סיכום חודשי

Yaarit4

New member
סיכום חודשי../images/Emo11.gif

קצת באיחור משהו טוב שקרה לך החודש: משהו רע שקרה לך החודש: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות החודש: מאכל החודש: יציאת החודש: משהו שאתה מצפה לו חודש הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש חודש הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת החודש: תמונת החודש: ולסיכום איך עבר עלייך החודש: המשך חודש נעים:]

Thalia92

New member
אה, כאילו, על מאי?

טוב נו. משהו טוב שקרה לך החודש:ההתנסות ההדרכתית שלי בתג ים. משהו רע שקרה לך החודש:הארבנ שלי מת.. שיר שלא הפסקת לשמוע:Grace Kelly - Mika. פתטי, אני יודעת. התחדשות החודש:הא? מאכל החודש:אממ... אורז וסושי מג'פניאקה, אחרי יום עבודה ארוך. יציאת החודש:וואו, לא זוכרת כבר. משהו שאתה מצפה לו חודש הבא:טקס שמיניות. אדם שאתה רוצה לפגוש חודש הבא: כל מיני. ציטוט\\יציאת\\מילת החודש:בתג ים- (אני)'מי יכול להגיד לי איזה רוח יש היום?' (צופיפניק מושתן מיבנה)'אה.. משם!' (אני)'כן, אבל מה זה שם? צפון, דרום, מזרח, או מערב?' (צופיפניק מושתן מיבנה)'אה.. אמצע!!' תמונת החודש:אין. ולסיכום איך עבר עלייך החודש:אחלה! :)

LostSoul1

New member
א נ י ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך החודש: אממ לא זוכרת... רוק כינרת היה נחמד^^ משהו רע שקרה לך החודש:צלעתי איזה שבועיים ובגרויות בגרויות בגרויות... הכל היה חרא חוץ מאנגלית, שיר שלא הפסקת לשמוע: אממ... במאי? ריטה- ערב כחול עמוק, כוורת- גוליית... קיצר שירי מסיבת סיום הדגש|התחדשות החודש: לא זוכרת כבר:X בטח איזה בגד או משו מאכל החודש: דגנים למיניהם יציאת החודש: .. משהו שאתה מצפה לו חודש הבא: בגרות אחרונה! מיונים, נשף סיום[?] אדם שאתה רוצה לפגוש חודש הבא: יש הרבה כאלה... יותר מדי אפילו ציטוט\\יציאת\\מילת החודש: לא זוכרת
תמונת החודש: ספק אם יש, אחפש אחכ ולסיכום איך עבר עלייך החודש: מעאפן ברובו

Yaarit4

New member
אני!

משהו טוב שקרה לך החודש:רוק על הכנר,יום הסטודנט משהו רע שקרה לך החודש:המון בגרויות שיר שלא הפסקת לשמוע:שירי עברי ומוניקה למיניהם התחדשות החודש: מאכל החודש:פסטה יציאת החודש:יום הסטודנט משהו שאתה מצפה לו חודש הבא:תחקיר ביטחוני,הופעה אחרונה של עברי לידר אדם שאתה רוצה לפגוש חודש הבא:כל מיני תמונת החודש:עברי מיום הסטודנט! ולסיכום איך עבר עלייך החודש:היה קצת לחוץ אבל סבבה

Loriella

New member
מאי יוני כזה...

משהו טוב שקרה לך החודש: הדרכתי פעם ראשונה
משהו רע שקרה לך החודש: דור גיל היה באילת ולא ראיתי אותו 4 ימים שלמים שיר שלא הפסקת לשמוע: וודקה תפוזים - יוני בלוך התחדשות החודש: הצופית יורדת למים D::::: מאכל החודש: עוגת גבינה עם פירורים בקופסא!!!!!!! משהו שאתה מצפה לו חודש הבא: להיות על הצופית בגרירה לעכו אדם שאתה רוצה לפגוש חודש הבא: את כל החיפאים וההרצליינים ואת עומר (בקורסים!!! אהה) ציטוט\\יציאת\\מילת החודש: לא שוברים שייטת לעולם ולסיכום איך עבר עלייך החודש: פנאן! קרדיט ליעל על תמונת החודש!! מההפלגה הארוכה לאשדוד

Amaliale

New member
החודשש

משהו טוב שקרה לך החודש: הדרכתי + פסיגל + פסטיבל אביב + ערב סרט (שאני ארגנתי והיה מעולה) משהו רע שקרה לך החודש: הקבוצה שהדרכתי היו חרא XD שיר שלא הפסקת לשמוע: סקוטי דסנט נאו התחדשות החודש: שמלה, 2 גופיות, 2 חזיות, נעליים. מאכל החודש: בורגר ביתי מעולההה יציאת החודש: טעם העיררר משהו שאתה מצפה לו חודש הבא: קורסיייייייים אדם שאתה רוצה לפגוש חודש הבא: מדריכים קודמים ציטוט\\יציאת\\מילת החודש: "כשהוא מדבר אליי, הוא עומד ממש קרוב מדי, מסתכל לי בעיניים, ויורק עליי" תמונת החודש: אני אוסיף ולסיכום איך עבר עלייך החודש: מעולהההה

Anogs

New member
גם לא..

אני יזמתי את הרעיון, את אמרת שתעשי ותלית שלטים ואני עשיתי..

דאמיט

New member
If you wanna be my lover...

משהו טוב שקרה לך החודש: שיואו כל כך הרבה משהו רע שקרה לך החודש: שיואו כל כך הרבה שיר שלא הפסקת לשמוע: Your love is my love של נינה סימון. התחדשות החודש: שמלה, חולצת סטפלס, ארבע גופיות ועוד כמה דברים
מאכל החודש: פאי תותים יציאת החודש: יום שישי אחרי המסיבת סיום הכיתית... היה כל כך עצוב
משהו שאתה מצפה לו חודש הבא: קורסים, לישון, שיפוצים (בעזרת ה')... אדם שאתה רוצה לפגוש חודש הבא: דניאל שכנר חוזר מוורמונט!!!!! ציטוט\\יציאת\\מילת החודש: הבמאי שלי בהצגה בתאטרון "דברו מהמצח!!!" תמונת החודש: חצי כתה+ כמה ילדים שעזבו אותה בכתה ו'. (אני עם השמלת סטרפלס הצבעונית באמצע) ולסיכום איך עבר עלייך החודש: לחוץ אש.

daniellasaar

New member
my turn

משהו טוב שקרה לך החודש:סתם חודש טוב. משהו רע שקרה לך החודש:לחץ של אירועי סיום בבצפר. שיר שלא הפסקת לשמוע:back in black - ac dc התחדשות החודש: גוף נקי וראש צלול(?) מאכל החודש:אלפחורסססס יציאת החודש:כולן היו די באאססס.. :\ משהו שאתה מצפה לו חודש הבא:אירוע הסיום! אדם שאתה רוצה לפגוש חודש הבא:*חסוייי* תמונת החודש:עברי מהצילומים של המבחן שלי ושל אלה. ולסיכום איך עבר עלייך החודש:לחץ.. אבל חייםD:::

Sweety Shiri

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo175.gif

משהו טוב שקרה לך החודש: טיול של המגמה שלי בבצפר- ספורט ימי
משהו רע שקרה לך החודש: אממ... הרבה, גם בכיתי המון החודש... שיר שלא הפסקת לשמוע: Grace Kelly התחדשות החודש: משקפי שמש. אחרי ששברו לי את הקודמים ביצחקי מאכל החודש: המון דברים חלביים יציאת החודש: מופע קסמים באמצע שום מקום
משהו שאתה מצפה לו חודש הבא: חופש גדול
אדם שאתה רוצה לפגוש חודש הבא: כל השכבה הארצית שלי... (כמעט את כולם) ציטוט/ יציאת/ מילת החודש: מילת החודש- ביץ' תמונת החודש: אם היה לי את המחשב שלי והוא לא היה שובק חיים (
)היו לי תמונות ולסיכום איך עבר עלייך החודש: בכלליות לא היה משו... אבל היו כמה רגעים נחמדים ביותר

למעלה