סיכום השבוע.

סיכום השבוע.

אף אחד לא העלה, וחוץ מזה שבא לי למלא אז.. שיר השבוע שלכם [של איתי]- שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?

אתה צריך להרשות לעצמך כמה טעויות בחיים.

שיר השבוע שלכם [של איתי]- לפנות עצב [
], הלוואי עליי, בנות בבטן, בטטות.. היו ממש הרבה השבוע תאמת. שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- אסף אבידן למיניהם, שיר אהבה אינדיאני- עלמה זוהר [במיוחד אתמול ב5 וחצי בבוקר בת"א], היה עוד אחד אבל אני לא זוכרת. בילוי השבוע שלכם- יום ראשון בקניון עם אמא שופינג קטן ואחר כך בסידורים, בשני אצל רז בישולים והליכה, בשלישי עם דר בראשון לציון שהיה הכי מצחיק בעולם, ברביעי שיובל הייתה פה וגם עם חברה שלה, בחמישי אחרי בצפר אצל יובל ובלילה אצל אבא, בשישי בבוקר עם האחים הקטנים, הנסיעה מאבא לתלאביב, אצל לירי, ואז עם יובל מאיה מאיה ולירי כל היום בת"א [מכירת בגדים על הגג, במסעדות, אצל לירי וכו' וכו'], ובלילה בנס ציונה ליותר מדי זמן ואז בטרמפים לפלמחים איכשהו, קצת בפלמחים וחזרה לתלאביב ב5 לפנות בוקר של יום שבת, הג'חנון בקינג ג'ורג' בזריחה עם לירי, ואחר כך השינה הקצרה מדי אצל לירי, טיול קצר לבד בשבת בבוקר ברוטשילד עם מוזיקה, וחזרה הביתה מהסנטר עם אדווה. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא היה. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצ ברדיו של האיש מהטרמפ משדה בוקר לבאר שבע!, וגלגלצ שהיה בג'חנון בקינג ג'ורג'. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- תל אביב..., טרמפים מצחיקים, אחות קטנה. משהו שהרס לכם את השבוע- הגילוי ההוא, אבא וכל ההבטחות שלא קוימו. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יומולדת לאילת- אולי לנסוע למשגב. ובכלליות שום דבר. מאכל השבוע: ספגטי ברוטב עגבניות שמנת פטריות ונקניק חח מה שרז הכין לי, וכל מני אוכלים של מסעדות. משפט השבוע שלכם: כשהלילות ללא, והימים למי.. [היום בבוקר ברוטשילד]. האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? לא

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של איתי]-רגע ועוד רגע שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-האלבום של כנסיית השכל אוטביוגרפיה בילוי השבוע שלכם-הופעה של יעל נחשון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האח הגדול תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -אסף אמדורסקי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-סרט מאכל השבוע: סלט עוף\ציפס משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?

אושRתי

New member
להתעוררר !!!

אף אחד לא העלה, וחוץ מזה שבא לי למלא אז.. - ח"ח על היוזמה ! שיר השבוע שלכם [של איתי]- מים מתחת לגשר שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- אל תאמיני של איה כורם בילוי השבוע שלכם- טיול בתל אביב סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חשופים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלץ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- טיול בתל אביב והופעה של איה כורם משהו שהרס לכם את השבוע- החוםםםםםםםם משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כל מיני מאכל השבוע: רוויולי בטעם גיבינות משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? שבוע טוב לכולם !!

למעלה