סיכום השבוע של נטע רום - פנאי פלוס

סיכום השבוע של נטע רום - פנאי פלוס

נועה חסרת מנוח
נועה רום על נפתולי "צעירים חסרי מנוח" הזרע של ויקטור
התרגיל הזול של דיאן
ומה הקשר בין חסרי המנוח לחבר'ה מ"פרויקט Y"?
פרקים 3689-3685. דיאן הפתטית סיפרה לויקטור על ההתעברות החולנית שלה. במונולוג קורע לב היא בכתה על חיי אומללות ועל הרצון בילד משלה. הכל טוב ויפה אם "ילד האהבה" היה מגיע ממשכב גבר ואשה. אבל הילד הזה הגיע ממבחנה עם זרע שדיאן החביאה אצלה בחדר האורחים (או שזה היה במטבח, בין צנצנת הריבה למיקרוגל.) הנחיריים של ויקטור התרחבו כאילו אפו של עוזי כהןהודבק לפניו. ויקטור רגיל לעסקים מלוכלכים, אבל לא עם נשים ובטח שלא כשמדובר בזרע שלו ששווה מיליונים. כהרגלו, הוא ישר איים לתבוע. דיאן רצה למייקל ויללה לו על מר גורלה. המסקנה היחידה מהשיחה היתה שהיא יכולה להוציא מויקטור ירוקים. מותק, חשבת פעם על קונספט מהפכני שנקרא עבודה? זה מקום כזה שהולכים אליו כל יום, דופקים כרטיס וככה מרוויחים כסף ביושר ובעמל רב. תהרהרי בזה בזמנך הפנוי. מכל הפרשייה האומללה הזאת, אני מודאגת מעתידו של התינוק שיוולד לאמא מופרעת ולאבא ששונא את אמו המופרעת. נתפלל כולנו שהוא לפחות לא יקבל את השפם של אביו. עכשיו תגידו לי, מה הקטע של הפרסומת באתר האינטרנט שך ז'בו? איך ישנם גולשים שנכנסים לפיהוק המתמשך הזה? מה לעזעזל מעניין בחמש חנג'ות אמריקאיות: שני גברים בתולים ושלוש פרגיות עם מוח בגודל של אפונה וסקס אפיל שמוציא את ג'ואי מ"דוסון קריק" אלילת מין. מה חסר פה (חוץ מעניין)?. בשביל ההתחלה נחליף את שמות המשתתפים: בריטני, בריאנה, ומקנזי יהפכו לקמילה, קאטי ומישל בהתאמה. ראול יהפוך לצ'ינו ובילי יהפוך לאלון/אורן/רן. לאחר המהפך השמי תחל פעילות מינית בין החמישה, בבריכה או על המזרנים. בין לבין מקנזי תחטוף התמוטטות עצבים מול המצלמה, בריטני תעגוב על בריאנה ולהפך, ראול חפליץ ובילי- מה זה משנה. היקר שיעשה משהו, אפילו עם עצמו. הערה חשובה לסיום: פיליס, במידה ותחליטי לאמץ את הרעיון שלי, יש סיכוי שחברת yes יתבעו אותך. תכיני את מייקל על כל מקרה.

סליחה !!! נועה רום ולא נטע...../images/Emo9.gif

בוטן, עכשיו רק נשאר לי לחלום עליך בלילה...

Dawn12

New member
קצת חלשה השבוע, לא?

אהבתי את הקטע עם עוזי כהן, למרות שאני לא ראיתי שום נחיריים מתרחבים אצל ויקטור. ברוב הסצינה הוא היה קפוא כמו תמיד. בכל מקרה - תודה הרמוני!

גם אני חשבתי שהיא קצת חלשה...

היו לה טורים ממש קורעים... אבל לא נורא, נסלח לה. נקווה ששבוע הבא היא תחזור לסורה. * מזל שיש לנו את הסיכומים המצויינים שלך שבכל יום הם רק הולכים ומשתבחים !!!

מי זו הנועה הזו בכלל

ואיך קיבלה את הגיג הזה
כי ת'אמת גם אני יכולתי לעשות טור כזה לפנאי פלוס, ויותר מוצלח אם יורשה לי להוסיף.

מה שנכון נכון !!!

אני תמיד אמרתי שבסוף נמצא אותך כותב בעיתון גדול טור שנון ומצחיק... (כמובן שזה יהיה עיתון הרבה יותר מכובד מ"פנאי פלוס") בכלל, אתה שחר ופייתון צריכים לצאת ל"סיבוב הופעות" ויפה שעה אחת קודם. אתם יכולים להצליח בטור הזה פי אלף יותר מנועה... ונועה, אם את קוראת סמויה של הפורום הזה אז תסלחי לי , את באמת גדולה ושנונה אבל יש גם יותר ממך...

מצחיק שנועה הזכירה את ג'ואי מדוסון

כי אנחנו כבר מזמן הסכמנו שמקנזי מזכירה לנו את ג'ואי (קייטי הולמס) מ"דוסון קריק". גם ג'ואי היתה בתחילת הסדרה סוג של טום בוי כמו מאק וגם היא התחילה את היחסים המפורסמים שלה עם אהובה פייסי (המקביל לבילי) ביחסי שנאה, חתול ועכבר... ב"דוסון קריק" היחסים של החתול והעכבר נגמרו בטוב , אני מקווה שגם כאן לבסוף זה יהיה ככה או שיתנו לנו בדרך הרבה רגעים של חסד עם שני אלה. קייטי הולמס (ג'ואי)

ים כחול

New member
נכון קצת חלש הפעם, זה קורה...

וצהובי ברור שאתה יכול פי כמה לערוך סיכומים קורעים בעיתון,
אתה שחר ופייתון מפילים אותי
הרמוני וג"ני משעשעות תמיד
לא חסרים פה שנונים\ת וטובים\ות

taish

New member
מסכימה שהסיכום היה חלש

גם לא אהבתי את הרמיזות לגבי חוסר הסקס-אפיל של משתתפי האתר, וגם לא של ג'ואי מ"דוסון קריק". כולם שם נראים מצויין, ואני גם חושבת שיש קונצנזוס על כך שקייטי הולמס היא אלילה בכל קנה-מידה. וכן אהבתי את הערת הסיכום על זה שפיליס צריכה להכין את מייקל למקרה של תביעה... תודה הרמוניקה!

כולם שם ממש נראים מצויין...

ב"פרויקט y" אף פעם לא צפיתי כי אין לנו yes ובכל זאת לא הייתי מחליפה אף אחד מהטינס באף אחד מפרוייקט... וקייטי הולמס אכן מהממת ומוכשרת בקנה מידה עולמי, רק אתמול ראיתי סרט איתה ועם קולין פארל ("תא הטלפון"). כנראה שנועה שלנו התכוונה יותר לג'ואי בפרקים הראשונים ולא לקייטי הולמס שמראה עכשיו לעולם בדיוק מה שצריך להראות

למעלה