סיכום השנה שלי
אני לא בנאדם של סיכומים, אני לא בנאדם גם של מצעדים, אפשר לומר באופן כללי שאני בנאדם עם קשיי הבעה רציניים
אבל הנה הגיעה לה השנה האזרחית לסיומה ועם סיום זה גם סיכומי שנה שונים ומשונים. ישבתי לעשות סדר בכל ערמות הדיסקים שלי, לשלוף את הדיסקים הלועזיים שהעזתי לקנות שיצאו השנה. אחרי זה החזרתי אותם לערימה והתחלתי מההתחלה, הפעם בחרתי רק את הדיסקים הטובים ביותר אז את הדיסקים המאכזבים ביותר ועוד איזה דיסק שניים שאמרתי שסיכום השנה לא יכול להיות שלם בלעדיהם. ואז גיליתי שהדיסק שלי של Jon McLaughlin נעלם כאילו אין זכר, אז הפכתי שוב ושוב את הערמת דיסקים,את המיטה וכל אבן וסלע אפשריים בחדר שלי – האלבום נעלם. אז אחרי וידוא משמעותי נוסף שהוא לא בבית אנחנו נעשה טיול לדיסק סנטר לקנות את הדיסק שוב פעם, ואז עם השלומיאליות שלי אני אמצא את הקודם (מה שאומר שאני בטח אתן אותו מתנה למי שירצה, אז תכינו את עצמכם נפשית.... או שאני אשאיר לי עוד עותק, זכר לשלומיאליות המזעזעת שלי ולימוד עצמי על איך לא מאבדים דיסקים). לסדר של האלבומים אין משמעות יתרה, מלבד זה שהם הונחו בערימה לפני או אחרי דיסקים אחרים. כנראה אני גם אעלה עד ה-31 מיקסטייפ שמורכב מהשירים הטובים ביותר באלבומים האלו – לחלקם תקבלו לינק לקליפ כבר עכשיו ולחלקם תצטרכו לחכות. חוצמזה אני רוצה להזכיר לך שכיוון שמדובר בסיום השנה הלועזית – יכנסו לכאן רק אלבומים לועזיים ואני גם רוצה להודות ללירן שעזר בהגרלת הסדר של האלבומים. אז אחרי ההקדמה הארוכה, הפרצופים העצובים שעשיתי לכל מי שהיה מחובר באותו זמן למסנג'ר, הנה הסיכום השנתי שלי, שכולל 20 וקצת דיסקים שנופו בזהירות מבין כל הדיסקים, הונחו בערימות ואז חולקו בשנית, הוחזרו לערימה הראשית וחזרו לידיים. ככה אני, לא החלטית אז זו הרשימה הסופית.....
אני לא בנאדם של סיכומים, אני לא בנאדם גם של מצעדים, אפשר לומר באופן כללי שאני בנאדם עם קשיי הבעה רציניים