דיוגנס מסינופה
New member
סיכום חודש אוקטובר 2014
413 הודעות, 28 משתתפים.
אני לא מרוצה מספיק. אולי אני אקשור פה את האנשים שלא משתתפים, אמסמר קרני צבי לראשם, ואשגר אותם לסטאניס בבליסטראות.
על כל פנים, שתי הודעות מערכתיות, או יותר מדוייק הודעה ושאלון:
הראשונה:
בהתאם להכרזה מהחודש הקודם, אני מכריז בזאת על פרסום נוסחה חדשה להאדמת גולשים: זאת בהתבסס על שתי תצפיות: הראשונה היא שהאדומים נוטים להשתמר. אותם שני אדומים היו לאורך כל המשמרת של מק, ללא שינוי מחודש לחודש. השניה היא העובדה שעצם זה שמישהו אדום גורמת לו לכתוב יותר מאשר לו הוא היה שחור. אי לכך, אני אתחיל למדוד מעתה לא רק את עצם ההשתתפות, אלא גם את מידת השיפור בהשתתפות ביחס לחודשים הקודמים. הנוסחה החדשה היא:
מדד רהלו"ר (רישום השתתפות לחודש ומדידת רצינות) = |מס' ההודעות שהגולש כתב החודש| חלקי ( |מס' ההודעות שהגולש כתב בחודש שעבר| + |ממוצע ההודעות לגולש בפורום החודש| )
או, אם תרצו:
בגדול, אביר הקרנפים (38) ואשת הדורני (37) נשארים אדומים, בשל מספר ההודעות הגבוה ביותר. מירטל נקודה (33) מאבדת את תואר מלכת האהבה והיופי. הכל לפי החוקים הישנים. לו הנוסחה החדשה הייתה תקפה, האדומים החדשים היו אשת הדורני ו-Blackshift, עם מדדי רהלור של 0.69 ו-0.62 בהתאמה. אני לא מחיל את החוקים החדשים כי אנשים צריכים לדעת מה החוקים לפיהם הם עשויים לנצח או לאבד את ראשם. ככה זה במשחקי הכס.
השניה:
בעקבות יציאת "העולם של אש ושל קרח", יש מי שטענו שפרסום קטעים מתוכו או מסקנות ממה שנכתב בו מהווה ספוילר, ומחייב סימון מתאים. אני אישית נוטה לומר שבספר לא עלילתי לא ייתכן ספוילר. אבל אני בהחלט מוכן לשמוע את דעתכם ואת נימוקיכם. האם להחיל חובת סימון ספוילר (עד כדי מחיקה של מה שמכיל ספוילר ולא סומן) על "העולם של אש ושל קרח"? דבריכם בהחלט יילקחו בחשבון, אז תכתבו אותם (מה גם שכל הודעה שלכם תקרב אתכם לזכיה בגלימה האדומה או לשימור שלה). התייחסו בבקשה גם לשאלה עד מתי לדעתכם צריכה לחול חובת סימון הספוילר, אם חלה כזו.
413 הודעות, 28 משתתפים.
אני לא מרוצה מספיק. אולי אני אקשור פה את האנשים שלא משתתפים, אמסמר קרני צבי לראשם, ואשגר אותם לסטאניס בבליסטראות.
על כל פנים, שתי הודעות מערכתיות, או יותר מדוייק הודעה ושאלון:
הראשונה:
בהתאם להכרזה מהחודש הקודם, אני מכריז בזאת על פרסום נוסחה חדשה להאדמת גולשים: זאת בהתבסס על שתי תצפיות: הראשונה היא שהאדומים נוטים להשתמר. אותם שני אדומים היו לאורך כל המשמרת של מק, ללא שינוי מחודש לחודש. השניה היא העובדה שעצם זה שמישהו אדום גורמת לו לכתוב יותר מאשר לו הוא היה שחור. אי לכך, אני אתחיל למדוד מעתה לא רק את עצם ההשתתפות, אלא גם את מידת השיפור בהשתתפות ביחס לחודשים הקודמים. הנוסחה החדשה היא:
מדד רהלו"ר (רישום השתתפות לחודש ומדידת רצינות) = |מס' ההודעות שהגולש כתב החודש| חלקי ( |מס' ההודעות שהגולש כתב בחודש שעבר| + |ממוצע ההודעות לגולש בפורום החודש| )
או, אם תרצו:
R=C/(P+A)
לא הרבה יותר מסובך מ R+L=J, אז אני סומך עליכם שתבינו. בגדול ככל שתשתתפו יותר, תבטיחו את מקומכם, ככל שתשתפרו יותר, יש יותר סיכוי שתואדמו גם אם לא הגעתם למספר ההודעות של האדומים הנוכחיים, וככל שההשתתפות הכללית בפורום תהיה ערה יותר, הממלכה תהיה יותר יציבה וכס הברזל יחליף ידיים פחות. ועדיין יש לכל אחד סיכוי גדול יותר מבעבר לקבל את הגלימה האדומה.בגדול, אביר הקרנפים (38) ואשת הדורני (37) נשארים אדומים, בשל מספר ההודעות הגבוה ביותר. מירטל נקודה (33) מאבדת את תואר מלכת האהבה והיופי. הכל לפי החוקים הישנים. לו הנוסחה החדשה הייתה תקפה, האדומים החדשים היו אשת הדורני ו-Blackshift, עם מדדי רהלור של 0.69 ו-0.62 בהתאמה. אני לא מחיל את החוקים החדשים כי אנשים צריכים לדעת מה החוקים לפיהם הם עשויים לנצח או לאבד את ראשם. ככה זה במשחקי הכס.
השניה:
בעקבות יציאת "העולם של אש ושל קרח", יש מי שטענו שפרסום קטעים מתוכו או מסקנות ממה שנכתב בו מהווה ספוילר, ומחייב סימון מתאים. אני אישית נוטה לומר שבספר לא עלילתי לא ייתכן ספוילר. אבל אני בהחלט מוכן לשמוע את דעתכם ואת נימוקיכם. האם להחיל חובת סימון ספוילר (עד כדי מחיקה של מה שמכיל ספוילר ולא סומן) על "העולם של אש ושל קרח"? דבריכם בהחלט יילקחו בחשבון, אז תכתבו אותם (מה גם שכל הודעה שלכם תקרב אתכם לזכיה בגלימה האדומה או לשימור שלה). התייחסו בבקשה גם לשאלה עד מתי לדעתכם צריכה לחול חובת סימון הספוילר, אם חלה כזו.