סיכום - זה היה פרק שכל כולו במילה אחת - WTF !

פנומן 72

New member
סיכום - זה היה פרק שכל כולו במילה אחת - WTF !

What the fuck ! זה מה שמלמלתי לעצמי לכל אורך הפרק. להגיד שזה היה מזעזע זה כמו להגיד על אחמדינג'אד שהוא מניאק. נחרדתי. שוב ושוב ושוב. זה התחיל עם ההצגה הכי מזוייפת בעיר: נטאלי שהיתה מתה להעיף את צליל זייפה איזו לחלוחית בקצה העין כדי להראות שכאילו הבחירה קשה לה. איזה קשה ואיזה נעליים, אם צליל לא היתה שם כדי לשמוע, נטאלי היתה קופצת על גלית ואומרת לה שאם לא מדיחים הערב את צליל היא פשוט תדקור אותה בשינה. זה היה צפוי כמו שהשמש תזרח גם מחר. וקארין היתה מוסיפה - וכולם יודעים מהתחת של מי היא תזרח... צליל עזבה ואני לא ממש מחיתי דמעה, אבל אם להודות על האמת - קיוויתי שקטיה תלך. היא מעניינת כמו כרפס בצלחת הסדר. אחרי זה הבנות יוצאות לבלות והקליקה הרוסית מתחילות לדבר בשפת אמן ואחרי זה באות בתלונות לנטלי שהיא מעיזה ללכת משם ולהתפרק קצת עם איזה מעצב-על. איך העיניים יצאו להן. זה היה כיף. אני בטוח שנטלי חשבה באותו רגע - אם צליל היתה פה לפחות זה היה 2-2 מול רוסיה. ואיך ש-אלה טווחה בנטלי על ה"זנותיות" של נטלי. אלה, הרשי לי להשתמש במה שקארין היתה אומרת לך: "יאללה יאללה, חפשי..." חשבו בהפקה איך אפשר לעורר דרמות ? אמרו, ניקח את סשה לגלגל הענק, היא הרי מפחדת מגבהים. כי מה כבר אפשר לעשות ? לקחת את נטאלי לרכב על סוסים ? ... ואז זה היכה בי: ידעתי שסשה יודעת לדבר רוסית ולמלמל באנגלית אבל לקלל בערבית ? כוס אוחתו העולם. יפה סשה. יפה. עכשיו תגידו אתם - איך מעבירים ריח ? אי אפשר. נכון. אז מה ביקשו מהם. תהיו טבעיות תנו מבט חושני, תהיו סקסיות. זו היתה ההזדמנות של ההפקה להעיף מישהי שסקסיות טבועה בה כמו טעמו של הכרפס. זוכרים ? קטיה כמובן. קחו אותי אחורה, אני יכול להוציא סקסיות מלימור, משיר, אפילו מקארין. טוב, סתם נסחפתי, מקארין אני אוציא מקסימום מופע סטריפטיז מלהיב. אבל ככה זה, אין לקטיה את זה. סשה עולה והיא עוצמת את העיניים. לא יכולה לראות את הגבוה הזה, כוס אוחתו העולם. וכל העולם הזה מתלהב, חושב שיש לה את החושניות המתאימה ומוחאים לה כפיים. מפגרים. ואז אלה עולה על הגלגל והיא פשוט מתחרפנת. המבוכה שהיא לא יודעת מה לעשות מוציא ממנה את כל הדברים הרעים, כאילו היא אחרי בקבוק ויסקי זול. זה היה אמיתי או שזה היה פאקינג חיקוי של קראסטי הליצן מהסימפסונים. ואז עוברות מספר דקות ורואים את אלה מספרת על החוויה כשהיא מרוחה באודם בוהק מזעזע שניפח לה את השפתיים למימדי צפלין. ואני חושב WTF ? זה אשכרה קראסטי הליצן. רק חסר אף אדום ופאה כחולה. מי מרח אותה בכל כך הרבה אודם ? אחרי הפרק הזה, ועוד הרבה לפני שהסתיים, ירד לי מ-אלה גם כן ונשארתי בלי מישהי פייבוריטית. נטלי עולה והמשימה מקבלת תפנית בעלילה. היא מתחרמנת על העמוד וחדי העין שבינינו יכולים היו לראות התעוררות מינית אמיתית. מי שלא ראה סימן שלא הסתכל למקום הנכון - ולא ארחיב. בתמורה נטלי מקבלת 1000$ ועושה את הטעות כשהיא לוקחת את קטיה הגרידית. במקום להגיד תודה שבכלל אנחנו יוצאות לבלות היא מתחילה להטיף ש"אם אני הייתי זוכה הייתי מתחלקת חצי חצי. בטוח." - עלינא קטיה ? ~אייקון מושך בעין למטה~ האמת, ריחמתי קצת על נטלי שנאלצה לסבול את קטיה. בסוף יושבות כולם לשמוע את החפירות של גלית. גלית בעצמה יודעת שאין שום סיבה להעיף את קטיה, בדיוק כמו שאין סיבה להשאיר אותה. בערך כמו הכרפס בליל הסדר - אין ממש סיבה שהוא שם אבל בכל זאת כולם אוכלים אותו. אפשר לומר שאם מישהי היתה צריכה לעוף הפעם זו אלה. אבל אלה היא יקירת ההפקה. השופטים יודעים שבמשחק היא גרועה, כך היה במשימת האנורקסית וגם עכשיו וגם בפעמים אחרות. אלה לא יודעת לשחק. אבל צריך למצוא את הדרך לשלוח את קטיה החוצה אז אמרו לה שהיא מתאמצת יותר מדי. נו שוין. אז בסוף העיפו את קטיה כי היא השתדלה יותר מדי ואת אלה השאירו כי היא לא השתדלה בכלל. לא נשמע מוזר ? מוזר. אז רק שתדעו שהשאירו את אלה כי ההפקה הבינה בעצמה שזה היה סתם משימת הדחה שבו יעיפו את קטיה בכל מקרה. אלה היא סתומה וגם לא ממש יפה, אבל היי - אם צריך מישהי לצילומי הלבשה תחתונה את מי תיקחו ? את מי תרצו לראות ? אם הייתי צריך לתת spanking למישהי את מי הייתי בוחר ? אבל אני סוטה ... גם לא ממש הבנתי למה כולן פתאום מאופרות כמו קראסטי הליצן עם טונה של אודם בשפתיים. הלו, זה תוכנית דוגמניות ולא אודישנים למגאזין Hustler. ואז מגיע טקס ההדחה וגלית גוטמן מופיעה בשמלה בסגנון "אם קארין יכולה אז אני יכולה עוד יותר". ואני חושב WTF ... יש עליה פוזה והיא כבר בת 35. שאפו ! וגם לא הבנתי למה גלית רועדת כל הזמן. אמרתי לעצמי שזה כנראה משהו לא טוב בתמונה אז הלכתי לדפוק בטלויזיה מאחורה. אחרי זה חשבתי שזה הצלם אחרי ששתה כמה כוסות שאטו בציר 82. אבל לא, גוטמן אשכרה רועדת כמו עלה נידף ברוח. וכאילו לא סבלתי מספיק כל הפרק הייתי צריך לראות שוב את קארין, שיר ולימור מדברות בפרעחית. איזה מדרובות אלה בחיי. אז את מי הייתי מחזיר לגמר הגדול ? את כריסטין. למה ? כי כריסטין היא אולי סתומה בלחץ אבל היא פאקינג אישיות. כמו שההפקה רוצה. לא כל יום זוכה ילדה בת 18 עם אייקיו של התינוק של במבה להכניס משפט אלמותי לתרבות הישראלית ("עוף זה ציפור ופרה זה חיה").

../images/Emo129.gifנטלי באמת התנהגה מגעיל../images/Emo2.gif

אז ככה, נטלי- עד כמה אפשר להיות צבועה?! 0.0 לדעתי היא באמת התנהגה בזנותיות, אפילו הלבוש שלה באותו ערב פשוט צעק "זונה". >_> ועד כמה שאני לא סובלת את קטיה, אני חייבת להודות שהפעם קטיה צדקה ונטלי היתה ממש מגעילה. קטיה שאלה אותה איך היא רוצה להתחלק, אבל נטלי החליטה "לחשוב על זה אחר-כך" ולהשאיר את קטיה להשתעמם בפינה. היא היתה יכולה לומר לה על ההתחלה שהיא נותנת לה ___ דולר, אבל היא השאירה את זה לסוף. :/ הניפוי- ממש התבאסתי שהעיפו את צליל, באמת מגיעה לה להיות בגמר! אבל ההפקה החליטה להעיף אותה, וכשההפקות בערץ 10 מחליטות להעיף מישהו ולקדם מישהו אחר, אי אפשר לעצור אותם ~אהמהישרדותאהמ~. לפחות סשה ואלה בגמר.^^ הפרק הבא- שיט! שוב קארין ושיר הערסיות וריטה הפאקצה ששיפרה את כל השפה העברית?! אני רוצה שצליל תחזור, אבל יש סיכוי מאוד גדול שיהיה שלום עולמי לפני שיתנו לה להגיע לגמר. אז בגלל שצליל בטוח לא תעלה, אני מקווה שליליאנה תעלה, נכון שיש לה בעיה עם השפה אבל היא ממש יפה והמשימות שלה לא היו גרועות במיוחד.

נראה לי פחות מסובך

עניין הניפוי הזה. ניפו את קטיה לא כמזימת הפקה, אלא כי היא פשוט ברירת המחדל הטבעית להעפה. 1. סשה בינתיים הכי מוצלחת שם, קשה למצוא משימה אחת שהיא גרועה בה. בכל צילום היא יוצאת בין טובה מאוד לבסדר גמור. 2. נטלי היא הכי מוצלחת בין הישראליות, וחייבים לפחות אחת בגמר (הרבה אנשים יאבדו עניין בגמר הזה אם לא תהיה בו משתתפת ישראלית. אופציה ב' היא צליל כמובן, אולי ההפקה תמצא דרך להחזיר אתה לגמר). 3. אלה, למרות מה שאמרת, היא כן ממש יפה. היא לא יודעת לשחק והיא מתנהלת מביך מול מצלמת וידאו (אם כי לא מביך ברמה של גלית גוטמן), אבל היא נראית מדהים וברור שהם יעדיפו מישהי שיש לה סיכוי קלוש לעבוד בדוגמנות. כמה עוד יוכלו להזכיר לכולם את ויקטוריה - האחת והיחידה שהצליחה להשתחל לתוך התעשייה? עוד עונה אחת ללא דוגמנית שתכל'ס עובדת - ויקח להם 10 שנים במקום שנתיים לגייס משתתפות לעונה הבאה. קטיה: המשבצת האתנית שלה מלאה בטובות ממנה; היא לא פוטוגנית; בין כל הצילומים שלה אין אחד שהוא "וואו"; היא לא אלגנטית וגם לא ממש יפה (גג מתוקה / חמידה) - הקיצר, לא צריך שום מזימת הפקה כדי לסנן אותה מהגמר, למעשה לא ברור איך היא הגיעה עד הלום. אני מהמר על העפתה כבר 7 תוכניות. "את רוצה יותר מדי" זו דרך להגיד בעדינות "את לא ממש יפה, ולעומת זאת את גם לא ממש פוטוגנית, שלום".

אורישקי

New member
מסכים איתך כמעט בהכל

קטיה בד"כ הייתה תמיד גרועה במשימות,אלה פשוט לא שחקנית.אבל היא בהחלט יכולה להוביל קמפיינים ואפשר לראות שרק במשימות המשחק היא יצאה הכי גרועה. אישית סשה נחשלה בכמה משימות,ובראשן משימת שדה התעופה.אבלאין ספק שלשלותן מגיע להיות שלישיית הגמר(ואני מאד מקווה שצליל תעלה גם היא).

פנומן 72

New member
בצורה שתארת את זה - זה יצא מאוד מסובך

מה זאת אומרת "ברירת מחדל להעפה" - מה זה פקודת הדפסה ב-Word ? אתה מדבר על ברירה - ברירה של מי ? של ההפקה כמובן. אז זו כן מזימה. כי אם אתה מדבר תאכלס על התוכנית האחרונה - קטיה לא עשתה שום דבר רע. מה זאת אומרת "מתאמצת יותר מדי" ? איפה ראית התאמצות ? היא עלתה על הגלגל ועשתה כמה תנועות עם הידיים. יופי. התאמצת. לכי הביתה. אם היא היתה ברירת מחדל מן הראוי היה שהיא תעוף לפני צליל ולא ע"י בחירת הדוגמניות. השופטים היו צריכים לנפות אותה כבר אז. תחשוב איך היה נראה הפרק האחרון אם אלה וסשה היו מתחילות לקשקש עם הרוסיות במועדון מה שהיה דורש מצליל ונטלי לפרוש למקום אחר - ביחד. לך תדע מה היה יוצא משם. בדיעבד יצא שנטלי די אשמה בכך שהיא השאירה את עצמה עם 3 רוסיות. עכשיו בוא נדבר רגע על יופי : בחורה יפה היא לא זו שנראית טוב עם האיפור, או זו שיכולה לתת לך תנוחה סקסית בצילום שתגרום לך ויברציות, אלא זו שתיראה מיליון דולר כשהיא קמה לידך בבוקר מהמיטה אחרי לילה סוער. ראינו לא פעם את אלה כשהיא לא מאופרת או כשהיא בדרך להיות קראסטי הליצן ואני יכול להגיד הכל חוץ מזה שהיא יפה - כי יופי מסתבר אין לה ממש. סשה לעומת זאת אין לה הבדלים תהומיים בין עם האיפור ובין בלי. היא נראית ממש יפה מאופרת וגם בלי היא לא נראית רע. ככה גם נטלי וקטיה. איפשהו אלה נראית די זוועה - וזו דעתי האישית כמובן.

מתי ראית אותן לא מאופרות?

אין מצב כזה. הן לא הצטלמו אף פעם ללא איפור! גם אם זה "איפור טבעי"- הוא עדיין כולל מייק אפ, עפרון שחור, מסקרה, סומק, צללית בגוון העור רק טיפה יותר כהה, וכו'. אפשר לאפר בחורה בצורה הטבעית ביותר- שלדעתך היא נראת בלי איפור- אבל תכלס בשטח היא מאופרת, בוואחד איפור.

Michal s3

New member
פנומן, אתה כ"כ טועה לגבי אלה

בעיניי אלה הכי יפה ללא איפור (ואם כבר הזכרת את האיפור שדפקו לה בפרק האחרון כשהיא רואיינה ליד הבריכה שם, אני גם לא מבינה מה פשר האודם של הגרושה בת 40 שמרחו לה שם, צבע זוועתי שלא התאים לה:\ ), אני רואה אותה כמעט כל שבוע באיזה פאב שהיא ברמנית שם והיא הרבה יותר יפה מאשר בטלוויזיה. הנה תמונה שלה עם איפור סטנדרטי יומיומי.. אני בטוחה שאף אחת לא מתקרבת אליה מבחינת יופי טבעי ללא איפור.

Michal s3

New member
עוד תמונה מהבר

פיניטו

פנומן 72

New member
לא בשביל משהו, אבל

הבלונדינית מימין לוקחת את כל הדוגמניות של העונה הנוכחית ולדורותיהן כולם יחד - בהליכה. אני עדיין חושב ש-אלה היא לא יפה. sorry.

Michal s3

New member
נו טוב, על טעם ועל ריח..

אין מה להתווכח פנומן.
ומשגרת, חחח לא עלה לי דימוי אחר באותו רגע.. אבל אודם מזוויע, מתאים יותר לפורים אולי.

ואיך הגעת למסקנה שאלה וסשה לא ישראליות?

ואולי סשה צברית?
בגלל שההורים שלהן עלו מרוסיה? אז ההורים של נטלי עלו ממרוקו או מאיפה שזה יהיה, אז היא כן נחשבת לישראלית? זה באמת משנה?

נייס

אז היית מחזיר את כריסטין ? אגב היא בהריון או ילדה לא מזמן מאיזה שחקן כדורגל כושי. ולגבי קטיה - הדמעות שהיא הורידה אתמול בהדחה הזכירו לי את תמונת הילד הבוכה משנות ה- 70 ואם הייתי יודעת איך הייתי שמה את שתי התמונות אחת מול השניה להשוואה... מעניין באמת מי תהיה הדודגמנית שתחזור.

כבר אמרתי ואני אגיד שוב-

אתה כותב מעולה. לא אכזבת גם הפעם. (ויש לי טיפל'ה ניסיון בזה). יש לך הערות שנונות שגורמות לחיוך רחב
בקשר למה שכתבת- יש דברים שאני מסכימה איתם, יש דברים שלא. לגבי קטיה ש"מתאמצת יותר מידי"- במשפט הזה הם התכוונו לכך שהיא הפגינה יותר יכולת של "וואנבי" דוגמנית מאשר דוגמנית. היא ניסתה ליהיות מישהי שהיא לא. הקטע שהיא הניחה יד אחת על המצח ושינתה את זוויות הפנים כל הזמן עדיין מהדהד לי בראש... זה היה נורא
תזכור שמי שאמר את זה ("מתאמצת יותר מידי") זה הצלם. אין לו קשר לתוכנית. הוא הביע דיעה מקצועית. מה גם שבעבר היו עוד כמה אנשים שאמרו עליה את זה. מה שבטוח
ניפחו את זה יותר מידי, זאת באמת לא סיבה מספקת בשביל להעיף מישהי מהתוכנית.

simplydot

New member
אמרתי שבגלל זה האיפור הזה של אלה..

בגלל שזה אחרי הטקס.

למעלה