סיכום חודשי של הפורום

סיכום חודשי של הפורום

הנה נגמר לו חודש פברואר, והגיע ה-1/3. ומי שנכנס אדר- מרבין בשמחה! אני שמחה לגלות שהפעילות בפורום עלתה פלאים! גם מבחינת מספר הודעות, וגם מבחינת מספר הגולשים. גם הקבוצה שלנו בפייסבוק, כבר מונה 60 חברים נאמנים. בהזדמנות זו, אני רוצה להודות ולהוקיר את כל השותפים בעשייה, כלומר אתם הגולשים. כל הכבוד, המשיכו כך! אני מזמינה את חברות הפורום לכתוב את הסיכום החודשי שלהן בפורום, את ההודעות המשמעותיות ש"עשו להן את זה", אולי שינו משהו בהשקפה שלהן, אולי עזרו במשהו, את ההודעות שהוציאו אתכן החודש מהכלים, או כל דבר אחר מהפורום בחודש האחרון שהיה משמעותי עבורכן! חג שמח!

orelushg

New member
סוג של... חחח...

וואו זה די קשה לכתוב סיכום חודשי ואיזו הודעה/שירשור וכו'... כל דבר בפורום תרם לי ועזר לי וזה קשה עכשיו כאילו די לחזור אחורה כזה... קיצר היו הרבה מאוד דברים משמעותיים טוב וגם זה שהיה לי זמן סופסוף (יחסית) לכתוב בפורום - מה שלא עשיתי מזמן מחוסר זמן מטורף... חחח... אז זהו.... טוב האמת- שהיתה הודעה שעשתה לי ממש טוב על הלב: ההודעה על ארגון האימון המשותף לכל הפורום... חחח... סתם היום עוד כמה אבל זאת פשוט היתה אתמול אז אותה אני ממש זוכרת... חחח... פורים שמח לכולן

אמא לה3

New member
הסיכום שלי...

אז קודם כל, לדעתי, לא רק שהפעילות בפורום עלתה, אלא התכנים נהיו משמעותיים הרבה יותר, היו כמה שירשורים שאהבתי מאוד ושעזרו לי באופן אישי (ואני מניחה שלעוד כמה בנות), אהבתי את השירשור על ה"קורבט" ואת השירשור על מניעת נשירה אצל המתעמלות. אהבתי את הדיון על התהיות לגבי הענף בישראל. אני חושבת שהחודש הזה היה מאוד משמעותי מבחינת הפורום ויצרנו ביחד מקום נעים עם כותבות מעולות שהיה לי אישית מאוד נעים להכיר, יישר כוח לנועה על ניהול מוצלח ולכל הכותבות הפעילות בפורום. באהבה!

Tammie

New member
קשה לסכם כזה חודש

באמת היה חודש פורה ומקסים. נהניתי מכל הדיונים וכולם תרמו בדרכם שלהם. העדות הכי טובה להצלחה של הפורום מבחינתי- הוא נכנס לרשימת האתרים שאני פותחת כל פעם שאני פותחת את האינטרנט ואני מחכה בקוצר רוח לכל הודעה. אני מצטרפת לאמא לה3 לתודות לנועה, כל הכבוד על העבודה!

נעממהה

New member
כבר עבר חודש? ../images/Emo8.gif

תמי, נתת הגדרה מעולה, גם אצלי בזמן האחרון (כנראה שכבר חודש...) הפורום הוא אחד האתרים הראשונים שאני נכנסת אליהם כל יום.. . היו המון דיונים ממש ב"רומו של עולם".. חלק רציניים יותר חלק רציניים פחות... ונהיה פה ממש מעניין :) לא להאמין, אבל הצלחנו להרים את הפורום למשהו ממש טוב ומוצלח!! הההודעה שהכי נהנהתי ממנה היא make it or breake it ... בזכותה מצאתי מקום נורמאלי להתחיל לראות את כל הפרקים ובעצם מאז אני מחכה לכל פרק (ומבזבזת על זה המון זמן) ... בע"ה שנמשיך כך!! ותודה לכל העוסקים במלאכה- נועה ושות'...

למעלה