סיכום השבוע

פיגמיסט

New member
סיכום השבוע

טוב כדי שאני לא אשכח מחר הנה הסיכום השבועי לשבוע שחלף שם: כיתה: משהו טוב שעבר השבוע: משהו רע שעבר השבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: איש השבוע: איך עבר החזרה ללימודים: אירוע חשופי שעשה לכם את השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבת שלום ושבוע טוב!

IreeEena

New member
מסכמתת ../images/Emo9.gif

שם: אירנה כיתה: ט' משהו טוב שעבר השבוע: היום יצאתי עם חברים והיה מצחיקק משהו רע שעבר השבוע: סתם היום הראשון ללימודים עבר לא משו, אבל לאנורא
שיר השבוע: All i ever wanted ציטוט השבוע: "אני ואת נמות בתולות זקנות עם 50 חתולים וחמוס מחמד!"
תמונת השבוע: אין איש השבוע: אין XD איך עבר החזרה ללימודים: היום הראשון לא משו, כל השאר בסדר אירוע חשופי שעשה לכם את השבוע: הפרק של אתמולל ^^ משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שלא יהיו שיעורים O:

howdy folks ../images/Emo150.gif מסכמת עוד שבוע ../images/Emo192.gif

שם: מאורה
כיתה: לא בביה"ס מאז שנת 2003
משהו טוב שעבר השבוע: קיבלתי כסף מסבא שלי
משהו רע שעבר השבוע: אחותי בבית
שיר השבוע: black & gold - סם ספארו
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
איש השבוע: חופית
אירוע חשופים שעשה לכם את השבוע: רעידת האדמה וכל הלחץ שמסביבו
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:

8דושנקה8

New member
מסכמת

שם:מאיה כיתה: ח' משהו טוב שעבר השבוע: התחילו הלימודים + התחיל לי החוג דרמה.... משהו רע שעבר השבוע: התחילו הלימודים שיר השבוע:עומד על צוק/בובה ציטוט השבוע: כל מיני: הקטעים שרשמתי באירוע חשופי והקטעים של דניאל אלקנא הדוסים/שלומית/גיד/ולבד אחרי הרעידת אדמה.... תמונת השבוע:? איש השבוע:? איך עבר החזרה ללימודים: בסדר נראה לי, יותר טוב ממה שחשבתי אבל המורים ממש הזויים אירוע חשופי שעשה לכם את השבוע: טליה אופיר ואלה במעלית (וגם בקטע 2 שלפני....) ותחיה מלכה מירב.... בחדר הלבשה.... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אממ.... עוד שיעור דרמה? נ.ב- משום מה האייקונים לא עובדים לי אז תדמיינו שהם שם

אושRתי

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שם:אושרת
כיתה:
משהו טוב שעבר השבוע: כל מיני
משהו רע שעבר השבוע: לא היה
שיר השבוע: בדיוק כמו פעם של ישראל בר און
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
איש השבוע:
איך עבר החזרה ללימודים: