סיכום השבוע שלכם...

esterosh

New member
סיכום השבוע שלכם...

הפעם באיחור גדול , כי לא היה לי זמן לפני.... אז סכמו שבוע שני לפורום שלנו מזל טוב לנו.... אז שוב שבת שלוםלכולם ושיהיה אחלה שבוע... שיר השבוע שלך? סרט השבוע שלך? תכנית/סדרת השבוע שלך? משפט השבוע שלך? מה עשה לך את השבוע? מה הרס לך את השבוע? תמונה שעשתה לך את השבוע? למה אתם הכי מחכים השבוע? ולשאלה השבועית: אתם צופים בשידורים החוזרים של טלנובלה בע"מ?

0ליוש0

New member
שלי..

שיר השבוע שלך?תודה לך סרט השבוע שלך?- תכנית/סדרת השבוע שלך?השמינייה..חחח משפט השבוע שלך?- מה עשה לך את השבוע?שומדבר ספציפי מה הרס לך את השבוע?מבחנים ושיעוריםםם תמונה שעשתה לך את השבוע?- למה אתם הכי מחכים השבוע?אממ..טיול שנתיי:] רק שאני לא יהיה חולה באותו היום=[ ולשאלה השבועית: אתם צופים בשידורים החוזרים של טלנובלה בע"מ?לפעמים כשיש כח..חחח

t o m k a

New member
עונהההה

שיר השבוע שלך? angels סרט השבוע שלך? ארמגדון תכנית/סדרת השבוע שלך? השמיניה משפט השבוע שלך? :| מה עשה לך את השבוע? עפר התקשר להגיד לי מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ((:) מה הרס לך את השבוע? חרא מבחן בביולוגיה תמונה שעשתה לך את השבוע? אין למה אתם הכי מחכים השבוע? שהשבוע אני יוכל להגיד ששבוע הבא יש לי יומולדת (:) ולשאלה השבועית: אתם צופים בשידורים החוזרים של טלנובלה בע"מ? כה

baril

New member
../images/Emo80.gifארמגדון ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כלכך בכיתי בסרט הזה הסרט הכי יפה שיש

baril

New member
../images/Emo80.gifהשבוע שלי :)

שיר השבוע שלך? panny lane-the beatles סרט השבוע שלך?לא ראיתי השבוע סרטים.
תכנית/סדרת השבוע שלך?חברים כמו תמיד,הפיג'מות כמו תמיד, והשמינייה משפט השבוע שלך?אתה קורע ביותר מה עשה לך את השבוע?שאבא חזר והביא איתו נעלי כדורסל חדשותD: מה הרס לך את השבוע?שרבתי עם ההורים אתמול.
הם כאלה מרגיזים לפעמים תמונה שעשתה לך את השבוע?נמ אין למה אתם הכי מחכים השבוע?משחקקקקקק D: ולשאלה השבועית: אתם צופים בשידורים החוזרים של טלנובלה בע"מ?כשיוצא לי אז כן

מיתרוש5

New member
הסיכום שלי..

שיר השבוע שלך? Listen to your heart סרט השבוע שלך? - תכנית/סדרת השבוע שלך? השמיניה..חח.. משפט השבוע שלך? "צא מהכובד, זוז לחיים בריאים" (תמיד שאני שומעת אותו אני מאושרת..!!) מה עשה לך את השבוע? שעפר ענה לי בפלא..=]].. מה הרס לך את השבוע? ילד בכיתה שלי...חח.. תמונה שעשתה לך את השבוע? ------------------------>> למה אתם הכי מחכים השבוע? שעפר יענה לי כברר ולשאלה השבועית: אתם צופים בשידורים החוזרים של טלנובלה בע"מ? לא כי אני נרדמת עד שזה מתחיל..

עונההה=]]

שיר השבוע שלך? ישש לי מלא שיריים... סרט השבוע:איןן ליי... תכנית/סדרה:היורש ובלתי נתפס... משפט השבוע שלך:איןן ליי... מה עשה לי את השבוע:מממ..קיבלתי מבחן אם ציוןן טוב!! מה הרס לי את השבוע:רבתי אם חברה...(לא כ''כ מעניין..אבל שיהיה...) תמונה שעשתה לך השבוע:איןן ליי... למה אתם הכי מחכים השבוע:למשו טוב שיקרה ליי...אבל עוד לא יודעת מה... טלנובלה בע''מ:לפפעמייםם..מתי שיש חוופש!!..המון זמן לא ראיתי בגלל הלימודים!!

esterosh

New member
עונה

שיר השבוע שלך? limp bizkit behind blue eyes סרט השבוע שלך? מליון דולר בייב מומלץ
תכנית/סדרת השבוע שלך? הרצועה וטב"ע
משפט השבוע שלך? always protect yourself (תמיד תגן על עצמך) מה עשה לך את השבוע? שופינג מה הרס לך את השבוע? - תמונה שעשתה לך את השבוע? ===== למה אתם הכי מחכים השבוע? מועדון לילה מתחיל יום שישי!!!!
ולשאלה השבועית: אתם צופים בשידורים החוזרים של טלנובלה בע"מ? כןןןןןןןן!

../images/Emo187.gifאני קצת באיחור../images/Emo6.gif

שיר השבוע שלך?היא יודעת-נינט טייב
סרט השבוע שלך?לא הספקתי בדיוק:// תכנית/סדרת השבוע שלך?-- משפט השבוע שלך?"קוקו..אתם צריכים לקחת סיכון
"
זה היה אחד המשפטים -ה-משפטים
מה עשה לך את השבוע?אממ.. מה הרס לך את השבוע?המבחן שהיה היום במתמטיקה..ברוך שפטרנו
תמונה שעשתה לך את השבוע?-- למה אתם הכי מחכים השבוע?כעיקרון אין משו מיוחד..אבל שישי
ולשאלה השבועית: אתם צופים בשידורים החוזרים של טלנובלה בע"מ?יש לי יס..

למעלה