סיכום חודש יולי+התפקדות אוגוסט

סיכום חודש יולי+התפקדות אוגוסט../images/Emo79.gif

אז ככה, סיכום קצר של החודש [וכן, זה הופך להיות מסורת
] הפורומים המועדפים על הגולשים בפורום: כלי נגינה ונגנים זיהוי שירים מטאליקה מטאל נירוונה חברי הפורום הכי פעילים החודש: קקי מאסטר Cloudy Now אור גולן LimiMimi So like a rose --------------------------------------------------------------------------------------------- ועכשיו: התפקדות
שם:
שיר אהוב של גאנז:
באיזה עוד פורומים אפשר למצוא אותי:
מסר לאומה:
תמונה: חודש נעים לכולנו

אוקיי..

שם: מיתר גיל: 16 מאיפה בארץ: ישוב מפגר ותקוע בשומרון שיר אהוב של גאנז: אוייי זה בלתי אפשרי לבחור.... אבל האחרון ששמעתי היה USED TO LOVE HER.. מתה עליו! באיזה עוד פורומים אפשר למצוא אותי: אמנות הצילום, פורום רוק, פורום אומנות.. מסר לאומה: חייכו, מחר יכול להיות גרוע יותר תמונה: גאיה(L)

crazy monkey

New member
me me me ../images/Emo3.gif

שם: ענבל גיל: היום גיליתי שזה 17 וחמישה חודשים כשהוצאתי אישור רפואי מאיפה בארץ: גבעתיים שיר אהוב של גאנז: אממ עכשיו זה dead flowers באיזה עוד פורומים אפשר למצוא אותי: הדורבנים בעיקר ממממ מסר לאומה: עבודות קיץ זה דבר חשוב! לכו לעשות........ תמונה: אישלג קטנן שעשיתי פעם עם חברותיי חודש נעים לכולנו

מתפקד

:X אני טרול, אז תזכרו שחצי ממה שאני אומר לא קשור לפורום... שם: אלון גיל: 18 :X מאיפה בארץ: מודיען שיר אהוב של גאנז: you could be mine באיזה עוד פורומים אפשר למצוא אותי: כלי נגינה ונגנים אבל אני כותב בעיקר פה. מסר לאומה: פמלה היא גם חכמה בנוסף לכל!! תמונה: אין לי משהו עדכני... תנו לי לצלם מחר.

eran377

New member
מתפקד../images/Emo13.gif

שם: ערן. גיל: 17 וחצי. מאיפה בארץ: חיפה. שיר אהוב של גאנז: נובמבר ריין, כרגע לפחות. באיזה עוד פורומים אפשר למצוא אותי: כלי נגינה ונגנים. מסר לאומה: חיים רק פעם אחת - תנצלו את זה. תמונה: תמונה מהים בכריתים...

SicPuPpy

New member
*קופצת לביקור*

וואוווו בקושי הייתי מזהה אותך!
כמה השתנית! לטובה כמובן ;)

חחח אני לא קוראת/כותבת בפורום..

ערנצ'וק פשוט החבר הכי טוב שלי
כמו אח שלי :] ועל התמונה.. האמממ... תוותר חח

למעלה