סיכום השבוע - נועה רום- "פנאי פלוס"

סיכום השבוע - נועה רום- "פנאי פלוס"

נועה חסרת מנוח נועה רום על נפתולי "צעירים חסרי מנוח"
טרישה וויקטוריה ינהלו קרב איגרוף
מקנזי ובילי מככבים ברומיאו ויוליה
והכל מסעיר פחות מהסידרה "קטקטים"
פרקים 3694-3690 . טרישה הדורסת חזרה לסידרה רגועה משהו (בטח מכל הפרוזאק שדחפו לה). כזכור, התרעתי לפני מספר ימים טורים שהמטורפת תחזור. הסיבה לקאמבק- ראיין כתב לה מכתב אולטימטום. ליבי נכמר למראה טרישה שתקועה בלונדון היקרה. מה היא בסך הכל עשתה? דרסה את הארוס של אחותה כי לא רצתה שהוא יצטרף למשפחה, זה כזה נורא?! תודו שבמוחכם עוברים כמה שמות של קרובי משפחה שהייתם שמחים להעלים. לא ירחק היום, שבו יתרחש קרב ראש בראש בין טרישה לויקטוריה. הלוקשיין: זירת איגרוף. בצד אחד של המזרון תעמוד ויקטוריה שרק התאוששה מחווית חטיפה טראומטית, מוכנה להוציא את כל הזעם הכבוש שיש בה. בצד השני טרישה, שברקורד שלה יש חיסול ממוקד. הפרס: ראיין הקטנצ'יק (מבחינתי, פרס ניחומים-אבל אף אחד לא שואל אותי). השופטת תהיה פיליס, אשה למודת קרבות ורציחות שלא תכריז על הזוכה עד שאחת מהשניים תוריק דם ושיניים. שווה צפיה. אם למשך שנייה וחצי שכחתי למה אני לא סובלת אופרות סבון שנמשכות עשרות שנים ומייגעות עד כאב כמעט כמו חציית בני ישראל את המדבר במשך 40 שנה, סיפור אהבתם של בילי ומקנזי החזירו אותי למציאות. הכל יכול להיות כל כך פשוט, אבל הזוג הלא יוצלח הזה הצליח לסבך הכל: במקום להוציא את הרומן ביניהם מחוץ לארון ולהתמודד עם התוצאות, הזוג האינפנטילי גורר אחריו נפולת של טעויות והסתבכויות. הרי מקנזי יכלה ללכת היישר לסבתה, קתרין שמבלה את הפנסיה שלה בתכנון אסטרטגיות אנטי ג'יל-וישר היתה שולפת את תוכניות החומש שלה. הבעיה שמקנזי התיעצה עם בילי, בן עשירים מפונק שעד היום לא הצליח להשתמש באיבר הקטן והחשוב הזה שנקרא ראש (גם באיבר הקטן השני הוא עדיין לא השתמש). שניהם ביחד מנסים לבנות איזה סיפור רומיאו וג'וליה- גרסת הסבון, אבל מה שקיבלנו עד עכשיו מסעיר פחות מהרומן בין טיפטיפ וטיפטיפון מהסידרה המצוירת והנועזת "קטקטים".

אפרופו "פנאי פלוס"...

בגליון השבוע מתנוססת תמונתה של אפרת בוימולד בשער, היא לא מזכירה לכם טיפ טיפה את בריטני (אפילו רק במבט...)

Dawn12

New member
מה יש להגיד? היא צודקת

כל מה שהיא כתבה על בילי ומאק הוא נכון אבל באותה נשימה אפשר להגיד שאם הכל היה פשוט בג'נואה סיטי וכולם היו מאושרים כנראה שרובנו (או לפחות אני) לא היינו צופים. דווקא הרעיון שמאק פחדה לגלות לקת'רין והיא ובילי שמרו על היחסים בסוד כי פחדו מהתגובה של ג'יל נראה לי מאוד מציאותי ומתאים לגיל שלהם. החלק המייגע היה עד שהם הגיעו למסקנה שיש ביניהם משהו אבל מעבר לזה אני לא חושב שיכלו לבנות את הסיפור אחרת. ולא ממש ברור לי למה היא התכוונה כשכתבה שפיליס היא "אשה למודת קרבות ורציחות". רציחות? כל מה שזכור לי הוא ניסיון דריסה כושל של כריס ופול ופרשייה לא לגמרי ברורה עם סשה גרין (אבל זאת לא היתה מישל ואני מתכחש לתקופה ההיא). בקיצור - לא אוהב את ההגדרה של נועה.
והרמוני - תודה כמובן על ההתמדה ובקשר לדמיון לבריטני - אפילו אני מצליח לראות את זה!

junny

New member
וכמובן החטיפה של מייקל..

אי אפשר לשכוח את התקופה הקודמת של פיליס בגנואה שחר.. לדעתי היא היתה דמות הרבה יותר "מרתקת" אז, קרו בסביבה שלה דברים הרבהיותר מעניינים וכל סצינה איתה היתה התרחשות מיוחדת. אף פעם לא ממש ידענו מה יקרה כי היא היתה מאוד בלתי צםויה. אני מאמינה שהפיליס הז עוד תחזור ואני מחכה לה כי אז היה אקשן אמיתי בסדרה. עכשיו היא תקועה בעלילה לא מתקדמת, עלילות הטינז בגנואה סיטי. אני חושבת שזה רק עבור כניסה חזרה לסדרה בצורה חלקה א כדי להפגיש אותה אם הצופים שלא הכירו אותה בעבר. גם טרישה נכנסה רגועה ואח"כ עם התפתחות העלילות הפכה להיות המופרעת של התוכנית, גם דיאן נכנסה רגוע, אפילו חיבבתי אותה בתחילת דרכה כאדריכאלית ויש עוד המון דוגמאות כאלה.

תודה שחר... ../images/Emo140.gif

תמיד טוב לדעת שעוד מישהו חושב כמוך ושזאת לא שריטה קלה... (ותודה שאתה סובל את כל ה"כפילים" שאני מוצאת לשחקני צח"מ...) גם אני לא אהבתי את הפירוש של נועה ליחסים של בילי ומאק. נו, מה לעשות שמדובר בשני ילדים תמימים ולא בשני תחמנים וחרמנים?!, אבל כל אחד כמובן רשאי להביע את דעתו וכל אחד יכול כמובן שלא להסכים... מחר אני יצטט כמה דברים מצחיקים מהשבועון "רייטינג", השוואה שהם עשו בין אוליביה לדרוסיליה... ממש משעשע... אני פשוט חייבת ללכת לישון כי אני סחוטה מעייפות...
ל י ל ה - ט ו ב . . .

"רייטינג" -מי נגד מי - אוליביה ודרו

ב"רייטינג" עושים לעיתים השוואה בין 2 שחקנים, הם עשו זאת פעם עם בריטני ומקנזי והפעם קבלו את האחיות לבית ברבר.. איזו אחות יותר שווה, אוליביה או דרוסילה? --לוק-- אוליביה: של האם לבית משפחת קוסבי. דרוסילה: של ברבי משכונת מצוקה. --מינוס-- אוליביה: יהירה וחולנית, חסרת חיים לחלוטין. דרוסילה: מזג חם, קודם עושה, רק אח"כ חושבת. --פלוס-- אוליביה: תמיד עם רגליים על הקרקע,יו"ר ועד בית מושלמת. דרוסילה: גוף לא רע יחסית לגילה,מסוגלת לפתות גם את האפיפיור. --אינטליגנציה-- אוליביה: רופאה מוצלחת ואהודה. דרוסילה: חוץ מחוכמת רחוב אין הוכחות לנוכחות אינטליגנציה באזור. --נקודה רגישה-- אוליביה: הנישואים הכושלים למלקולם השאירו בה צלקת שספק אם תרפא אי פעם. דרוסילה: יחסו של ניל, בעלה לשעבר לאורח חייה ההולל יכול לגרום לה להתקפת עצבים מרוכזת. --אולי עדיף-- אוליביה: שתצא ממעגל האחים ווינטרס ותקושש אהבה במקום אחר. דרוסילה: שתיסע מכאן כבר, ותיקח איתה את מלקולם ולילי בתה כשתחזור אולי נאהב אותה שוב. --עצה לחיים-- אוליביה:עיסוי שבדי יומיומי אולי יחדיר לנבולה הזו קצת אור וחיים. דרוסילה: קחי כמה קורסים באוניברסיטה הפתוחה ותפסיקי להרגיש כה נחותה ליד אחותך וליד ניל. --שורה תחתונה-- אוליביה: שוקלד מריר שעושה צרבת. דרוסילה: עוגת קרם עם סוכריות קופצות.

נחמד מאוד

לא יודעת מה כולם גאים באוליביה כולה רופאה יש מיליון כמוהה לפי דעתי דרוסילה עוברת אותה בהכללללללל רק היא אהבה את נייתן... זוכרים אבל מאז כל הגברים שאהבו את דרוסילה בסוף היו עם דרוסילה ניל רצה את אוליביה אבל היא היתה עם נייתן (הבוגד) אח"כ דרוסילה התחתנה עם ניל (ברירת מחדל) ואז היא נכנסה להריון מאחיו (הכושון הפצצה) עכשיו לענינו ניל אוהב את דרוסילה עדיין ... ? כן יש לו איזה רגש לאלוביה אבל אוהב את דרוסילה ובעלה הכושון החתיך את מי הוא אוהב.? ואלוביה תמיד בוגדים בה , מה אתם אומרים אולי זה בגלל העבודה המחורבנת שלה? יש סיכויי כזה.?

למעלה