סיכום השבוע הראשון של החופש.....

אמא לה3

New member
סיכום השבוע הראשון של החופש.....

לכל אלו שבמחנות אימונים, לכל אלו שבאימונים רציפים, לכל אלו שמתאמנות על שפת הים/במדשאות/בפארקים... ספרו מה הצליח לכם השבוע...מה פחות.....איזה אלמנט חדש אתן מתכננות לנסות....וגם אם לא עשיתן/ניסיתן פשוט ספרו איך עובר החופש....

:O

רציתי היום בחוג בווינגייט ללמוד פליקפלאק.....ואני לא יודעת אם כדאי! מהה לעשוות?? באלי משהו חדש!

THE GYMNAST

New member
אני מאלה

שמנסות לעשות בים כל מיני דברים. אני עכשיו מנסה לעשות קפיצות ידיים רגל רגל וערבית פליקפלאק רצוף.... בינתיים אני עושה עם עצירה בין הקפיצת ידיים לערבית, יש למישהו רעיון איך להצליח כבר לחבר?

Tammie

New member
תנסי להתחיל מקפיצת ידיים רגל רגל

ואז לחבר לגלגלון. אחרי שתצליחי תחברי לערבית ואחרי שתצליחי את זה תחברי לפליק פלאק.... בעקרון זה לא מאוד קשה אם את מסיימת את הקפיצת ידיים רגל רגל כמו שצריך, ובמידה ואת יודעת ערבית פליק פלאק טוב (כלומר תרגיל שאת כבר עושה "בעיניים עצומות" - אני מדגישה- לא לנסות באמת בעיניים עצומות, חברה שלי עשתה את זה פעם וזה ממש לא מומלץ...)

שנינה113

New member
כמה חדשים

אני עובדת עכשיו על לשפר את הערבית פליקפלאק בורג שלי בהדר יוסף, והתחלתי ללמוד ערבית פליקפלאק עם הכנה לדאבל סלטה אחורה! מקווה שילך טוב.. :)

שנינה113

New member
אממ

בהתחלה עשיתי סלטה וחצי מהטרמפולינה ואח"כ דאבל עם שמירה ועכשיו אני עושה על הפס עם הבור ערבית פליקפלאק סלטה גבוהה ואח"כ ערבית פליקפלאק סלטה וחצי (פשוט להמשיך לתפוס את הברכיים עד שמגיעים לגב) וככה עושים הרבה פעמים ומנסים להגביהה כל פעם.

Tammie

New member
לאיזה אימונים את באה בהדר יוסף?

אולי נפגשנו כבר פעם ואנחנו לא יודעות :)

אמא לה3

New member
כל הכבוד!!!

ראיתי אותך באימון פעם אחת! את נהדרת, באמת, ואני מאחלת לך שתמשיכי ותצליחי!!!

Tammie

New member
אה אני יודעת מי את!

נפגשנו ודווקא ידענו את זה... היית במפגש פורום לא? את מוזמנת לחפש אותי בפייסבוק, חחח

למעלה