סיכום התנסות בשואב אבק אלרגני של LG
היי לכולם,
תודות לתפוז
קיבלתי להתנסות שואב אבק אלרגני של LG.
מדובר בשואב אבק מיוחד המיועד לניקוי מצעים ומזרונים.
לשואב יש פעולה משולבת של יניקה, תפיחה וגריפה בעוצמה כפולה משואב אבק רגיל, ולכן הוא יעיל בסילוק קרדית האבק.
לשואב יש תחנת עגינה המאפשרת ניקוי של השואב וכוללת עיקור וסטריליזציה UV שדואגת להיגיינה של המצעים וגם של השואב עצמו כדי למנוע זיהום משני.
השואב מתאים לכל מי שיש לו בבית ילד/תינוק אסמטי או סובל מקוצר נשימה, או אלרגי לקרדית האבק.
למי שמחליף מצעים בקצב מטורף לדעתי השואב הזה מיותר...
בתור אחת שמחליפה מצעים אחת לשבוע-שבועיים (תלוי בצורך) השואב מתאים לי לניקוי בין לבין, כי כמויות האבק שמצטברות לנו על המצעים היא לא נתפסת.
אני אישית הייתי בהלם
לאחר ששאבתי את המצעים שהיו בשימוש שבוע בלבד, התוצאות של רמת האבק הייתה מטורפת!!
וזה חשוב לי בעיקר בגלל שהגדולה שלי סבלה בעבר וגם כיום סובלת מהתקפים של קוצר נשימה ואסטמה.
החיסרון היחדי מבחינתי שזה מצריך מקום לאחסן עוד מוצר חשמלי בבית
, חוץ מהשואב הרגיל ששואב את הספות והשטיחים בבית צריך להחזיק שואב נוסף עבור המצעים.
אם אפשר היה לשלב את השואב הרגיל עם השואב הזה של המצעים ולעשות שואב משולב עם ראש מתחלף זה היה מושלם מבחינתי!!!
לסיכום: החוויה של השאיבה של המצעים נתנה לי הרגשה טובה יותר שהבנות שלי ישנות על מיטה נקייה וזה מפחית את הסיכוי שלהן לקבל התקפי אסטמה וקוצר נשימה בגלל קרדית האבק (בעיקר אצל הגדולה שהיא רגישה).
זה נכון שזה נותן לנו עוד עבודה של ניקיון, אבל זה עניין 5-10 דקות והמיטה נקייה!!
מבחינתי זה שווה את המאמץ!
היי לכולם,
תודות לתפוז
מדובר בשואב אבק מיוחד המיועד לניקוי מצעים ומזרונים.
לשואב יש פעולה משולבת של יניקה, תפיחה וגריפה בעוצמה כפולה משואב אבק רגיל, ולכן הוא יעיל בסילוק קרדית האבק.
לשואב יש תחנת עגינה המאפשרת ניקוי של השואב וכוללת עיקור וסטריליזציה UV שדואגת להיגיינה של המצעים וגם של השואב עצמו כדי למנוע זיהום משני.
למי שמחליף מצעים בקצב מטורף לדעתי השואב הזה מיותר...
בתור אחת שמחליפה מצעים אחת לשבוע-שבועיים (תלוי בצורך) השואב מתאים לי לניקוי בין לבין, כי כמויות האבק שמצטברות לנו על המצעים היא לא נתפסת.
אני אישית הייתי בהלם
וזה חשוב לי בעיקר בגלל שהגדולה שלי סבלה בעבר וגם כיום סובלת מהתקפים של קוצר נשימה ואסטמה.
החיסרון היחדי מבחינתי שזה מצריך מקום לאחסן עוד מוצר חשמלי בבית
אם אפשר היה לשלב את השואב הרגיל עם השואב הזה של המצעים ולעשות שואב משולב עם ראש מתחלף זה היה מושלם מבחינתי!!!
לסיכום: החוויה של השאיבה של המצעים נתנה לי הרגשה טובה יותר שהבנות שלי ישנות על מיטה נקייה וזה מפחית את הסיכוי שלהן לקבל התקפי אסטמה וקוצר נשימה בגלל קרדית האבק (בעיקר אצל הגדולה שהיא רגישה).
זה נכון שזה נותן לנו עוד עבודה של ניקיון, אבל זה עניין 5-10 דקות והמיטה נקייה!!
מבחינתי זה שווה את המאמץ!