סיכום חודש עבודה בתאילנד

סיכום חודש עבודה בתאילנד

עבר כבר חודש מאז שהגעתי לעבוד בפרסום עבור חברה תאילנדית\הודית.... OMG הרבה עבודה לא היתה כאן... הכנתי את עצמי מראש לכך שהעבודה בדרום מזרח אסיה היא איטית וסבלנית בלשון המעטה.. אבל חוץ מלשבת בישיבות שטות ולבלבל את המוח - להוציא החלטות שאף אחד לא מיישם וכאלה - לא עשיתי הרבה . בעצם עשיתי די הרבה אלכוהול .... בנתיים מהשעמום התחלתי לכתוב ספר על מיתוג מערבי לעומת מזרחי שבכוונתי לתרגם לתאילנדית .. שעמום בתאילנד זה אומר - להסתבך עם תאילנדיות ...כך שאני מקווה שתהיה כאן קצת עבודה ... בכל מקרה בנתיים לא יצא לי לפגוש בהרבה ישראלים שגרים כאן -ואלה שכן פגשתי - אהם-אהם...... מה שכן למרות כמה שכולם מתלוננים ומתבכיינים במקומות שאני הסתובבתי - ובחדרי ישיבות שאני הייתי בהם - יש כסף גדול בתאילנד- רק מה בינך לבינו מפרידים 65 מליון תאילנדים.

prizman

New member
שתהיה התאקלמות קלה.

איפה שכרת דירה בסוף? להסתבך עם תאילנדיות זה ממש לא רצוי. מצד שני רוב הזרים שאני מכיר כולל רוב הישראלים וכולל אותי יוצאים עם בנות זוג תאילנדיות ולא מרגישים מסובכים. לוקח טיפה זמן ללמוד לסווג מי רוצה מה, מותר גם להתהולל פה ושם (ואז מגלים שזה עסק יקר יותר ממה שהוא נראה) ובסופו של דבר אם מחליטים לצאת באופן קבוע עם תאילנדית אין בכך שום פסול. מאוד לא מומלץ לצאת עם מישהי שעובדת בבר או מישהי שיושבת בחצות לבד בפינת רחוב וכביכול שותה קולה לתומה.

yo prizman

בנתיים הייתי חלש אופי ועצלן למדי ...ובעקבות השפעתן של שתי ידידות ישראליות שגרות באיזור - נשארתי באיזור בנגלומפו... אני פשוט ממש לא סובל את מרכז העיר - רוב המקומות מרגישים לי יותר מדי אורבניים . ראיתי דירה פצצה בסוקומויט סוי 31. אבל רוצים כרגע שם קצת יותר מדיץ לטעמי האיזור עליו דיבר דר דודו ליד הנהר נשמע בהחלט האופציה הכי סבירה וטובה .אבל לדעתי תהיה שם בעית מחירים קשה. 60K וכאלה ... היי אני מבקר בתאילנד מ1998 ... עוד תאילנדית אחת ויקימו רחוב על שמי ... אני צוחק - אבל אני חושב שכבר הספקתי להתרשם מכל רפרטואר התיחמונים של התאילנדיות ...לא יהיה עוד פעם. פריזמן מותר לשאול מה אתה עושה בבנגקוק?

prizman

New member
לשאול תמיד מותר...

בעיקרון פשוט חי. אני פנסיונר ממשלתי כך שלא ממש חייב לעבוד, הדברים שאני כן מתעסק בהם הם דברים שניתן לנהל דרך האינטרנט כך שלא חשוב איפה בעולם אני נמצא. ומטייל כמובן.

prizman

New member
בבנגקוק,

קצת יותר משנה וחצי, בתאילנד, כמעט שנתיים וחצי. קודם גרתי בצ'אנג מאי 7-8 חודשים ולפני כן רק טיילתי במדינה בלי מקום מגורים מוגדר. בהחלט נחמד מאוד.

lironmarko

New member
כשאני קורא את מה שאתם כותבים

אני מתמלא בגאווה שיש עוד אנשים שלא פוחדים לחיות את החיים שלהם !!! תגיד פראנג ירוק אתם עושים פרסום אופליין או אונליין ?

למעלה