סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo69.gif

איך עבר עליכם השבוע מבחינת המוזיקה ומבחינה אישית

ady18

Well-known member
../images/Emo24.gif

HIM - Heartache Every Moment-acoustic version Radiohead - street spirit (fade out linkin park -the and יעל נחשון אדע לצאת חסר לי יעל נחשון מאבד את הקצה קוואמי אל תשוב יעל נחשון בית ספר למשחק מרינה מקסמלין בלומין הכבש השישה עשר הכבש השישה עשר גג ג'ירפות 1)הידיד שלי שמאושפז כצמח הוחלט לנתק אותו ממכונת ההנשמה וזה יקרה עוד שבועים בערך. ו2)הבנתי שאני לא עשיתי עם החיים שלי כלום ואני מתחילה לעשות הרבה דברים והראשון שבהם זה ללמוד תיאוריה.

galoosh33

New member
../images/Emo2.gif

Street Spirit
איך אפשר להחליט לנתק אותו ממכונת הנשמה? זה לא בניגוד לחוק בישראל [המתת חסד]? ובהצלחה בתיאוריה!

זה לא מוגדר כהמתת חסד

זה אומר שלא מאריכים את החיים בצורה מלאכותית המתת חסד זה לקחת בנאדם שהוא לא צמח אלא חי ונושם בכוחות עצמו ולעזור לו לסיים את החיים שלו...

galoosh33

New member
גם ניתוק צמח ממכונת הנשמה זה המתת חסד.

אבל מסתבר שעושים את ההפרדה בין המתת חסד אקטיבית [לעזור לחולה סופני או למישהו בסבל נורא למות] להמתת חסד פסיבית [ניתוק ממכשירי הנשמה, כמו במקרה הזה..]. ומויקיפדיה: בתי המשפט בישראל מעולם לא נתנו הרשאה להמתת חסד אקטיבית, אם כי במקרים רבים אפשרו להימנע מטיפול מאריך חיים. ניתוק ממכונת הנשמה, הימנעות מדיאליזה, הפסקת אספקת מזון ונוזלים – כל אלו פעולות פסיביות שקיבלו הכשר במשפט הישראלי בנסיבות מסוימות.

galoosh33

New member
אממ חסר לי קצת השאלות המנחות ../images/Emo6.gif

אני שוכחת ככה מה צריך להגיד XD הורדתי את האלבום של Young Love אחרי הרבה שירים שלהם שאהבתי, ואני רוצה כבר לשמוע אותו.. הסופ"ש כנראה.. לא חושבת שבכלל הביאו אותו לארץ. חוץ מזה לא בדיוק התחדשתי בשומדבר.. שירי השבוע =] The Future Freaks Me Out - Motion City SOundtrack Conquest - The White Strips כתבתי את זה איפשהו.. אף פעם לא יותר מדי אהבתי אותם אבל השיר הזה ממש נחמד The Carpral Tunnel Of Love - Fall out Boy You Don't Know Who I think I Am - Fall out Boy שם מגניב נכון? Ode To My Family - Cranberries There's A Good Reason These Tables Are numbered honey, you just haven't figured it out yet - panic! at the disco אז ביי בינתיים ....

mickey tam

New member
סיכום שבועיים...

אממ.. אני לא הכי פעיל פה אבל למי ששם לב אז בשבועיים האחרונים רמת הפעילות שלי הייתה אפסית... מקווה לשנות את זה מעכשיו... החלטתי שאני לא הולך לשבת בבית ולהתבאס על זה שכל החברה בצבא מלבדי עד מרץ... אבל קצת הגזמתי... בשבועיים האלו החזקתי בשלושה מקומות עבודה והתחלתי שיעורי נהיגה... וכנראה שהעמסתי על עצמי קצת יותר מדי והתמוטטתי, פשוט ככה... הסדר יום שלי התחיל ב9 בבוקר בבורגראנץ של עבדתי עד 5 בערב... משם הייתי הולך לנאפיס שם הייתי עובד מ6 בערב ולפעמים מ7 בערב עד 5 וחצי לפנות בוקר ואז יושב שם קצת עד 6 לפנות בוקר ומתחיל להתקדם לכיוון תחנה מרכזית לעלות על האוטובוס הראשון... ובימים שלא עבדתי בנאפיס עבדתי בעבודה אחרת עד 11 בלילה אבל בכל זאת לא ישנתי מספיק ולא ממש היו לי חיים... אחרי שהתמוטטתי והבנתי שאני לא מר עולם התפטרתי השבוע מהנאפיס ונשארתי רק שתי מקומות העבודה שביניהם אני מצליח לשחק ולהשאיר לעצמי הרבה זמן פנוי לשינה ובכלל... ככה שזה גם מסביר למה לא הייתי פה בשבועיים האחרונים... מבחינה מוזיקלית האלבום החדש של Mary J. Blige - Growing Pains פשוט מעולה.. אני חורש עליו כבר במשך שבוע והבחורה פשוט שיחקה אותה... מי שאוהב את הסגנון ואת הדיסקים הקודמים שלה יאהב... מעבר לזה אין ממש חדש.. לא ממש יצא לי להתעדכן במחינה מוזיקלית בשבוע האחרון... וזהו בעיקרון מקווה לפתוח שובע חדש טוב ורגוע... שיהיה שבוע טוב לכולם :)

העכביש2

New member
אוי ואבוי...נשמע זוועה

אני אגדיל ואומר לך שגם שני מקומות עבודה זה מוגזם, אבל קטונתי. אם אתה רוצה לעבוד ושתי מקומות עבודה סבבה לך- אז אחלה. 3 מקומות עבודה זה מוגזם מידי ולכן חווית את מה שחווית וזה לא מפתיע. מקווה שתרגיש טוב

mickey tam

New member
כן אפשר לומר שגם שתיים זה הרבה

אבל העבודה הזאת לא מסתיימת לי בשעות הקטנות של הבוקר.. שם אני עד 11 בלילה וזה לא כל יום זה פעמיים שלוש בשבוע... בכל מקרה תודה :)

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif אביב, קיץ, סתיו, חורף ו...אביב

1. שיר השבוע שלכם Magnet - the gospel song Magnet - slice of heaven My Morning Jacket - Lowdown
- ניתן לשמוע בבלוג קורי עכביש (Lighthouse family - free one ( i wish Kutiman - And Out Kutiman - No Reason For You Newton Faulkner - ageing superhero Newton Faulkner - straight towards the sun Athlete - Airport Disco Athlete - Best Not To Think About It Josh Rouse - Quiet Town Jude - I Know The Fray - Vienna The Feeling - never be lonely 2. אלבום השבוע שלכם
Magnet - The Simple Life אחרי שבועיים באריזה, אתמול סוף סוף שמעתי את האלבום החדש (2007) של מגנט הנורבגי והוא מצויין כמצופה! אומנם נופל מעט מהאלבום הקודם אבל עם שירים יפים. אחד מאלבומי 2007
3. השיר הגרוע/ מאוס של השבוע מבחינתכם איה כורם איכזבה... 5. סיפור מהחיים האישיים השבוע/ משפט השבוע/ פתגם השבוע יש כמה ציטוטים מצחיקים ובכלל- היה לי שבוע מעניין סה"כ ואת הכל ועוד ניתן לקרוא בבלוג קורי עכביש.

TomTal

New member
עונה

טוב אז היה נורא קשה לחזור ללימודים. ועדיין הייתי חייב להביא בדיחה של המורה הסטלנית שלי למחשבים (בדיחת קרש מטורפת אבל בגלל שמורה אומרת אותה אז זה מצחיק): מורה: מה זה פרמטר? ילדים: משתנה מורה: לא נכון! פרה בגודל מטר ______________________ ומבחינה מוזיקלית: כמות השמיעות ירדה בצורה דרסטית, אבל התחלתי לשמוע יותר ישראלי. שמעתי פורטיסחרוף הרבה וגם גיליתי את אטליז המעולים.

galoosh33

New member
היא אשכרה אמרה את זה? ../images/Emo3.gif

איזו מפגרת.. =] אה ופרמטר זה לא משתנה

dsol

New member
אטליז ../images/Emo99.gif_../images/Emo189.gif

הם מעולים והכל... אבל הם מחליפים סולנית על ימין ושמאל שזה משגע... זה נהיה בעייתי מבחינת הסאונד אישית מאוד אהבתי את הסולנית הקודמת שהייתה להם (כבר לא זוכר איך קוראים לה..) את החדשה לא הכי יצא לי לשמוע

ועכשיו תורי

עבר שבוע ארוך כרגיל עם הרבה עבודה שמעתי המון seal השבוע, גם את האלבום האחרון שלו וגם את האוסף שלו שכולל גרסאות אקוסטיות לכמה מהשירים שלו. זה מצחיק לשמוע ככה את kiss from a rose כי זה נשמע כמו גרסת מידי אחי הקטן הביא לי סינגל של בום פם עם שיר חדש ורמיקסים של שני שירים קודמים מצויינים שמעתי jesus and mary chain וגם את הדיסקאוגרפיה המצויינת של פראו פראו. אתמול היה ערב מצויין, אמא שלי ידיד שלי שהיא מקסימה ארגנה לנו ליומולדת שלו מסיבה בפאב והיה כל כך מגניב, היינו מלא אנשים ועשינו כל כך הרבה כיף

Miss Small Talk

New member
../images/Emo79.gif

אחרי שהתאהבתי כל פעם מחדש בPassing Stranger של סקוט מתיאו החלטתי להריץ את שמו ברדיו של לאסט אף-אם ומצאתי את Fionn Regan. הוא סינגר-סונגווריטר עם שירי פולק נעימים. שמעתי את האלבום שלו, The End Of History, וזה בהחלט אלבום מצויין של זמר מצויין. במיוחד מומלץ השיר Be Good Or Be Gone אשר פותח את האלבום, אשר האהוב עלי שלו עד עכשיו. מומלץ
. חשבתי גם לתת הזדמנות לSugababes עם האלבום Changes, אבל הזדמנות כזו לא תשוב. Matt Nathanson גם הושמע לא מעט השבוע, בזכות אלבומו Beneath These Fireworks, והשבוע אני מקווה שייצא לי לשמוע גם את Still Waiting For Spring. וכמובן שגם אריק ברמן (
) וKT Tunstall עם Drastic Fantastic, שהוא אלבום ממש טוב שלה. אני אוהבת במיוחד את השירים היותר שקטים שלה, כמו Someday Soon שנחרש אצלי בלי הפסקה ו Beauty Of Uncertainty שכל הדקה האחרונה של השיר גורמת לי לרחף.

העכביש2

New member
../images/Emo99.gif יש לך טעם מעולה!!!!

כרגע- את וקארין הם האנשים עם העם הכי דומה לשלי מכל האנשים שאני מכיר (בצורה קצת יותר אישית כמובן). וזה פשוט משמח! על Fionn Regan והשיר שלו "Be Good Or Be Gone " כבר כתבתי לפני כמה חודשים והוא בהחלט הושמע רבות

למעלה