סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שירי השבוע
אלבום השבוע
המלצת השבוע
איך עבר עליכם השבוע?

galoosh33

New member
ראשונה ../images/Emo2.gif

תפסיקו להתעלם מהסיכום השבוע של יעל
שירי השבוע: Muse - Unintended שלמות. אגב, סתם בשביל הקוריוז, ראיתי את הקליפ של זה ב- Vh1 לפני כמה זמן במסגרת של ה- Jukebox. זה היה מישהו שביקש פשוט שירים מעולים אחד-אחד... וקראו לו מחמוד מוחמד אל סלים או משהו בסגנון והוא היה מאיראן
ממש הופתעתי.. רק מראה שמוזיקה זה באמת דבר ממש משותף לכולם.. ואני לא מנסה להעביר איזה מסר פצפיסטי או משהו כזה
Dune - Dry Lips
אחלה פופ-רוק גרמני.. Adele - Hometown Glory
Rain City - Turn Brakes Chocolate - Snow Patrol Dream Catch Me - Newton Liran פשוט שיר מצוין! אלבום השבוע: אין לי כ"כ. המלצת השבוע : השירים הנ"ל ^^
איך עבר עליכם השבוע? אחלה בחלה בחלה. היום הייתה לי תחרות טניס שולחן [ושוב סיימתי מקום 3.. לפחות אני קונסיסטנטית] ומכשירי חתירה שהיה נורא נורא קשה ואני גמורה חבל על הזמן..
שבוע טוב לכולם!

ady18

Well-known member
שניה../images/Emo3.gif

שירי השבועGot Robyn - Handle Me Joke Isn't Funny Anymore Smiths שער הרחמים מאיר בנאי Boulevard Of Broken Dreams Green Day Patrick Watson – The Great Escape Bobby Vinton-mr lonely הבייתה ירדנה ארזי מדוע לא באת ירמי קפלן ודנה ברגר נגעה בשמים משינה חסר לי יעל נחשון אלבום השבוע-הסינגל חסר לי המלצת השבוע -הדיסק החדש של בעז בנאי אהבת איש הפח איך עבר עליכם השבוע?ראיונות עבודה ומפגשי פורמים זה בעיקר השבוע:p

Miss Small Talk

New member
שלישית

שירי השבוע בקושי הייתי בבית, וגם כשכן אז זה בעיקר למדתי... אני צריכה חופש! אז הMP4 בנסיעות היווה את רוב המוזיקה ששמעתי השבוע. Athlete - Westside שזה שיר נהדר שממש התמכרי עליו מתוך האלבום Vehicles&Animals. Athlete - Shake Those Window עוד שיר נהדר מהאלבום הנ"ל Athlete - You Got The Style שזה שיר פשוט ממכר ועם לחן מצויין, גם כן מהאלבום הנ"ל אלבום השבוע Vehicles&Animals של אטליט איך עבר עליכם השבוע? ארוך ומתיש מאוד מאוד. סוף החודש תעודות והולך להיות לא משהו בפיזיקה ובמתמט' השטניים.

TomTal

New member
רביעי...חח

טוב אז היה לי שבוע לא רע סה"כ, אבל השבוע הבא הולך להיות קשה (3 מבחנים של השלושה מקצועות שאני הכי שונא...). השבוע בעיקר חרשתי על ההופעה המדהימה של רד הוט צ'ילי פפרז ב-Slane Castle באירלנד, בסיבוב הופעות של by the way, מול קהל של 80 אלף אנשים מטורפים. מומלץ! לחפש ביוטיוב קטעים, ההופעה המלאה כבר שם
וגם היה לנו בוחן במתמטיקה שכל הכיתה נכשלה, אז המורה אמרה "אני ינבח עליכם בקשר לבוחן ביום שני, הנה דוגמה של הנביחות שלי: הב! הב!" (אשכרה חיקתה כלב!) זה היה קורע. שבוע טוב

וגם אני ../images/Emo9.gif

השבוע שמעתי את האלבום הראשון והמצויין של The Cat Empire הדיסק משנה שעברה של Missy higgins שלצערי לא קיבל חשיפה ואת הדיסק המצויין של the hoosiers היה שבוע יחסית נחמד את תחילתו ביליתי בחופש, פגשתי כל מיני אנשים מקסימים ביום שלישי
ביום רביעי ראיתי את בזבזונה בתל אביב בזמן שיטוטים חסרי מטרה ואתמול פגשתי שוב את הילה
השבוע חוזרים לעבודה בשיא הכוח גם מבחינת הלימודים וגם מבחינת מקום העבודה וזהו...

Edgar Davids

New member
שישי

שירי השבוע - Counting Crows - Cowboys Dan Wilson - Breathless קובי אפללו - בא מן השתיקה Turin Brakes - Stalker ג'ורג' - אני אמשיך (נו מה לעשות, אני אהבתי את השיר כי אני גם חי"רניק
) אלבום השבוע - Dan Wilson - Free Life לא יצא לי לשמוע אותו הרבה, אבל ממה ששמעתי הוא אלבום עם מספר רצועות מעולות. אני צריך לבחון לעומק. המלצת השבוע - לכו תעשו פיינטבול כי זה פאקינג כיף ;]. איך עבר עליכם השבוע? בסך הכל הכללי היה ממש קר אבל זה עבר
.

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif שביעי

1. שיר השבוע שלכם Colbie Caillat – One Fine Wire Submersed – Price Of Fame The Cinematic Orchestra – Child Song Maroon 5 – Back At Your Door Michael Bublé – The Way You Look Tonight אוהד חיטמן - צעד אין חזור (מתוך האפלה) Pernice Brothers – Microscopic View Morcheeba – World Looking In Patrick Watson – shame Patrick Watson – woods Patrick Watson – man under the sea California Snow Story – Begin Again Nada Surf – See Those Bones Sufjan Stevens – The Man of Metropolis Steals O Stephen Fretwell - She Stephen Fretwell - Now Ron Sexsmith - Whatever It Takes Scott Mallone - I'll Be With You 2. אלבום השבוע שלכם
אוהד חיטמן - הרגע הבא (אלבום חדש ומצויין לחיטמן)
Stephen Fretwell - Man on the Roof (אלבום מומלץ במיוחד מ-2007)
Patrick Watson - Just Another Ordinary Day 3. השיר הגרוע/ מאוס של השבוע מבחינתכם החדש של שרונה פיק
4. ידיעת השבוע/חדשת השבוע בעולם המוזיקה מבחינתכם בעז בנאי קיבל 4 כוכבים לאלבום שלו בידיעות אחרונות. ויש גם ראיון מעניין עם אוהד חיטמן במעריב. 5. סיפור מהחיים האישיים השבוע/ משפט השבוע/ פתגם השבוע ציטוטים: "הו מאט
" (הילה ברגע חושני במיוחד....) "מי זאת אנדראה ליפין בונצואלה?" (אופיר מנסה להבין למי אני מתכוון לכל הרוחות....)

אני מבינה שסוף סוף גילית את סופיאן

השיר של שרונה פיק נראה כאילו היא זמרת בר מצווה שיצאה אי שם משנות השמונים

Akay4

New member
מסכם ... בקטנה,

שירי השבוע - Lit - Miserable, Scorpions - Yellow Raven אלבום השבוע - Scorpions - Hot & Slow (The Best Of The Ballads) המלצת השבוע King Crimson - In The Court Of The Crimson King מומלץ לחובבי הרוק הקלאסי סטייל פינק פלוייד איך עבר עליכם השבוע? היה קר, אבל עבר די מהר... נ.ב - הנה חן, הגבתי
חחחח... חד-פעמי

TheRasmus

New member
../images/Emo27.gif

שירי השבוע - Morrissey - That's How People Grow Up אלבום השבוע - אין. המלצת השבוע - Spleen United - My Tribe
למי שעוד לא הספיק להכיר. איך עבר עליכם השבוע? סבבה

galoosh33

New member
אחלה שיר של מוריסי ../images/Emo45.gif

אגב, נכון הלהקה הגרמנית Dune [אלה עם dry lips].. ? ממש אהבתי את השיר הזה, הוא חזק לגמרי
ניסיתי לחפש עליהם מידע אבל לא מצאתי שומדבר, גם לא מייספייס.. יש לך מושג עליהם?

TheRasmus

New member
להקה גרמנית?../images/Emo12.gif

מכאן נובעת הסיבה שלא מצאת כלום. הם מגיעים מדנמרק והנה הmyspace שלהם, שם תוכלי לשמוע את השיר "80 שנים" שהוא לא פחות טוב לטעמי.

galoosh33

New member
אופס ../images/Emo2.gif

אולי זה סתם יצר אצלי איזו אסואיציה לטוקיו הוטל או משהו כזה.. רב תודות!!

למעלה