סיכום השבוע

WickeDevil

New member
סיכום השבוע ../images/Emo60.gif

בגלל שאיתמר לא היה כאן שלושה ימים הרשיתי לעצמי לכתוב את סיכום השבוע... אז ככה:
מעין זה עם י´ אחת!
אירנה רוסיה
איתמר היה בטיול לאילת שלושה ימים והוא שמר על השער שלו
ניתנו בפורום כינויים לרובנו... אני השרוט (מה נתתם לי בסוף?) ניצן המיוחדת, שרון- אשתי, יפעת המשוגעת (עדיין לא הבנתי למה), מעין- גברת סמיילי, אירנה- הרוסיה, טלוש- הגמדה ואיתמר- הנאכל!
איתמר פתח שרשור פרטים (שוב!!!) ועניתם עליו יפה מאוד!
סיפרתי לכם סיפור עם מוסר השכל (זה עם הכלב), ולמי שלא זוכר, מושר ההשכל היה- בחיים אבל בחיים אל תקראו לכלב שלכם רמי!
נפתחו כמה שרשורים על מפגשים, כנראה בחנוכה.... (ואינשאללה בקניון איילון, כי אני לא אבוא יותר רחוק)
גילינו שאיתמר כן נכנס לאייסיקיו שלו, אבל משום מה אני לא רואה אותו!
הצטרפו לפורומינו הקטן כמה חדשים (מצטער ששכחתי שמות)-
ברוכים הבאים!
אח של ניצי (המיוחדת) פתח פורום ללהקת STAIND וואלה, אחלה להקה
עכשיו כשאנחנו מין קהילה קטנה לרובינו יש סמל, הסמלים הם: אני-
אירנה-
ניצי-
איתמר-
שרון-
ושל טלוש-
... אני חושב שלמעין הכי מתאים-
!
איתמר התעצבן כי כולם רוצים מפגש, אז הוא מציע מפגש צ´אט (אבל הוא לא מבין שרוצים פה מפגש אמיתי)
אני משגע את איתמר שייתן לי לנהל איתו את הפורום עוד הצעות, שיפורים, הערות והארות יגיעו אל איתמר בשמחה שלכם דרור

ט ל i ש

New member
אני לא גמדהההה../images/Emo105.gif

אבל דרורון אמא שלי פולניה היא לא תיתן לי ללכת לאיילון אם יש אוטובוס תגיד לי ואני יבוא

WickeDevil

New member
בואי אליי הביתה... ../images/Emo60.gif

אל תדאגיייייי יהיה טוב! מבטיח! את גמדה אמא שלך פולניה? תני לה גפילטע פיש והיא תרגע איילון? יש אוטובוס 67 אני יודע.... ככה אני מגיע לשם לפחות

ט ל i ש

New member
אבל דרורררררר../images/Emo105.gif

אני יכולה ללכת או לבת ים או לזהב ככה אמא שלי לא תדע ואם לא יהיה מה לעשות אני היפגש אם איתמר באמצ הדרך וניסע יחד

Adrienne

New member
אמרתי לכם שאני אוהב אתכם?

אם לא אז אני אומר עכשיו...! אח של ניצן הוא תום, חבר טוב שלי... תבקרו בפורום שלו... כן והשיער שלי נשמר איזה יופי ברוך השם... ולא אכפת לי מפגש אמיתי, מה שבא לכם...

WickeDevil

New member
רק אותי אתה לא אוהב.... ../images/Emo60.gif

ידעתי ידעתי אני בודד בעולם אשתי בוגדת בי ניצי אוכלת שוגי איתמר לא אוהב אותי טלוש גמדה לאן אני אלך עכשיו?

WickeDevil

New member
ביליתי שם שנה.... ../images/Emo60.gif

האחים והאחיות הזדקקו לטיפול פסיכולוגי ופיזיוטרפיה במקביל!

ט ל i ש

New member
טוב פסיכים שליייי../images/Emo105.gif

בגלל שאתם לא מקשיבים לאיתמר הנאכל אז מי שיכול ב9:30 בצאט ומי שלא ביום שבת ב-6 ושם נמשיך לדבר על המפגש בחנוכה

TCgirl

New member
למה??? ../images/Emo187.gif

אני לא מסתדרת עם הצ´אט של הפורום... הצ´אט הישן יותר טוב... אולי שם - אם יהיה (עוד) מפגש צ´אט?

למעלה