סיכום חודשי.

החודש שלי

השינויים מהחודש שעבר: מצאתי עבודה, אבל המשכורת תכנס רק ב1.10. אמא ואחותי חזרו בשלום, קניתי וקיבלתי חולצות מהממות.
הייתי משנה את זה שפטפטתי קצת יותר מידיי. זה כמעט עלה לי בידידות יקרה.
זה היה טוב יותר אם לא הייתי מדברת.. אבל ככה אני, קודם אומרת אחר כך חושבת. הגיע הזמן לשנות את זה.
אני שמחה על זה שמצאתי עבודה, זה הישג. ועל ההתקדמות המרשימה בגיטרה.
לחודש הקרוב אני מאחלת לעצמי להמשיך להתקדם בגיטרה, להנות מהעבודה החדשה שלי ולהתחבר לאנשים שם, למצוא גיטריסטית ולהתחיל לעבוד על מופע אקוסטי.
מאחלת לאחותי לסיים עם ההעברה לבית החדש ששכרה, ושתעבור לשם בנוחות. לאמא אני מאחלת שתיפתרו לה בעיות השינה.
כמו בחודש שעבר, מאחלת ליקום פחות זיהום אוויר, פחות מלחמות, פחות פשע, ויותר שלום וסובלנות.

kikona126

New member
לא הרבה...

תקופת המבחנים נגמרה (יש מועד ב' אחד) נרשמתי ללימודי קרימינולוגיה באופן רשמי

מרי לי

New member
אי............../images/Emo7.gif כמה קרה בחודש הזה.........

לחשוב שהייתי כ"כ עצובה על המכללה ועל המורה שלי, ומאחורי הקלעים מא שלי לא העיזה לספר לי שאבא שלי נפטר
זה ממש כמו להסתכל אחורה על עצמי....... תודה לך שאת עושה את הסיכום הזה
והסיכום החדש אילו דברים שקרו החודש הייתם רוצים לשנות? או......זה לא קרה החודש...... אבל אני כ"כ רוצה לדבר עם אבא שלי פעם אחרונה....... אילו דברים יכלתם לעשות טוב יותר? וואו........ אני מניחה שהתשובה לשאלה הקודמת מסכמת את השאלה הזאת האם ישנם דברים שאתם שמחים על ההשגים שלם בהם? התחלתי לאט לאט לחזור לכתוב, להקשיב לעצמי יותר.... לאט לאט הכל מבריא ומשתקם שוב..... מה הייתם מייחלים לעצמכם לחודש הקרוב? למהשיך עם הכתיבה שלי, גם על הפסנתר, וגם משירה, וגם המילים...סוף סוף נפתח לי מחסום המילים ליהנות בעבודה, לפתור את הבעיות במכללה כך שכולם יהיו מרוצים ומאושרים כמו קודם מה הייתם מיחלים לאחרים לחודש הקרוב? אני מאחלת לכל המורים שלי את כל הטוב שבעולם, כי אני יודעת כמה כולם השקיעו בי ובנו, וזה גם בלי קשר למכללה שלי, היו לי עוד כמה מורים (וביניהם המורה שהכי השפיעה על החיים שלי, ועד היום היא האמא השנייה שלי)שאני לעולם לא אשכח. כל מי שמשקיע ככה בתלמידים שלו כמו שהמורים שלי השקיעו בי, מגיע להם כל הטוב שבעולם מה הייתם מיחלים ליקום לחודש הקרוב? זה הדבר היחיד שלא השתנה מהחודש הקודם שכולנו סוף סוף נלמד להקשיב לו ולסמוך עליו כדי שיוכל לעשות את העבודה שלו בקלות

MAGIC39

New member
מצד אחד...

לא ממש עבדתי, ככה זה באוגוסט, נראה לי שכולם יוצאים לחופשה בלי לדווח לאף אחד.... כן, חופשה בלתי פורמלית כזאת.. לא היו לקוחות, מצד שני, היה חודש עמוס, יצאתי להופעות עם הרקדנית שלי, כמעט בכל יום, אז זהו חוק המאזן, עכשיו אני מבינה, כנראה באוגוסט כולם מתחתנים, אז יש הרבה אירועים,, אז בחוק המאזן, היה כרגיל וטוב, היה חם, אך רואים את האויר מתקרב היתה חופשה של הילדים, אך מחר חוזרים ללמוד ביליתי שבוע באילת ועושה רושם שלקראת החגים אני הולכת לעבוד כהוגן...כולם חוזרים מחופשה ונזכרים לעשות פדיקור, מניקיור , טיפולי פנים,,,,,,, בקיצור, כאלה הם החיים, מצד אחר ומצד שני, מה שמעורר ונותן השראה לראות תמיד אבל תמיד את חוק האיזון והאור בקצה המנהרה. חודש מוצלח לכולםםםםםםםםםםםם. ומרי לי וקיקונה, עקבתי כל הזמן אחרי הכתבים שלכם, אז גם לכן מצד אחד היה חודש עמוס ומבלבל ריגשית אך מצד שני נשארתן חיוניותת ומקסימות, ושגם לכן יהיה חודש דבש ומלא הפתעות .

מרי לי

New member
היה קשה החודש האמת../images/Emo24.gif

אני שמחה שאנחנו מתקדמים כל הזמן

למעלה