סיכום השבוע:

מאי26

New member
סיכום השבוע: ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo98.gif

כן, לא סתם זה סיכום השבוע ולא סיכום השבת, כיוון שהשבוע היינו בחופשה, שזה סיכומה המתומצת: ירדנו לנו ביום ראשון לאילת לארבעה ימים במלון הרודס שהוזמנו כבר לפני חודשיים וחצי והציפיה אליהם היתה רבה, ואני שמחה לדווח שהיה פשוט מצוין! לפני הנסיעה ביקשתי מכן לתת לי הצעות שונות מה לעשות באילת, ואני מודה לכל מי שענתה ועזרה, אבל צר לי להגיד שבסוף לא ניצלנו כמעט אף אחת מהעצות, לאור העובדה שפשוט התמכרנו לעניין של לשבת ליד הבריכה ולא לעשות כלום! עכשיו, צריך להבין, ששנינו פריקים של טיולים לחו"ל, מטיילים המון וכל חופשה שלקחנו עד עכשיו הוקדשה לטיולים כאלה שהם מאוד כיפיים ומהנים, אבל לא ממש יכולים להיות מוגדרים כמנוחה, כיוון שכל יום מטיילים ורואים המון דברים. אז החופשות האלה מאוד מהנות אבל לא ממש תורמות למנוחה. למעשה, זו הפעם הראשונה מזה שנים שאנחנו פשוט לוקחים לעצמנו כמה ימי חופש באמצע השבוע כדי לנוח, וארז הגדיר את זה כמו ה"רגילה" שמעולם לא היתה לו...
אז מה היה לנו במלון: אכלנו כל יום ארוחת בוקר וארוחת ערב מהסוג שאחריהן אי אפשר לזוז במשך שעתיים (למרות שהתאמצנו קשות לא להתחזר ולא לעשות את זה לעצמנו, קצת קשה להמנע מהעניין לנוכח השפע, ובארוחת הבוקר האחרונה כבר הרגשתי שאני לא מסוגלת לראות אוכל...). ישבנו בבריכה כל יום במשך שעות, שחינו, השתתפנו בשיעור עיצוב הגוף בבריכה... קראנו ספרים (קניתי את החדש של אמנון דנקנר אבל עוד לא התחלתי לקרוא אותו כי לא הצלחתי עדיין לגמור ספר אחר שאני קוראת, על קתרינה הגדולה), הלכנו לראות את השקיעה, הלכנו ל"טרי מנקיס" וראינו הופעה, הלכנו לקניון לחפש מציאות נטולות מע"מ ולא מצאנו יותר מדי דברים. מה שכן, קניתי לארז שעון ליום הולדת, ולאמא שלי כמה מוצרי קוסמטיקה שטורטרתי בשבילם טוב טוב. היה ממש כיף, וביום רביעי חזרנו הביתה. ביום חמישי היה יום הולדתו של ארז והמשכנו את הטרנד של לא לעשות כלום: ניצלנו שובר שהיה לנו ליום פינוק וספא (זה של חברת נופשונית, אפשר לבחור בין כמה בתי מלון, וזה יוצא מאוד משתלם). היינו במלון דיויד אינטר קונטיננטל, קיבלנו כל אחד 50 דקות של מסז´ שמנים ארומטי, אכלנו "ארוחה קלה" (כריכים + שתיה + קפה ועוגה בלובי של המלון - אחרי זה אי אפשר לאכול שוב במשך שעות...), היינו שוב בבריכה והתעצצנו לנו להנאתנו (ארז אמר שאני כבר יכולה לקבל תואר בגננות מרוב עציציות
). אחרי הצהריים הלכנו לסרט (ממש מושלמות - לא ממש מומלץ, למרות הביקורות המשובחות) ונפגשנו עם חברים וסך הכל היה ממש כיף. זהו, פחות או יותר, ועכשיו חוזרים למציאות המרה של עבודה ושביזות יום ראשון
אחרי חופשה שבפועל עם סופי השבוע נמשכה תשעה ימים... נגמרה הרגילה!
ולא רק זה אלא שהשבוע אני מתחילה דיאטה - חייבים (למרות שאחרי שחזרתי וראיתי את המתכונים שלכם מיום חמישי, ממש לא בא לי... אולי ביום חמישי הבא נתחיל לשרשר מתכונים דיאטטיים?
)

סיכום השבוע שלי... עגום יותר...

דבר ראשון- אופק עברה לישון במיטה שלה בחדר שלה, ובהתאם לכך מתעוררת כל שעתיים. סיוט!!!! היא גם התחילה לאכול אוכל אמיתי (ולא רק ציצי של אמא) וזה משמח מאוד. דודה שלי מאמסטרדם ביקרה אותנו השבוע. היה קשה... במיוחד לאור העובדה שאחותי הגיעה עם 3 האינדיאנים הקטנים שלה, ואני נשארתי לנקות... אבל הכי גרוע היה שעמית הלך לחתונה ביום ה´ (לבד- כי אין לנו כסף ), וגם נתן 250 ש"ח, גם נשבר לו השעון תוך כדי ריקודים (נגיד 500 ש"ח בערך?) ובינתיים בחוץ פרצו לנו לאוטו (שברו את החלון), וגנבו את הרדיו-דיסק שלנו - שלא היה מבוטח (2000 ש"ח בערך) כולל הדיסק החדש של היהודים בפנים (וזה ממש מעצבן! 50 ש"ח בערך...) וגם את גלאי הרד"רים שהבאנו מניו יורק (800 ש"ח בערך)... חתונה מאוד מאוד מאוד מאוד יקרה!!!!!!! וזה מוביל לזה שיום שישי נשרף על תיקון השמשה והרכבת הרדיו המקורי של האוטו חזרה, ומחר יישרף בתחנת המשטרה... בעסה... נקודת אור לשבוע הבא- ביום שישי נחגוג 9 שנים יחד... יש למה לחכות...

אגב נזקי רכב../images/Emo73.gif שכחתי לציין

שביום ו´ פרצו לחבר של אמא שלי את האוטו וגנבו את התיק שלו (מלא מסמכים בסיווג "סודי ביותר"- כן- הוא יודע שהוא אדיוט...), ארנק כולל כל המסמכים והתעודות, מפתחות של האוטו ומפתחות של הבית... נחמד לא????? וחוץ מזה שהברד הפרוע שהיה גרם לאבא שלי נזק עצום במכסה המנוע, גג, פנסים ושמשות (אוטו חדש חדש, 3 חודשים על הכביש), ושמאי העריך 9000 ש"ח תיקונים- ויש מכות שאי אפשר לתקן... לא דכאון? ובדודה של עמית נכנסו מאחור כשהיא עמדה ברמזור. שבוע נאחס במשפחה שלנו...

אתי@

New member
איזה יופי של חופש-נופש ../images/Emo13.gif

שמחה שנהניתם ונחתם. מותר לפעמים...
שיהיה יום הולדת שמח
ונרים כוסית לנופשים רבים כאלה...
נ.ב. ספרי לנו איך היה הספר של דנקנר

למעלה