סיכום השבוע הגיע

YA2007

New member
סיכום השבוע הגיע../images/Emo70.gif

והפעם- בוחרים מהו האלבום של יהודית שעשה לכם את השבוע
וגם- איזו הופעה של יהודית שראיתם (לאו דווקא מהשנים האחרונות) הותירה בכם את הרושם החזק ביותר
אז אני אתחיל- אלבום השבוע שלי הוא ללא ספק "דרך המשי", משום מה ממש חרשתי השבוע על "עד קצה המסלול"... וההופעה הכי מרשימה של יהודית היא
הקונצרט עם הפילהרמונית בהיכל התרבות, ב-20.5.2000. אולי בגלל שזאת הייתה הפעם הראשונה
ובעיקר בגלל הביצוע האלוהי של "באה מאהבה" שגרם לי להתאהב בקול האדיר ולשאוב את האנרגיות העצומות שיודית מעבירה... מה איתכם

עזרה בהופעה של ילדות

אני וחברה שלי רוצות כבר הרבה זמן ללכת ל"ילדות" אבל יש מעט מאוד הופעות (בערך אחת בחודש) והן תמיד ביום ששי או מיד במוצאי שבת ובגלל שאנחנו דתיות זה די בעיתי. יש למישהו מידע על הופעות של ילדות שאולי לא מצאתי? תודה זה ממש חשוב!

אני :)

הממ.. האלבום שעשה לי את השבוע הוא "באופן קבוע וחד פעמי". אבל גם על דרך המשי חרשתי השבוע. האמת שלקחתי את שניהם איתי לעבודה, כי אמרתי שבא לי על שניהם. וההופעה? חחח רק מהסיבוב הנוכחי התחלתי ללכת, וגם זה קרה די מאוחר, כי אני לא משתגעת בד"כ על הופעות. אבל יש לי קרב קשה בין ההופעה האחרונה בזאפה (8.8.06) שהייתה מדהימה ברמות ומרגשת עד דמעות, לבין ההצגה האחרונה שהייתי בה של ילדות (19.8.06), למרות הבעיות סאונד, והכניסות השגויות וכל מיני דברים, אבל בין שתיהן יש לי קרב די גדול. וזהו. היה שבוע קשה, טוב שהוא נגמר, וסליחה עם כל מי שהוא תלמיד, אבל תודה לאל שספטמבר התחיל. שתהיה שבת שלווה ורגועה
מיכל.

hilali1

New member
שבוע מקסים לכולם../images/Emo140.gif

אני שמעתי השבוע הרבה את געגוע

למעלה