סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של איתי]- שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?

מסכמת....

שיר השבוע שלכם [של איתי]- אפילו לא אני שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-אחד בתוך השני - של ידיד מאוד מוכשר שלי, נועם פנחסוב (כפרעליו) בילוי השבוע שלכם- הופעה של נועם שהייתי בה אתמול ועשתה לי את השבוע סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הייתי 3 ימים במסינר בירושלים אז לא יצא לי לראות טלוויזיה כל כך השבוע.... ראיתי בעיקר גריז כי אחות של נועם משתתפת תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא יודעת... מה שהיה באוטובוס בסמינר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מישהו אחד - נועם, משהו אחד - ההופעה שלו משהו שהרס לכם את השבוע- הסמינר...... הוא היה ממש משעמם משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שום דבר נכון לעכשיו מאכל השבוע: שמן! כל מה שהיה באכסניה היה מפוצץ בשמן ( נראה לי גם הפטל היה מלא שמן ). משפט השבוע שלכם: "אני כבר מחכה ליום שישי והוא לא נראה באופק" האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? לא....

אושRתי

New member
מסכמת.

שיר השבוע שלכם [של איתי]- נדבר נדבר שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-אל תאמיני- איה כורם בילוי השבוע שלכם- קניות וביקור אצל הרופא P: סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הישרדות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ!! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- רעידת אדמה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אומרים שיירד שוב שלג, אז מחכה לשלג.. מאכל השבוע: כבד על האש משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? סופ"ש נעים!

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של איתי]-בטטות שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- Snoop Dogg - Sensual Seduction אפשר לחשוב אריק ברמן ושוב לבד תיקי דין בילוי השבוע שלכם-קניון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השרדות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע-אני עדין חולנ משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה מאכל השבוע: מרק משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?

למעלה