../images/Emo110.gif החיים מובילים אותנו..
1. שיר השבוע שלכם Josh Ritter - Kathleen Angels & Airwaves - Sirens Brandi Shearer - Lullabies Spice Girls - Headlines (Maroon 5 feat. Mary J. Blige - wake up call (mark ronson remix Shiny Toy Guns - Rainy Monday Timbaland- The Way I Are אטליז - Attractive Lifehouse - Whatever It Takes Lifehouse - Easier To Be Daniel Powter - Love You Lately
2. אלבום השבוע שלכם
The Sound Of Bread אלבום האוסף של "לחם", הרכב הסופט רוק משנות ה-70, כולל 20 שירים וכל אחד חוויה!!!!
Sarah McLachlan - Mirrorball אלבום הופעה חיה של שרה מכלכלן בקנדה ב-1999 עם הרבה שירים טובים בלייב בביצועים מדוייקים ומרגשים שלה. היא פשוט זמרת טובה. נקודה.
3. השיר הגרוע/ מאוס של השבוע מבחינתכם שרית חדד - חופשיה
4. ידיעת השבוע/חדשת השבוע בעולם המוזיקה מבחינתכם שיר חדש לג'ון מאייר כמובן + שפטריק ווטסון לא יגיע לחנויות בישראל בקרוב + האלבום של סקוט מתיאוז עכשיו בדיסק סנטר בדיזינגוף. אל תפספסו!
5. סיפור מהחיים האישיים השבוע/ משפט השבוע/ פתגם השבוע היו דווקא כמה משפטים נחמדים השבוע ואקשר אותם לאנשים שאמרו אותם:
"אם זה יהיה פיצ בדלת אז אני אהיה שמחה" (אוראור
אומרת לי מה יקרה אם תהיה דפיקה בדלת ב6 בבוקר (שזה מעצבן לכל הדיעות) אבל היא תגלה דמות שהיא דווקא מחבבת מאחוריה...)
"אני לא זונה, אני רק צריכה את הכסף..." (וזה שייך לניב, אחת העובדות בקייטרינג, באמירת השבוע מבחינת העבודה
ומכאן ד"ש לניב, רותם וכל החבורה שעבודתן הופסקה ע"י החברה....חארות
)
אימרת השבוע: "החיים מובילים אותנו..." למעשה אני מצטט את עצמי אך רבים וטובים אמרו זאת עוד לפני, מן הסתם. והכוונה היא שלא משנה מה אנחנו חושבים- לחיים יש את הדרך שהם מכתיבים לנו. אנחנו נחליט מה לעשות עם זה...