TAL BAR ZOHAR
New member
סיכום חוף הדקל +עידכונים חשובים!!../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif
שבוע טוב וניפלא לכל חברי הפורום של דודי שרון וג'ואל ! אני רוצה לברך את כל חברי הפורום החדשים והוותיקים !! אני מאחל לכם הצטרפות וגלישה נעימה לכולם בפורום הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל !! חוף הדקל !!
חברים עדיין קשה לי להתאושש ולהסביר במילים את מה שהלך שם!! מצד שני כשאני חושב על זה אני אומר שזאת ממש חוצפה לא ליפתוח כאן עמוד שלם ולפרט לכם עד כמה מדהים היה!! אבל חברים תסמכו על האינטואיציה שלכם!! ל-א---ה-י-ה----ד-ב-ר---כ-ז-ה--! ג'ואל ודודי היו מדהימים מתמיד!! הייתה אחת ההפקות הגדולות שדודי וג'ואל הדביקו את הקצב והשאירו חותם רציני והערב הפך להלצלחה מטורפת לפי עידכונים שוטפים למעלה מ6-000 קלאברים חגגו את יום האהבה 2008 בחוף הדקל !! לו"ז הופעות מעודכן!!! 28.8.08
קרית גת-מועדון איילין -אירוע נוער סוגרים את הקיץ מומלץ !! 28.08.08
פורום באר7 (פקטור קיץ) סוגרים את הקיץ עם הרכב הקלאב המוביל דודי שרון & ג'ואל בהופעה חיה!!! מצפה לראות את כולכם באירוע ענק מומלץ!!! 29.08.08
חוף הפאפיה אילת !! גייז וחברים מסיבת סוף הקיץ לליין הגייז המצליח בהפקת ענק מומלץ!!!
לגביי "ניקים" מתחזים וכדומה!!! חל איסור כבד לעלות תמונות גולשים שלא זוהו במערכת הפורום !! שוב,אני מזכיר לכולכם שאנו נמצאים ברשת אינטרנט וקצת כבד עליי נושא ה"גנון" שוטר וגנב" אמא וילד!! מזכיר לי קצת את ימיי הקומונה!! אני שם דגש ומזכיר לכולכם!! שאנו נימצאים כאן בפורום הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל דודי שרון וג'ואל!! כל תשומת הלב מופנת למען שימוש המעריצים!! בשבילכם!! כל מידע רלוונטי עדכני ואמין תמצאו כאן !! במידה ואמצא לנכון אאלץ לחסום כאן אנשים בצורה מחמירה !! נושא -תומר Sטייל-תומר-תומיריקו-תומר ומי שזה לא יהיה!! הנושא בטיפול חריף-רק עזרו לי וענו לי על התשובה!! כיצד ייתכן שהמשתמש תומר Sטייל הוא כינוי מתחזה ברגע שתומר Sטייל הגיע להופעה באילת בחוף הדקל !! לאותו אדם!! נא לשים לב לדקויות ולהיזהר מתלונת שווא לפני שזה יחזור בבומרנג וחקירה משטרתית! לכל חברי הפורום במיוחד בשבילכם!! סירטון תמונות עם ה-פ-ת-ע-ה- ענקית !!! המשך גלישה נעימה לכולכם! המשך שבוע מקסים לכולנו טל :]
שבוע טוב וניפלא לכל חברי הפורום של דודי שרון וג'ואל ! אני רוצה לברך את כל חברי הפורום החדשים והוותיקים !! אני מאחל לכם הצטרפות וגלישה נעימה לכולם בפורום הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל !! חוף הדקל !!