סיכום השנה שלכם מד"צים יקרים

סיכום השנה שלכם מד"צים יקרים

מהו שיר השנה שלך?
מהו סרט השנה שלך?
מהי תכנית/סדרת השנה שלך?
מהו משפט השנה שלך?
מה עשה לך את השנה?
מה הרס לך את השנה?
תמונת השנה של עצמך?
למה את/ה מחכה בשנה הבאה?
מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה?
3 ארועים שעשו לך את השנה?
3 אנשים שעשו לך את השנה?
בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( ) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה ( ) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים..
עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה ( ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( ) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח ( ) להכיר חבר/ה חדש/ה ( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה
אחרים ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר ( ) לרוץ/ללכת קילומטר ( ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה ( ) להיות במסיבת הפתעה ( ) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת ( ) לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת ( ) להבין משהו חדש על עצמך ( ) לצבוע/להבהיר את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר ( ) ללכת למסיבה ( ) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( ) לקרוא ספר נהדר ( ) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי ( ) לראות מישהו מפורסם ( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם ( ) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

../images/Emo13.gifעונה ראשונה../images/Emo13.gif

מהו שיר השנה שלך? אבא- שלומי שבת
מהו סרט השנה שלך? משפחת סימפסון
מהי תכנית/סדרת השנה שלך? כוכב נולד 5
מהו משפט השנה שלך? איזה מעפן
מה עשה לך את השנה?שעברתי לגור לבד והתחלתי ללמוד את מה שתמיד רציתי ללמוד.
מה הרס לך את השנה? התאונות שעשיתי
תמונת השנה של עצמך? אין לי תמונה מסויימת שאני אוהבת אני אוהבת את כל התמונות שלי לאחרונה.
למה את/ה מחכה בשנה הבאה? לקידום בעבודה
מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? הצלחה בלימודים
3 ארועים שעשו לך את השנה? החתונה של אחותי היפה (קרנוש טיקה), מעבר דירה, מסיבת פורים של הפורום.
3 אנשים שעשו לך את השנה? יש קצת יותר מ-3 אנשים: ההורים שלי בראש ובראשונה שעוזרים לי המון, אחותי היפה קרנושית טיקושית
, ריקיביטה המאלפת ולאוריתוש המהממת.
בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: (
) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה (
) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים..
עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום (
) לקבל העלאה במשכורת (
) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה (
) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה (
) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה (
) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( ) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (
) להכיר חבר/ה חדש/ה (
) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה
אחרים ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר (
) לרוץ/ללכת קילומטר ( ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות (
) לצאת למחנה (
) לארגן מסיבת הפתעה (
) להיות במסיבת הפתעה (
) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת ( ) לאבד משהו שחשוב (
) לקבל מתנה מוערצת (
) להבין משהו חדש על עצמך ( ) לצבוע/להבהיר את השיער (
) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר (
) ללכת למסיבה (
) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( ) לקרוא ספר נהדר ( ) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי (
) לראות מישהו מפורסם ( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם (
) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

einav132

New member
גם אני רוצה!!! שתהיה לכולם שנה אזרחית מופלאה!

מהו שיר השנה שלך? יש המון, אבל "לראות את האור" של אפרת גוש ו"הפכתי שבוי" - זה שיר על השבויים בלבנון, מרגש מאוד. מהו סרט השנה שלך? שודדי הקאריביים - הטרילוגיה מהי תכנית/סדרת השנה שלך? אבודים (איך לא??!) מהו משפט השנה שלך? "יהיה בסדר" מה עשה לך את השנה? הנסיעה לפולין, מה הרס לך את השנה? נכשלתי בטסט.. תמונת השנה של עצמך? למה את/ה מחכה בשנה הבאה? לגיל 18!!!! , לסיים י"ב , להתגייס לאן שאני רוצה וכרגע יש לי הרבה רצונות.. :) מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שאני ימשיך להנות מהדברים שאני עושה. 3 ארועים שעשו לך את השנה? רק שלוש ?!? - זה ממש הרבה דברים... 3 אנשים שעשו לך את השנה? **המורה שלי לתקשורת מעשית ** ההורים שלי - והם אפילו לא יודעים כמה.. בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: (
) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה (
) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר (
) לקבל קידום (
) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה (
) להיפגש עם מורה שממש חיבבת (לשמחתי ולצערי אני עדיין בתיכון ונפגשת עם כל הסוגים של המורות) (
) להיפגש עם מורה שממש שנאת (
) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון (
) לריב עם מישהו מהכתה (
) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו (
) לגלות תחביב חדש (
) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר (
) להביך את עצמך מול כל הכתה, להביך את עצמי מול 10,000 איש נחשב!?!?! - פדיחה איומה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית (
) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (
) להכיר חבר/ה חדש/ה (
) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות (
) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר (
) לרוץ/ללכת קילומטר - בגרות בספורט לא??!!? - והצבא שבדרך.. חייבים (
) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות (
) לצאת למחנה (
) לארגן מסיבת הפתעה (
) להיות במסיבת הפתעה (
) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה (
) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת - אני דווקא מכינה דברים טעימים ( ) לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת (
) להבין משהו חדש על עצמך ( ) לצבוע/להבהיר את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר (
) ללכת למסיבה ( ) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( ) לקרוא ספר נהדר (
) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי (
) לראות מישהו מפורסם - משלמים לי לפגוש אותם, לא נחמד!??! (
) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם (
) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

linoy pal

New member
עונה..[[=

מהו שיר השנה שלך? מי בחלומך-רן דנקר הכוסון מהו סרט השנה שלך?סיפור אהבה בלתי נשכח מהי תכנית/סדרת השנה שלך? האי..ברוררר וכוכב נולד מהו משפט השנה שלך?מותר להתיק אסור להיתפס!חחחח אהה והחיים קקי מה עשה לך את השנה?פגשתייי את רןן דנקרררר הכוסוןןןן 29ץ12.07 לא נשכחחח בחייםםם מה הרס לך את השנה? מתמטיקה ובני גורן תמונת השנה של עצמך? עם הגיטרה החשמליתתת שליייי למה את/ה מחכה בשנה הבאה?אמממ שיהיה לי זמן לישון מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה?שיהיה טוב 3 ארועים שעשו לך את השנה?רן דנקר הגיטרה החשמלית והחברות שלי 3 אנשים שעשו לך את השנה?אמממ רן דנקר חברות ו...אממ זהו בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( ) להישאר רווק
( ) נשבר הלב
( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה
( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו
( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה
( ) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים..
עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה ( ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( ) לגלות תחביב חדש
( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח
( ) להכיר חבר/ה חדש/ה
( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות
( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר
( ) לרוץ/ללכת קילומטר ( ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת
( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות
( ) לצאת למחנה
סמינר אני מבקשת ( ) לארגן מסיבת הפתעה
( ) להיות במסיבת הפתעה ( ) לצחוק עד דמעות
( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת
( ) לאבד משהו שחשוב
( ) לקבל מתנה מוערצת ( ) להבין משהו חדש על עצמך
( ) לצבוע/להבהיר את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר
( ) ללכת למסיבה ( ) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( ) לקרוא ספר נהדר ( ) לראות סרט נהדר
( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי
( ) לראות מישהו מפורסם
רן דנקררר המתוקקק שלייי ( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם
( ) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.
נראה לי

itadmor

New member
../images/Emo10.gifגם אני עושה אתזה=]

הייתה אחלה של שנה=] מהו שיר השנה שלך? כנסיית השכל- תנו לי לשתות מהו סרט השנה שלך? משפחת סימפסון מהי תכנית/סדרת השנה שלך? נמלטים מהו משפט השנה שלך? עזוב אותי באמא שלך מה עשה לך את השנה? השביתה מה הרס לך את השנה? השביתה תמונת השנה של עצמך? שצילמו אותי בהופעה של עיברי לידר למה את/ה מחכה בשנה הבאה?מה שיבוא... מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שאולי סוף סוף אני יצליח בלימודים 3 ארועים שעשו לך את השנה?המסיבת הפתעה שעשו לי,להכיר אנשים מהבצפר החדש,השטויות שלי 3 אנשים שעשו לך את השנה?אמא שלי,ידידה שלי שהיא הכי הכי,ואחי הקטן בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( ) להישאר רווק ( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו ( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה ( ) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה ( ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו ( ) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח ( ) להכיר חבר/ה חדש/ה ( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר ( ) לרוץ/ללכת קילומטר ( ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה ( ) להיות במסיבת הפתעה ( ) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת ( ) לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת ( ) להבין משהו חדש על עצמך ( ) לצבוע/להבהיר את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר ( ) ללכת למסיבה ( ) לשתות אלכוהול ( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל ( ) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( ) לקרוא ספר נהדר ( ) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי ( ) לראות מישהו מפורסם ( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם ( ) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

itadmor

New member
../images/Emo10.gifגם אני עושה אתזה=]

הייתה אחלה של שנה=] מהו שיר השנה שלך? כנסיית השכל- תנו לי לשתות מהו סרט השנה שלך? משפחת סימפסון מהי תכנית/סדרת השנה שלך? נמלטים מהו משפט השנה שלך? עזוב אותי באמא שלך מה עשה לך את השנה? השביתה מה הרס לך את השנה? השביתה תמונת השנה של עצמך? שצילמו אותי בהופעה של עיברי לידר למה את/ה מחכה בשנה הבאה?מה שיבוא... מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שאולי סוף סוף אני יצליח בלימודים 3 ארועים שעשו לך את השנה?המסיבת הפתעה שעשו לי,להכיר אנשים מהבצפר החדש,השטויות שלי 3 אנשים שעשו לך את השנה?אמא שלי,ידידה שלי שהיא הכי הכי,ואחי הקטן בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: ( ) להישאר רווק
( ) נשבר הלב ( ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה ( ) לעשות משהו שהתחרטת עליו
( ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה ( ) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת
( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון ( ) לריב עם מישהו מהכתה ( ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו
( ) לגלות תחביב חדש
( ) לתת למורים סיבה ללמד ( ) הוכחת שאתה אדיוט
( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר ( ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח ( ) להכיר חבר/ה חדש/ה ( ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות
( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים ( ) לצייר תמונה ( ) לכתוב שיר ( ) לרוץ/ללכת קילומטר
( ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת ( ) שחית בעירום ( ) ללכת למסיבת פיג'מות ( ) לצאת למחנה ( ) לארגן מסיבת הפתעה ( ) להיות במסיבת הפתעה ( ) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה ( ) לאפות ארוחה מזעזעת ( ) לאבד משהו שחשוב ( ) לקבל מתנה מוערצת ( ) להבין משהו חדש על עצמך
( ) לצבוע/להבהיר את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר ( ) ללכת למסיבה
( ) לשתות אלכוהול
( ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל
( ) לפספס מישהו ( ) להיות שיכור/ה
( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( ) לקרוא ספר נהדר
( ) לראות סרט נהדר
( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי
( ) לראות מישהו מפורסם ( ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם ( ) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

sheley10

New member
אני גם עונה :)

מהו שיר השנה שלך? אין לי אחד, שמעתי כל כך הרבה. מהו סרט השנה שלך? צ'אק ולארי נראה לי :p מהי תכנית/סדרת השנה שלך? "האנטומיה של גריי", "הישרדות", "נולד לרקוד". מהו משפט השנה שלך? "אני הולכת לסטודיו", "יש סטודיו". מה עשה לך את השנה? וואו... כל כך הרבה דברים..קשה לכתוב רק אחד.. אבל זה אחד מני רבים- הכנרת. מה הרס לך את השנה? אני חושבת שהשביתה.. תמונת השנה של עצמך? חחח וואו...היו הרבה תמונות...עדיין יש. למה את/ה מחכה בשנה הבאה? אני עוד לא מחכה לשנה הבאה.. אני כרגע חושבת על ההווה. מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? אני מאחלת לעצמי שנה מלאת אושר, עושר, ריקוד, אהבה וחברים :] 3 ארועים שעשו לך את השנה? כנרת, חבלים 2007, יומולדת 15 :] 3 אנשים שעשו לך את השנה? וואו. אין סיכוי שיש רק שלושה.. כל החברים המדהימים שלי צריכים להיות כתובים פה. בחלק הזה סמנו מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה: (* ) להישאר רווק (חח פרידה במאי נחשבת?) (* ) נשבר הלב (* ) היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו) ( ) להתחתן ( ) להתגרש ( ) לשבור הבטחה (* ) לעשות משהו שהתחרטת עליו (* ) לאבד את אהבת האמת שלך ( ) לאבד את האמונה באהבה (* ) לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר ( ) לקבל קידום ( ) לקבל העלאה במשכורת ( ) לשנות עבודות ( ) לאבד עבודה ( ) להתפטר מהעובדה ( ) לצאת עם עמית מהעבודה ( ) לצאת עם הבוס ( ) לצאת עם הבוס של הבן/בת שלך ( ) להיות מפוטר מהעבודה ( ) להיפגש עם מורה שממש חיבבת ( ) להיפגש עם מורה שממש שנאת ( ) למצוא את הנושא שאהבתי ( ) להישאר כתה ( ) לקפוץ כתה ( ) לדלג על החטיבה/תיכון (* ) לריב עם מישהו מהכתה (* ) לעשות משהו שגרם לי להיות גאה בו (* ) לגלות תחביב חדש ( ) לתת למורים סיבה ללמד (* ) הוכחת שאתה אדיוט ( ) לשתות אלכוהול בבצפר ( ) לעשן בבצפר (* ) להביך את עצמך מול כל הכתה ( ) להתאהב במורה ( ) להוביל בלהקת בצפר ( ) התקבלת לנבחרת בית ספרית ( ) להיות מעורב במשהו שבחיים לא אשכח (* ) להכיר חבר/ה חדש/ה (* ) להכיר חבורה של חברים/ות חדשים/ות ( ) לאבד חבר/ה טוב/ה אחרים ( ) לצייר תמונה (* ) לכתוב שיר (* ) לרוץ/ללכת קילומטר ( ) להקשיב למוזיקה בלתי נסבלת (* ) שחית בעירום (* ) ללכת למסיבת פיג'מות (* ) לצאת למחנה (* ) לארגן מסיבת הפתעה (* ) להיות במסיבת הפתעה (* ) לצחוק עד דמעות ( ) לצחוק עד השתנה במכנס ( ) פלירטטת בלי בושה ( ) לבקר במדינה זרה (* ) לאפות ארוחה מזעזעת (* ) לאבד משהו שחשוב (* ) לקבל מתנה מוערצת (* ) להבין משהו חדש על עצמך ( ) לצבוע/להבהיר את השיער ( ) להיות קרוב ללאבד את החיים ( ) מישהו קרוב אלייך נפטר (* ) ללכת למסיבה (* ) לשתות אלכוהול (* ) לשתות אלכוהול מתחת לגיל (* ) לפספס מישהו (* ) להיות שיכור/ה -- לא בדיוק. ( ) להיות עצור/ה ע"י המשטרה ( ) לקרוא ספר נהדר (* ) לראות סרט נהדר ( ) לראות סרט כ"כ מפחיד שגרם לי לבכות ( ) להיות בהופעה של הזמר/להקה הכי אהוב/ים עלי (* ) לראות מישהו מפורסם (ראיתי את השר חיים רמון בים) (* ) לעשות משהו שרציתי לספר לכולם (* ) להנות מהשנה הזאת למרות הכל.

עונה =]

מהו שיר השנה שלך? אישה יפה/איציק קלה מהו סרט השנה שלך? היוקרה מהי תכנית/סדרת השנה שלך? מחשבות פליליות מהו משפט השנה שלך? באמאאש'ך מה עשה לך את השנה? להיפטר מהבוס מה הרס לך את השנה? החצי שנה שסבלתי אותו תמונת השנה של עצמך? מצורף
למה את/ה מחכה בשנה הבאה? גיל 17-->רישיוןן מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה? עד 120 שנה =] 3 ארועים שעשו לך את השנה? 3 אנשים שעשו לך את השנה? אמיר, עדן ואלון =P מה מהדברים עשיתם בשנה שחלפה:
להישאר רווק
נשבר הלב
היה לך אחד שעקב אחרייך (סטוקר נו)
לעשות משהו שהתחרטת עליו
לאבד את אהבת האמת שלך
לאבד את האמונה באהבה
לבכות אחרי שמיעת שיר מסויים.. עבודה/בצפר
לקבל קידום
לשנות עבודות
לצאת עם הבוס
למצוא את הנושא שאהבתי
לריב עם מישהו מהכתה