סיכום חוויות היום! ../images/Emo9.gif
טוב, אפילו שערוץ 6 הפר את ההבטחה שלו שנקבל פגישה מיוחדת עם השחקנים, היה לי אדיר!
בזמן שישבתי בחדר איפור ואיפרו אותי, עברה ליד הדלת חבורה של אנשים. פתאום המאפרת אומרת לי- ראית? אלה היו הם!
מיותר לציין שהייתי בשוק טוטאלי ובאמצע המייק אפ תפסתי את הריצה של החיים שלי אחרי קמי ופלי!!!
תפסתי אותם בדיוק שהם נכנסו לחדר שהם ישבו בו כל היום! ואז אמרתי לקמילה הולה קמילה! ואז היא חייכה ואז אמרתי לה ביינבנידה (ברוכה הבאה)! ואז היא אמרה לי מוצ´אס גרסייאס ונכנסה לפוזה של "תן לי נשיקה"!!! אז היא נתנה לי נשיקה על הלחי!!!!!!!!!!!!! קיבלתי נשיקה מקמילה!!!!!!!!!!!!
מאז לא יכולתי לשבת בשקט! אחרי זה חזרתי כדי לסיים את המייק אפ, ובדיוק כשאני סיימתי, קמי ופלי הגיעו לשם כדי להתאפר! אז מסרתי לקמילה את הכרטיס שהכנתי לה. הוא מצורף לפה, וכתוב בו בספרדית לפרח הכי יפה, אני אוהב אותך קמילה. והיא נורא התלהבה ואמרה לי טנק יו!!!
ואז בא השומר ראש ואמר לי עוף מפה כבר בטון עצבני! בקיצור, אחרי זה ראיתי אותם בחזרות ובשידור, והייתי בשמים לחלוטין! כל פעם שראיתי את קמילה רציתי להתעלף!!
נפלתי שם על המפיקות מרוב היסטריה!
בקיצור, היה לי מרגש היום! יכול להיות שניפגש איתם בבית המלון ביום שישי בבוקר!!
צ´או כולם!!!! לא כתבתי את זה כדי שתקנאו כמו שיש אנשים שחשבו פעם שעברה שסיפרתי שאני אפגוש אותם, אלא כי אני נורא נורא נורא נורא מתרגש!!!!!!
אני מאוהב בקמילה!!!
דביר
נ.ב. אגב- אהבתם את הקטע שלי ושל נתן? לדעתי היה ממש נחמד! בייחוד בקטעים שאמרתי שקמילה רואה מגנטיטס כל שבוע, או שאין לה חבר כי היא לא פגשה אותי!
טוב, אפילו שערוץ 6 הפר את ההבטחה שלו שנקבל פגישה מיוחדת עם השחקנים, היה לי אדיר!