סיכום חוויות מצעדת טו בשבט היום, מי היה?

alonaski

New member
סיכום חוויות מצעדת טו בשבט היום, מי היה?

אני התחלתי עם חברה את מסלול העגלות ודי התאכזבתי ש 70% ממנו היה בתוך הישוב ולא בטבע - בניגוד לשנה שעברה שישר התחלנו בירידה ליער ולמקבצי הרקפות והכלניות... וכל המסלול היה בשבילי הטבע. איך היה למי שעשה את מסלול ה 6 ק"מ וה 7.5 ק"מ? המסלולים האלה הגיעו למרבצי הפריחה?... אהבתי את תחנת המיץ תפוזים!
והיה חסר לי נוכחות של פירות יבשים וקצת שירי טו בשבט ברקע... (הייתי מתקינה אולי קלטת שירי טו בשבט על הרכב של שלמה חליבה שממילא הסתובב על המסלולים בינינו...
)

RakefetA

New member
היה נחמד, עשינו את ה 6 ק"מ אבל

לא התחלנו מהחלה אלא מתחנת כתיבה הסיפורים. היתה המון פריחה. אגב, את זו שהבת שלך נשנשה מהחבר'ה שלי מלפפונים? (הילדים שישבו עם קופסה של פלפלים, גזר ומלפפונים? באחת התחנות... תחנה של הסברים, לא פעילויות לילדים...)

alonaski

New member
חחח... ../images/Emo6.gif אכן! זו אני וזו החתול-תעלול שלי!

איך עלית עלינו שזו אני??...

alonaski

New member
אה-הא!! ../images/Emo6.gif אני משדרגת אותה מעכשיו ל...

C.I.A (מ CEF! )

alonaski

New member
יווו.. ../images/Emo12.gif CEF - חשפת אותי! ../images/Emo12.gif

עכשיו שברת לי את כל התדמית ההירואית שאני עובדת עליה כ"כ קשה...
איך עשית לי את זה?? הרגת לי את המיתוס-העצמי!!!
חחחח...

CEF

New member
אנחנו נהננו (עשינו את ה-6ק"מ)

ידוע שהמסלול של העגלות פחות אטרקטיבי. לבת שלי (5.5) לקראת הסוף היה כבר קצת קשה ללכת, אבך סה"כ היה מאורגן יפה והחברה היתה נעימה (פגשנו הרבה מכרים בדרך). יש לי רק ביקורת על כמות הגזלנים והמחירים (4 ש"ח לקרטיב קרח באמצע הדרך?! 10ש"ח לגביע גלידה קטן בסיום?!). שמחנו לתרום בקניית עוגות (ואפילו אפינו אחת בעצמנו) לנוף צורים, אבל חוץ מזה - בסופו של דבר, עם 3 ילדים זה יוצא לא זול (כסף או "המחיר" של בכי של הילדים)

למעלה