סיכום הקטע השביעי בטור דה פראנס 2014

abeegilat

New member
סיכום הקטע השביעי בטור דה פראנס 2014

שלום לכל העמיתים
מטאו טרנטין הרוכב האיטלקי מקבוצת אומגה פארמה קוויק סטפ שב-2 באוגוסט יחגוג את יום הולדתו ה-25 מוסיף למאזן הפאלמרס שלו ניצחון שני בטור דה פראנס (ה-1 היה בשנה שעברה בקטע ה-14) כאשר הוא מנצח את הקטע השני באורכו בטור דה פראנס 2014 מאפרני לריימס באורך של 234 ק"מ. הוא הגיע ממש מילימטר לפני פיטר סאגאן האלוף הסלובקי המצויין שקבוצתו קנונדייל עבדה עבורו לאורך כל היום ושממשיך לצבור נקודות לחולצה הירוקה. את הפודיום סוגר טוני גאלופין הצרפתי של קבוצת לוטו בליסול. בדירוג הכללי המצטבר לא חל שינוי של ממש ווינצ'נזו ניבלי ממשיך להוביל עם החולצה הצהובה כבר 6 קטעים.
על מה שהיה ויהיה בקישור המצ"ב למטה
בברכה

קבלת החלטות

פטר סאגאן החמיץ כנראה ניצחון בקטע היום בגלל נסיון הבריחה שלו שנכשל. סאגאן הוא רוכב שכולם אוהבים בגלל שהוא לוקח החלטות נועזות ולכאורה לא הגיוניות ולפעמים מצליח איתן. דווקא היום התאכזבתי ממנו כי הוא לא הלך עד הסוף עם ההחלטה שלו. היה ניתן לראות שחוסר שיתוף הפעולה (המובן לאור יתרון סאגאן בספרינט) של ון אוורמאט הביא את סאגאן לרכיבה הססנית בבריחה. אבל במקום להפסיק לפדל ולחזור לדבוקה הוא המשיך בבריחה ההססנית כשהוא כל הזמן מסתכל אחורה. ממילא לא היו איתו מתחרים על החולצה הירוקה שם, אז מה זה משנה אם יגיע עשירי אם הדבוקה תשיג אותו בבריחה. עדיין הוא מגדיל את הפער בחולצה הירוקה.
החלטה שנייה היא של אנדרו טלנסקי שנפל בצורה מטופשת 50 מ' לסיום. ממי שיש לו שאיפות להלחם על מקום בחמישיה הראשונה בדרוג הכללי בפריז, אני מצפה שירכוב בצורה רציונלית בסיום ולא יתחיל דיבורים/ויכוחים שיגרמו לו לסטות וליפול על הכביש. יכול להיות שהוא קם "ללא נזק", אבל ראינו היום אצל ון דן ברוק את ההשפעות של נפילה שלכאורה היא "ללא נזק" ואין לדעת איך טלנסקי ירכוב מחר ומחרתיים.

משחק הפנטזיה

יצאתי להפגה (כך קוראים היום לבריחה מהבית צפונה) בממ"ד בגוש דן ושכחתי לשלוח לעצמי את הקובץ של המשחק במייל.
בכל מקרה, איש לא בחר במנצח היומי, מטאו טרנטין, בקבוצה שלו כך שבגדול, הדרוגים לא משתנים. מה שכן, טרנטין הנ"ל שייך לקבוצת אומגה-פארמה וכל מי שבחר את קוויאטקובסקי, טוני מרטין, או מישהו אחר מהקבוצה הבלגית, מקבל עוד 10 נק' על כל רוכב. קאוונדיש,שהיה בקבוצה, לא מזכה בנקודות כי פרש מהטור. שמתי לב של-3 מתוך ה-4 שהיו במקום השני במשחק יש שני רוכבים של אומגה פארמה. כלומר, הם שיפרו את מצבם ב-20 נק' אך עדיין לא משיגים אותי במקום הראשון במשחק.
ביום א' אשוב למחשב האישי (אני מקווה שהחמאס לא במעקב אחרי הפורום) ואעדכן את הטבלה.

למעלה