סיכום חודש אוגוסט

סיכום חודש אוגוסט

אבירים של קיץ, החורף קרב! הלילות נעשים קרירים יותר וארוכים יותר, והלילה ללא ספק אפל ומלא זוועות. אל תשעו לחום אוגוסט, ילדי קיץ, כי החורף בוא יבוא, והלילה הארוך עוד לפנינו.

הרשומות מספרות שברביעי לאוגוסט תם שלטונה הצודק של מק, והכס נותר פנוי עד ל-21 בו. ועדיין ניכרים סימני השלטון שלה: באוגוסט נכתבו כאן 229 הודעות ע"י 40 גולשים, ואם זו נראית לכם נפילה ביחס ליולי (981/76), כדאי שתבדקו את הנפילות מיולי לאוגוסט אשתקד (מ-940 ל-195) כדי להבין שרוחה של מק עוזרת להפיח חיים במקום הזה: מה שמת לא ימות עוד אלא יקום, קשוח יותר וחזק יותר.

זה המקום להסיר את גלימות השני מעל הניקים של CallMeCavanaugh ושל Rodrik Harlaw, שכבר לא מחזיקים בשיא כתיבת ההודעות לחודש זה. אתם חוזרים החודש אל בין שורות האחים השחורים של הפורום. אל תיפול רוחכם! אתם החרב בחושך, השומרים על החומות, המגן המגונן על ממלכות האדם. בהקשר זה, הריעו לאביר הקרנפים ולמירטל נקודה, שיאני ההודעות של החודש, האדומים החדשים. מי ייתן ואדון האור יישלח את השביט האדום להאיר את דרככם, כמדורות המאירות את הלילה.

מק אדומה בלי קשר ישיר להשתתפות שלה, כי מק היא מק. אבך לא לעולם חוסן: זכרי מה קרה לבית טארגאריין אחרי שאבדו להם הדרקונים: תהילת העבר נמשכה זמן מה, אך לא לנצח.

זה המקום להעלות דרישות ובקשות, וכס הברזל יישמע את עתירתכם. אם אתם חושבים שעשיתי דברים טובים (כמו המנהג שלי להקפיץ בכח שרשורים פעילים שנותרים בתחתית הדף), הריעו לי כאן. אם אתם חושבים שעשיתי דברים פחות טובים - ספרו לי במסר, אני באמת רוצה לשמוע. כללו של דבר: נהניתם? ספרו לחבריכם. לא נהניתם? ספרו לנו.

Blackshift

New member

long may he reign
אמנם אני לא כזה כותב פה מחוסר זמן אבל משתדל לקרוא, והניהול שלך מסתמן כמעולה! :D
עדיין יש כאן אנשים קוראים? כי אני יום אחד הפסקתי לקרוא ומאז אני לא מצליח לחזור לספר. (אני בשליש הראשון של השני)

CallMeCavanaugh

New member
היד פתוחה והפנקס רושמת

והחברים שלי עוד ידברו איתך על עניין האדום הזה...

מזל שכאן זה לא פורום רצח מאדום לשחור.

בעצם, אני לא בטוח ש"משחקי הכס" טוב יותר, בהקשר הזה...
אבל ככה זה במשחקי הכס: הם מלאי תהפוכות, והמפסידים של אתמול עשויים להיות המנצחים של מחר - עם קצת מאמץ...

CallMeCavanaugh

New member
הפוך

זה המנצחים של אתמול שהפכו למפסידים של היום.
חוץ מזה שאדום לשחור נשמע לי כמו המניע לרצח, לא כמו סימון פענוח התעלומה.

שום אפקט.

מצד שני, צבע מיוחד גורר לרוב יחס מיוחד של אנשים, בפרט אלה שלא מכירים את הנפשות הפועלות. אתם הווסטרוזים מצחיקים כל כך: מספיק שאתם תופרים על הבגד ומציירים על המגן זאבים אריות ודרקונים ופתאום אתם חושבים שאתם באמת זאבים או אריות או דרקונים. אבל מתחת לכל התחפושות אתם אותם בני אדם.
מירטל, אם כל כך מפריע לך הצבע האדום, אני אסיר אותו כשאהיה ליד מחשב. רק השתדלי להבא בבקשה לבקש בקשות אישיות במסר ולא מול כולם.

CallMeCavanaugh

New member
:-O

עכשיו אני מבין למה בחודש שעבר לא הצלחתי למצוא מה כבר קראתי ומה עוד לא.

Macphista

New member
אני טרגריאן?! אני טרגריאן!

אני טרגריאאאאאאאאאאאאאאאאאןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

זה הזמן לציין שלאחרונה אימצתי גורת חתולים קטנטונת שננטשה ליד הבית שלי.
היא ננטשה בגיל חודש וחיה מפוחדת ובודדה, השתקעה בתוך שיח בגינה ולשם הבאתי לה אוכל ומים.
עם הזמן היא התרגלה אלי (או יותר נכון לחתול הבית שלי שגם יוצא לטייל בחוץ מדי פעם ואוהב לשחק) ויום אחד פשוט נכנסה אלי הביתה ומאז לא יצאה.
אחרי חיסונים, פרעוש, תילוע, טיפות אוזניים ואנטיביוטיקה (לא עשה לה טוב להיות בחוץ...) היא בריאה וגיבורה ששרדה לא מעט ולכן שמה בישראל אריה סטארק.

אם הייתה בהירה אולי הייתי קוראת לה דיאנריז.

למעלה