : 2 העונה עם הבנות הכי מעפנות : 5 העונה עם הפוטושוטים הכי מדהימים : 3 העונה הכי מושקעת : 2 ו-3 העונה שטיירה הכי יפה בה :ממש אני התמקדתי על טיירה
העונה הכי הזויה ולא צפויה :בשבילי השנייה,כי היא הייתה הראשונה שראיתי העונה שהכי אהבתי : 3,אין ספק. ה-עונה.

אפרת../images/Emo2.gif

את רצינית חושבת ש-5 חלשה?? מה עם ניק??!?!?! וניקול וקיילללל?? הפתעת אותי! ומה עם 6? אהבת את העונה נראה לי לא?? וכמובן את דניאליייי

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifעונה 5 הייתה מאוד חלשה

כ"כ חלשה שאני בקושי זוכרת ממנה משהו. 6 הייתה עונה מצוינת,אבל אין על העונה השנייה והשלישית.

efif1212

New member
עונה ../images/Emo26.gif

העונה הכי יפה: 4 ו6, ו7,8 העונה הכי מעניינת (מבחינה חברתית הבנות בבית וכו') : 7 ו3 העונה הכי משעממת :לא זכורה לי עונה משעעמת במיוחד,אולי העונה הראשונה... העונה עם הבנות הכי חזקות : 6, ו7 העונה עם הבנות הכי מעפנות : 4, חוץ מקיילן ובריטני
העונה עם הפוטושוטים הכי מדהימים : 8
,7, ו6. בכל עונה יש כמה פוטשוטים מדהימים, אבל העונות האלה היו הכי הכי. העונה הכי מושקעת : אנערף... אולי 6, וגם 8... העונה שטיירה הכי יפה בה : לא זוכרת, בעונה ה9 היא ניראת יפה בינתיים...אני רק זוכרת שבעונה ה4 היא הייתה לא משו בכללללל. העונה הכי הזויה ולא צפויה : 8 ו4 העונה שהכי אהבתי : 7,8,6,4 קיילן

וואו מדהים איך יש לנו כמעט אותו טעם

מסכים עם הכל חוץ מעונה 4! וכמובן חוץ מ-7 ו-8 שלא ראיתי.. אבל את מה עושה לי חשק לעונה 8 ! נשמעת לי מ-ד-ה-י-מ..ה

Nataly B

New member
עונה :)

העונה הכי יפה: 4 ו-6 העונה הכי מעניינת (מבחינה חברתית הבנות בבית וכו') : בכולן היה מעניין, אבל אהבתי 3,4,6 העונה הכי משעממת : אין משעממת, אבל אולי 2 , 5 העונה עם הבנות הכי חזקות : 6,4,3 העונה עם הבנות הכי מעפנות : 5,1 העונה עם הפוטושוטים הכי מדהימים : לדעתי כל העונות חזקות בקטע הזה. העונה הכי מושקעת : כל עונה זה הולך ומשתפר, אבל אהבתי את המסלול הליכה של עונה 4! העונה שטיירה הכי יפה בה : תמיד
העונה הכי הזויה ולא צפויה : - העונה שהכי אהבתי : 4

:)והכל דעה אישית אז אין בדיוק ספוילר

העונה הכי יפה: 3 העונה הכי מעניינת (מבחינה חברתית הבנות בבית וכו') : 6 העונה הכי משעממת : 8 העונה עם הבנות הכי חזקות : 3 העונה עם הבנות הכי מעפנות : 8 ו1 העונה עם הפוטושוטים הכי מדהימים : 3 ו7 העונה הכי מושקעת : 3 ו8 העונה שטיירה הכי יפה בה : 2 העונה הכי הזויה ולא צפויה : העונות האחרונות היו דיי לא צפויות 7-8 7 קצת יותר העונה שהכי אהבתי : 3

efif1212

New member
8 הכי משעממת?! ../images/Emo2.gif

מה היה משעמם? אני מכל פרק נהנתי יותר ויותר! אחת העונות הטובות לדעתי.

Manga136

New member
עונה. ../images/Emo142.gif

העונה הכי יפה: 7. העונה הכי מעניינת (מבחינה חברתית הבנות בבית וכו'): 7. העונה הכי משעממת: 5. העונה עם הבנות הכי חזקות: 7. העונה עם הבנות הכי מעפנות: 5. העונה עם הפוטושוטים הכי מדהימים: 7. העונה הכי מושקעת: 7. העונה שטיירה הכי יפה בה: 8. העונה הכי הזויה ולא צפויה: 8. העונה שהכי אהבתי: 7.

שלי../images/Emo26.gif(יש הרבה../images/Emo58.gif זהירות)

העונה הכי יפה: 3, 7 העונה הכי מעניינת (מבחינה חברתית הבנות בבית וכו') : 3, 7, 8 ו- 9 העונה הכי משעממת : 4-5
העונה עם הבנות הכי חזקות : 3, 7, 8, ו - 9
העונה עם הבנות הכי מעפנות : לא יודעת אם מעפנות... אבל 1, 4, 5 היו אפרוריות פחד העונה עם הפוטושוטים הכי מדהימים : 3 (איך אפשר לשכוח את העכבישים המדהימים??
), 7 (הכי מושקעת EVER)
העונה הכי מושקעת : 3, 7, 8 די מושקעת אבל לא כמו 9 שיותר העונה שטיירה הכי יפה בה : 4, 7-9 העונה הכי הזויה ולא צפויה : כולן צפויות. אבל 3 הייתה מאוד מעניינת העונה שהכי אהבתי : זה די ברור, לא?
3, 7 עד 9 ודי הרבה מ- 2

למעלה