סיכום השבוע שלנו

טיפקסית

New member
סיכום השבוע שלנו

כל מה שעשה לכם את השבוע ייכנס לשרשור הזה שירי השבוע שלי: טיפקס-נראלי ששיר הפז"מ היה אצלי במערכת הכי הרבה יאיא כהן אהרונוב ואמסי קרולינה-עוד מעט [מתוך דיסק הסולו של יאיא הממשמש ובא עלינו לטובה] הדג נחש-תירגע+מה נעשה יזהר אשדות-התחלות חמי רודנר-לילה בלי טיפה של דלק מאיר אריאל-זרעי קיץ+פלוגה בקו הגשש החיוור-תן לשים ת'ראש על דיונה סרט השבוע שלי:ללא שום ספק- אראגון סרט פנטזיה ענק! משפט השבוע שלי- "חיוך הוא קו עקום המיישר הכל,לעולם אל תפסיקו לחייך" ספרי השבוע שלי: הופ אדלמן-בנות ללא אם עופר שלח ויואב לימור-שבויים בלבנון

הוד11

New member
היה שבוע ממש מעניין

הרבה מוסיקה, שיעור נהיגה ראשון מגן 86 באזרחות (!!!) אבל מעט טיפקס, עימכם הסליחה. מה היו שירי השבוע שלכם? וואו איפה להתחיל בשקטים? מאיר אריאל- זרעי קיץ, נשל הנחש, פלוגה בקו "גרסת ההופעה" חיית הברזל סקינרד לינרד- סוויט הום אלבמה ספין דוקטורס- טו פרינסס והרועשים? דת'- ספירטואל הילינג, 1000 עיניים מטאליקה- בלקהאנד, וואן, סד באט טרו, לרכב על הברק, דה פור הורסמן, דיירס איב, לפור מסייא פנתרה- מאות' פור וור איזה שיר אתם שומעים עכשיו? עמיר בניון- שלכת מההופעה האקוסטית מה היה אלבום השבוע שלכם? יש שלושה שמתחרים על התואר- מאיר אריאל הופעה בחורשת טל, מטאליקה וצדק לכל, פנתרה וולגר דיספלוי פוואר משהו מעניין שקרה השבוע התחלתי סופסוף ללמוד נהיגה

טיפקסית

New member
שכחתי עוד שיר שכל כך עשה לי את השבוע

הבילויים-באב אל וואד 38 א' הם לקחו מיתוס של אחד הקרבות שהתרחשו ב-48 ושילבו אותו עם "סע לאט" של אריק איינשטיין. השילוב של שני השירים האלה [של שני האומנים הגדולים] נתן משהו מאוד חזק. אני אישית כששמעתי את השיר פעם ראשונה אמרתי שזה שיר שמסוגל לתאר לי את מלחמת לבנון ה-2,ואני מתכוונת שכאילו העם שלנו רווי קרבות,אבל בעצם לא משנה מה יקרה תמיד יהיה פה קרב,אם לא בינינו לבין השכנים שלנו אז בינינו לבין עצמינו,כך שכמה שניסע מפה לעולם לא נפספס את מה שקורה כאן "לא יתחילו בלעדינו באב אל וואד". המיתוס של קרב באב אל וואד יחד עם סע לאט [שהוא קלאסיקה בזכות עצמו אם תשאלו אותי],מביא אותו למקום של נפח אמיתי,ואני חושבת שהבילויים יצרו פה שיר שמסוגל ליצור דו שיח,ושכל אחד יכול לתת לו פירוש שונה.

למעלה