סיכום השבועים האחרונות!!!!!!

סיכום השבועים האחרונות!!!!!!../images/Emo124.gif

קווודם כל- הסקר. הסקר היה, איזה דיסק של גרין דיי אתם הכי אוהבים? התוצאות להלן- 1039/Smoothed out slappy hours= קול 1 Kerplunk= קול 1 Dookie= קולות- 17 (המנצח!) Insomniac= קול 1 Nimrod= קולות- 2 Warning= אפס קולות! סה"כ קולות- 22! ככה שאתם כנראה מאוד אוהבים את דוקי, ומאוד שונאים את וורנינג. ולהמשך, הרבה התפתחויות מעניינות (האומנם???) חלו בפורום, אז תקשיבו טוב!
קבענו שהאוסף- לא כל-כך שווה.
בעניין הדיון של על האופסרינג, היו חילוקי דעות לגביי מי יותר טובים.
דיברנו על כמה שהפורום יבש! (יש פה אנשים כל-כך נחמדים, שפשוט מתים על המנהלת שלהם) לצערי הרב...
אמממ קבעתי שעדיף לא להשתמש במילה גרופיתבפורום הזה!
היה לנו דיון ארוך על סקא, הכל מהשאלה החכמה שלי מה זה סקא לעזא!! למרות שהבנתי עכשיו, לא לדאוג.
היו הרבה אנשים שהצטרפו, באו ובירכו.... אתם גם רוצים רשימה?!?!
אממ, אני וShLuMp (אוריאל, בלה?) קבענו שrawx זה רק למאגניבים.
שרון(Take away my pain) מצאה את הDookie שלה, הריעו לה!
בלעדי-לקריס קאראבה הולך להיפתח פורום!
גיליתי שהשיר Blood sex and booze הופיע בפסקול של סרט עם טום גרין השולט!
איזה ילדה נכנסה וכתבה שגרין מסריחים, והיה לנו פשוט כל-כך אכפת.
אם יש מישהו שרוצה להשתתף הלהקה, והוא מתופף\סולן או בסיסט, כנסו לכאן!
היה לנו דיון על בלינק, גרין דיי, והגלים של הפאנק. בלה?
אוקיי היה דיון שלם של טיש ושירה, שממש לא שייך לפה, אבל אני צריכה להגיד תודה לטיש כי הן מחיות את הפורום! אז,
! יו, כמה כתבתי@!!! אני מתחילה להיות טובה בזה. טוב בגלל שמן הסתם לא הגענו למשהו מאוד משמעותי בשבועיים האחרונות, כתבתי על שטיות ממש, אז תסלחו לי על ההגזמה, ותהנו, ותמשיכה לכתוב, ואני לא יכולה להירדם, שיטטט. וד"א, תפרסמו קצת תמונות של גרין דיי. זה חסר לנו פה. Dפנה

Sexy me

New member
בבקשה!

ואל תשכחי - אנחנו עושות את זה רק כי אנחנו אוהבות אותך!!! סטלנית ..::טיש::..

ShLuMp

New member
כל הכבוד

כל הכבוד לך דפנה! צריך להכתיר אותך בתור מנהלת הפורום המשקיענית של תפוז
תמשיכי ככה! ו green day rawx

תודה,(=

וחח, ןמזל טוב לשרון, ובבקשה בלה, קשה לענות להרבה אנשים בהודעה אחת!!! Dפנה

HandsomeDevil

New member
כמה הערות קטנות...

נכון שהצתרפתי רק היום, אבל כשאני רואה את סיכום השבועיים האחרונים, אני חייב להגיד כמה דברים: 1. שבועיים אחרונים- לא אחרונות. 2.קול אחד לkerplunk! ?!, אכזבה... 3. ת´אמת?!, אין לי שלוש, רק רציתי להגיד תודה לאל שסוף-סוף פתחו פורום ללהקה הזאת. ואני אומר:תודה לאל. שחר.

גרר

1. הבנתי את זה! אוף דאם שיעור לשון מעצבן 2. אכזבה, אף אחד לא מצביע 3. תודה למי????????????????????? Dפנה

למעלה