סיכום השבוע

gabrielr

New member
סיכום השבוע

אז עם חזרתי לביה"ס (אחחח, איזה מחשבה כואבת), לפגוש את כל האנשים שאני לא מעוניין לפגוש. אז ככה, ב5 יחידות מתמטיקה ואנגלית, אין, אבל אין חתיכות!!!. אלו כיתות משעממות עד מוות. יש רק אחת ממוצא ערבי, שאני נשבע שאני מסתכל עליה כל השעור, כי היא הכי קולית שם. כל החתיכות, משום מה, לומדות 2 כיתות לידי, ואני יודע שאין לי סיכוי עם אף אחת מהן, כי לכולן יש חבר (אני צנצנת אם זה לא נכון). ואם אני אעז לדבר, יצא לי ג´יבריש ולא עברית (או שפה מוכרת אחרת). במחשבים, החליטו שאנחנו צריכים עוד שעות, אז מ9 שעות בשנה שעברה, יש לנו 11 שעות, ועכשיו יש לנו 46 שעות שבועיות בסה"כ. אני עדיין חי, אבל יש לי בעייה עם המורחבים. מכיון שמחשבים זה מורחב אחד, אז בשביל לקבל תעודה מיוחדת בסוף התיכון אמרו לנו להרחיב פיסיקה או פיסיקה, אז מן הסתם רובנו בחרו פיסיקה. שזה 8 שעות בשבוע, ולא 6 כמו רוב המורחבים. כן, עוד שילוב מנצח. וזה לא הכל, גיליתי שיש שם (בפיסיקה) את האדם הכי יפה בעולם, קוראים לה נ´, והיא הדבר הכי הכי הכי יפה שנוצר איי פעם. אני מאוהב בה שנה שלמה, חבל שהיא שונאת אותי. אני אוהב את השיער שלה, את הצמות שהיא עושה פעם בשבוע, את המסקרה שלה, את התנועה של השפתיים שלה כשהיא מחייכת. זה גורם ללב שלי להתחמם ולהתאחות מכל שבר שהיה בו. אבל כשהיא מסתכלת עליי אני מרגיש כאילו נועצים בי 101 סכינים (שוב, היא דיי שונאת את כל העולם, או לפחות מתעלמת ממנו). עכשיו היא תלמד איתי פיסיקה בשנתיים הקרובות. זה יהיה מעניין. אבל השנה לפחות אני בקשרים עם הרבה יותר אנשים מעניינים מהשנה שעברה, בינתיים אין שום מורה ששונאת אותי, ועדיין לא החזירו את ציוני הבגרויות (ועדיף שזה ישאר ככה). כבר התרגלתי לסיים בשעה 4 בצהריים. זה עצוב, אני יודע. טוב, זה בערך הכל. מקווה שלמישהו היה שבוע פחות טוב משלי. cya gabriel

לך.../images/Emo13.gif

אתה מחזיר אותי שנים אחורה..... כשאתה מדבר על זה,, אני באמת מתגעגעת לתיכון,,, ולכל החוויות שם... אני קמוהו שאולי זאת שאתה דלוק עלייה ולומד איתה אולי עם הזמן דברים יישתנו והיא תלמד להכיר אותך.. ואז תהיו בקשר. הרי חושב שתהייה אתה.... וגם לי היה שובע קשה,,מלא בעבודה.. אבל העיקר הכל עובר... וסופ"ש הגיע....למנוחה ובילויםם... שיהיה לך סופ"ש מתוק מדבש.... חוקרת

למעלה