סיכום השנה שחלפה

THE WIZARD 55

New member
סיכום השנה שחלפה

הן במישור האישי. האם הושגו המטרות שהצבתם? האם קרו דברים שהפתיעו אתכם? אתם יכולים לשתף אותנו בחיי האהבה שלכם/tapuzforum/images/emo152.gifבתכלס מרוצים מהשנה החולפת? ומה המטרות שתציבו השנה? ואיך אפשר בלי סיכום פוליטי של השנה החולפת. . ממה הופתעתם? ממה התאכזבתם? מי הדמות המרכזית לדעתכם שהיתה לה השפעה על מהלך הענינים ואיזה דמות היתם רוצים שתצא השנה? בקיצור מה היתם רוצים שיקרה בשנה הבאה? יללה תתחילו לסכם. מועד הגשה עד שנה הבאה

הדמות של השנה - אבו אמג'ד ../images/Emo6.gif

האם הושגו המטרות שהצבתי לעצמי?.... שאלה קשה - רוב המטרות שהושגו היו ארוכות טווח והוגדרו הרבה לפני כן... אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שבשנה הזו קרו הרבה דברים במישור האישי: מצאתי עבודה, סיימתי רשמית ללמוד, התחתנתי, עברתי דירה, קניתי מכונית ושיפצתי אותה (אני עדיין עובד על הפינישים האחרונים...).. ובחודש הבא אני ואשתי נעבור לדירה גדולה יותר שאפשר לתכנן בה משפחה
לגבי השנה הבאה: אני מתכוון להחליף עבודה למקום גדול ומסודר יותר, וכמובן יהיה צורך לרהט לאט לאט את הדירה החדשה.. וכמובן, הגיע הזמן ללמוד קצת ערבית... סיכום פוליטי: בשתי מילים - נמאס לי! אני לא זוכר הפתעה או אכזבה מיוחדת.... השנאה, האיבה והקיפאון נשארו בדיוק כפי שאני זוכר אותם מאז ומתמיד. התאכזבתי מזה השנה בדיוק כמו בכל שנה אחרת.

THE WIZARD 55

New member
וואי, עשית בשנה הרבה:)

והלוואי ומשאלותיך יתגשמו..ויללה תרחיב מתשפחה.. שיהיו לנו כאן עוד תינוקות:) אכן, טמג'ד איש השנה, יותר נכון סייד קושע, ענק הבן אדם

אני זוכר שהוא התארח בפורום "דו קיום"

בתקופה שיצא לאור הספר הראשון שלו "ערבים רוקדים". מייד רצתי לקנות את הספר בהרגשה שהולך להיות משהו שתמיד ציפיתי לו. מאז..... הוא רק השתבח.

mike00

New member
הכל היה דבש....

המטרות הושגו. בהחלט קרו דברים שהפתיעו אותי. אם לסטוצים אפשר לקרוא חיי אהבה אז היתה לי הרבה אהבה
מטרות?להגיע לקנדה עם שיזוף טוב מהמזרח בשביל הסטוצים מהתשובה הקודמת,לסיים את הפרוייקט שלי בזמן ולברוח מקנדה לפני שמתחיל השלג עם חבילה נאה של מזומנים ולהעביר עוד שנה של כיופים בעולם
הדמות המרכזית?אולמרט,אחראי על כל הכשלונות של המדינה שלנו!! מקווה שיעבור חוק שירות לאומי חובה בשנה הבאה שויקדמו את חילופי השטחים.

THE WIZARD 55

New member
הסיכום שלי

בפוליטי מדיני היה חרא. איש השנה שלי שעשה את כל הטעויות האפשריות מלך הטמטום-אולמרט. בשנה הבאה רוצה לשבת על המרפסת...ולראות ציפורים נודדות.. ושילדים לא יהיו בחופשה וישחקו תופסת.. במישור האישי...חחחחחח איזה שנה מטורפת קרו לי כל הדברים הבלתי אפשריים, גיליתי בעצמי תכונות חדשות, שלא ידעתי על קיומן. בקיצור הבנתי שגם אני ויזארד יכולה להיות חנאנה רגישה... אוקצור, מקווה שהשנה הבאה תהיה הרבה יותר טובה לכולנו...

אמן ואמן ../images/Emo13.gif

ודרך אגב... אם את מגלה בעצמך תכונות חדשות - זה סימן טוב. חיים מעניינם. אני כבר מתחיל לפחד מאותו יום, שכל דבר חדש יזכיר לי מייד משהו ישן.... יענו קיבעון.

THE WIZARD 55

New member
החיים שלי זה סרט../images/Emo6.gif

פעם דרמה, פעם מערבון, פעם סרט מתח...חחחח לא אוהבת שגרה, אף פעם לא אהבתי.. דברים שגרתיים משעממים אותי, וכנראה אם אני הייתי אדם אפור הייתי משעממת את עצמי למוות

למעלה