סיכום הפתיל!

סיכום הפתיל!

אוקיי, את כל הסקרינגראבס האלה יש לנו פה! חה חה חה ! איזה כייף. חסרים לנו שניים... עונה שנייה The Lost Mariner עונה רביעית Takes One To Know One חוץ מזה, עכשיו עוברים להרקולס... אז איזה פרקים יש לנו בהרקולס? בכיכוב לוסי: As Darkness Falls The Warrior Princess The Gauntlet Unchaned Heart Outcast בכיכוב לוסי ורנה: Judgement Day Stranger in A Strange World Armageddon Now בכיכוב האדסון: Yes, Virginia, There Is A Hercules בכיכוב רנה והאדסון: For Those Just Joining ד"א - בקשר לכיכובים של שחקנים כמו: קווין סמית´ אלכס טיידינגס רוברט טריבור ברוס קמפבל ועוד... אני צריכה לעבור על כל הפרקים של הרקולס... ואני מבטיחה לעשות את זה בזמן הקרוב... הגיעה לאוזניי שמועה שעכשיו ברודי שמה בפורום את The Lost Mariner. אני רק רוצה להגיד, שלולא ברודי, לא הייתי מצליחה לעשות את זה
תודה רבה רבה רבה!!! לברודי
וגם לנטע ושירי...

ברודי

New member
../images/Emo9.gif תודה מתוקה.

אגב זהו נגמר לגמרי. יש הכול בזינה!

לא ממש פרק... אבל -

Hercules and the Amazon Women אחד מארבעת הפרקים של המיני סדרה של הרקולס, שלוסי משחקת... ד"א - יש גם אחד שרנה משחקת בו, שנקרא Hercules and the Lost Kingdom מי שמשיג -

עד כאן פינתנו להיום

אני מתה מתה מעייפות אולי יהיה לי כוח בלילה למצוא עוד...
לכולם!

פרקי הרקולס.

ערכתי חיפוש בווש (לכו תנסו להבין את השעות שינה שלי... גם אני לא מבינה) על שחקנים שמשחקים בפרקים בהרקולס... אוקיי, אז ככה : עונה ראשונה של הרקולס.. שם הפרק ולידו השחקן/ים שמשתתפים בו (בסוגריים הדמויות שהם משחקים): EYE OF THE BEHOLDER רוברט טריבור (סלמוניאוס) AS DARKNESS FALLS לוסי לולס (ליילה), רוברט טריבור (סלמוניאוס) THE WARRIOR PRINCESS לוסי לולס (זינה) - הופעה ראשונה שלה בתור זינה! THE GAUNTLET לוסי לולס (זינה), רוברט טריבור (סלמוניאוס) UNCHAINED HEART לוסי לולס (זינה), רוברט טריבור (סלמוניאוס) עונה שנייה: THE KING OF THIEVES ברוס קמפבל (אוטוליקוס) ALL THAT GLITTERS רוברט טריבור (סלמוניאוס) WHAT´S IN A NAME? קווין סמית´ (איפיקלס/הרקולס) THE OUTCAST לוסי לולס (ליילה), רוברט טריבור (סלמוניאוס) UNDER THE BROKEN SKY רוברט טריבור (סלמוניאוס) THE FIRE DOWN BELOW רוברט טריבור (סלמוניאוס) ONCE A HERO ווילה אוניל (פיבי) מי שלא יודע, התפקיד של ווילה אוניל בזינה הוא לילה, אחות של גבריאל LET THE GAMES BEGIN רוברט טריבור (סלמוניאוס) THE APPLE אלכסנדרה טיידינגס (אפרודיטה) PROMISES מרטון קזוקאס (טרלוס) מרטון בזינה - בוריאס. THE WEDDING OF ALCMENE רוברט טריבור (סלמוניאוס), קווין סמית (איפיקלס), ווילה אוניל (פיבי) THE POWER רוברט טריבור (סלמוניאוס) CENTAUR MENTOR JOURNEY רוברט טריבור (סלמוניאוס) עונה שלישית: LOVE TAKES A HOLIDAY אלכסנדרה טיידינגס (אפרודיטה) MUMMY DEAREST רוברט טריבור (סלמוניאוס) THE GREEN-EYED MONSTER רוברט טריבור (סלמוניאוס) אלכסנדרה טיידינגס (אפרודיטה), קארל אורבן (קופידון) SURPRISE האדסון ליק (קאליסטו), קווין סמית (איפיקלס) ENCOUNTER קווין סמית (ארס), WHEN A MAN LOVES A WOMAN טד ראימי (ג´וקסר), קווין סמית (ארס) JUDGEMENT DAY קווין סמית´ (ארס), לוסי לולס (זינה), רנה אוקונור (גבריאל). LOST CITY רוברט טריבור (סלמוניאוס) LES CONTEMPTIBLES רוברט טריבור (פראנקוס דמאריני), דניאל קורמאק (מארי דה ואלה) REIGN OF TERROR רוברט טריבור (סלמוניאוס), אלכסנדרה טיידינגס (אפרודיטה) THE END OF THE BEGINNING ברוס קמפבל (אוטוליקוס), קווין סמית (ארס) ATLANTIS קלאודיה בלאק (קאסנדרה) קלאודיה בלאק שחקה בזינה בעונה החמישית בפרק אחד בלבד - שכחתי את התפקיד, אבל היא משחקת אמזונה בlifeblood, ת´מנהיגה שלהם, לא זאתי שנשלחת מהעתיד, אלא זאת עם השיער השחור. עונה רביעית: BEANSTALKS AND BAD EGGS ברוס קמפבל (אוטוליקוס) WEB OF DESIRE ג´ינה טורס (נבולה) STRANGER IN A STRANGE WORLD לוסי לולס (זינה), רנה אוקונור (המוציאה להורג), טד ראימי (ג´וקסר), אלכסנדרה טיידינגס (אפרודיטה), קווין סמית (ארס/אל האהבה) TWO MEN AND A BABY קווין סמית (ארס), מייגן דזמונד (דיסקורד) PRODIGAL SISTER דניאל קורמאק (אפיני), ריס רוסוויק (זינן) ...AND FANCY FREE ווילה אוניל (אלת´יה) IF I HAD A HAMMER רוברט טריבור (סלמוניאוס), מייגן דזמונד (דיסקורד) HERCULES ON TRIAL קווין סמית (ארס), קלאודיה בלאק (קאסנדרה) MEN IN PINK ברוס קמפבל (אוטוליקוס/אוטוליקה/פארסיפרוס), רוברט טריבור (סלמוניאוס/סלמוניאה) ARMAGEDDON NOW, Part 1 האדסון ליק (קאליסטו), קווין סמית (ארס), איימי מוריסון (הופ) ARMAGEDDON NOW II לוסי לולס (זינה), רנה אוקונור (גבריאל), האדסון ליק (קאליסטו), קווין סמית (ארס), איימי מוריסון (הופ) YES VIRGINIA THERE IS A HERCULES ברוס קמפבל (רוב טאפרט), טד ראימי (אלכס קורצמן), קווין סמית (ארס/ג´רי פטריק בראון), האדסון ליק (ליז פריידמן), רוברט טריבור (ב.ס. הולינגפופר), ג´ינה טורס (בת´ הימסון) PORKULES ברוס קמפבל (אוטוליקוס), מייגן דזמונד (דיסקורד), קווין סמית´ (ארס), אלכסנדרה טיידינגס (הקול של קטרין) ONE FOWL DAY אלכסנדרה טיידינגס (אפרודיטה/קאטרין), קווין סמית (ארס), ברוס קמפבל (אוטוליקוס), מייגן דזמונד (דיסקורד/תרנגולת) MY FAIR CUPCAKE ברוס קמפבל (אוטוליקוס) WAR WOUNDS ג´ינה טורס (נבולה), קווין סמית (איפיקלס) REUNIONS קווין סמית (ארס) עונה חמישית: FAITH ג´ינה טורס (נבולה) DESCENT ג´ינה טורס (נבולה) GENIES AND GRECIANS AND GEEKS, OH MY! ברוס קמפבל (אוטוליקוס), רוברט טריבור (סלמוניאוס) RENDER UNTO CAESAR קארל אורבן (קייסר) DARKNESS RISING ג´ינה טורס (נבולה) FOR THOSE OF YOU JUST JOINING US ברוס קמפבל (רוב טאפרט), טד ראימי (אלכס קורצמן), קווין סמית (ארס/ג´רי פטריק בראון), האדסון ליק (ליז פריידמן), רוברט טריבור (ב.ס. הולינגפופר), רנה אוקונור (סאני דיי) LET THERE BE LIGHT ג´ינה טורס (נבולה) REDEMPTION ג´ינה טורס (נבולה), קווין סמית (ארס) SKY HIGH דניאל קורמאק (אפיני) STRANGER AND STRANGER קווין סמית (ארס/אל האהבה) ג´ינה טורס (הקיסרית) JUST PASSING THROUGH ברוס קמפבל (אוטוליקוס) GREECE IS BURNING ווילה אוניל (אלת´יה) LOVE ON THE ROCKS אלכסנדרה טיידינגס (אפרודיטה), מייגן דזמונד (דיסקורד) FADE OUT קווין סמית (ארס), מייגן דזמונד (דיסקורד) REVELATIONS קווין סמית (ארס) עונה שישית: BE DEVILED קווין סמית (ארס) LOVE AMAZON STYLE אלכס טיידינגס (אפרודיטה) DARKNESS VISIBLE קווין סמית (ארס) HERCULES, TRAMPS & THIEVES ברוס קמפבל (אוטוליקוס) A WICKED GOOD TIME מייגן דזמונד (דיסקורד) FULL CIRCLE קווין סמית (ארס) טוב, זו פעם אחרונה! שאני עושה משהו כזה. רק תבינו שאני יושבת פה עוד מלפני שש...

*זינה*

New member
אהה... ../images/Emo12.gif

או שמשהו לא בסדר אצלי, (אולי פספסתי?) אבל... לוסי גם שיחקה דמות בשם ´ליסיה´ בהרקולס, לא?

../images/Emo24.gif תמרי!

לא, ליסיה זו הדמות של לוסי במיני סידרה של הרקולס בפרק Hercules and the Amazon Women... ואם את כבר פה, אז יאללה, תביאו את ירדן, ובואו נעשה את הראש בראש (בראש) הזה...-

למעלה