סיכום חוף הדקל +עידכונים חשובים!!

TAL BAR ZOHAR

New member
סיכום חוף הדקל +עידכונים חשובים!!../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif

שבוע טוב וניפלא לכל חברי הפורום של דודי שרון וג'ואל ! אני רוצה לברך את כל חברי הפורום החדשים והוותיקים !! אני מאחל לכם הצטרפות וגלישה נעימה לכולם בפורום הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל !! חוף הדקל !!
חברים עדיין קשה לי להתאושש ולהסביר במילים את מה שהלך שם!! מצד שני כשאני חושב על זה אני אומר שזאת ממש חוצפה לא ליפתוח כאן עמוד שלם ולפרט לכם עד כמה מדהים היה!! אבל חברים תסמכו על האינטואיציה שלכם!! ל-א---ה-י-ה----ד-ב-ר---כ-ז-ה--! ג'ואל ודודי היו מדהימים מתמיד!! הייתה אחת ההפקות הגדולות שדודי וג'ואל הדביקו את הקצב והשאירו חותם רציני והערב הפך להלצלחה מטורפת לפי עידכונים שוטפים למעלה מ6-000 קלאברים חגגו את יום האהבה 2008 בחוף הדקל !! לו"ז הופעות מעודכן!!! 28.8.08
קרית גת-מועדון איילין -אירוע נוער סוגרים את הקיץ מומלץ !! 28.08.08
פורום באר7 (פקטור קיץ) סוגרים את הקיץ עם הרכב הקלאב המוביל דודי שרון & ג'ואל בהופעה חיה!!! מצפה לראות את כולכם באירוע ענק מומלץ!!! 29.08.08
חוף הפאפיה אילת !! גייז וחברים מסיבת סוף הקיץ לליין הגייז המצליח בהפקת ענק מומלץ!!!
לגביי "ניקים" מתחזים וכדומה!!! חל איסור כבד לעלות תמונות גולשים שלא זוהו במערכת הפורום !! שוב,אני מזכיר לכולכם שאנו נמצאים ברשת אינטרנט וקצת כבד עליי נושא ה"גנון" שוטר וגנב" אמא וילד!! מזכיר לי קצת את ימיי הקומונה!! אני שם דגש ומזכיר לכולכם!! שאנו נימצאים כאן בפורום הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל דודי שרון וג'ואל!! כל תשומת הלב מופנת למען שימוש המעריצים!! בשבילכם!! כל מידע רלוונטי עדכני ואמין תמצאו כאן !! במידה ואמצא לנכון אאלץ לחסום כאן אנשים בצורה מחמירה !! נושא -תומר Sטייל-תומר-תומיריקו-תומר ומי שזה לא יהיה!! הנושא בטיפול חריף-רק עזרו לי וענו לי על התשובה!! כיצד ייתכן שהמשתמש תומר Sטייל הוא כינוי מתחזה ברגע שתומר Sטייל הגיע להופעה באילת בחוף הדקל !! לאותו אדם!! נא לשים לב לדקויות ולהיזהר מתלונת שווא לפני שזה יחזור בבומרנג וחקירה משטרתית! לכל חברי הפורום במיוחד בשבילכם!! סירטון תמונות עם ה-פ-ת-ע-ה- ענקית !!! המשך גלישה נעימה לכולכם! המשך שבוע מקסים לכולנו טל :]

CHRISS

New member
מהמםםםם טל איזה רמיקססססססססס

ולגבי הניקים אי אפשר לשלוט בזה אנששים פשוט משועממים לא שווה יחס =] בהצלחה אתם גדולים

כנסו...

טוב תקשיבו היה פשוט מהמממממממם בהופעה איזה סטטטטט דודי נתן מעלFFFFFFFF וג'ולה היתה פצצצצצההההההההה הורסת אתם לא מבינים בכלללל מה דודי וג'ולה עשו לאנשים שםםם העיפו אותם באוירררררר אין איןןןןןן אני פשוט חוללללללללללללללההההה עליהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

איך פספסתי את זההההההההההההההההההההההההההה פשוט הורססססססס מה שהלך שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jakovstyle120

New member
מצטרף לטלילה לסכם ערב שלא היה!!../images/Emo24.gif

עכשיו, אחרי ההתאוששות מכל הק-ר-ח-נ-ה, והקרנבל האמיתי שהלך שם, אחרי כל האלכוהול, הבלאגן, הרעש,המוזיקה, האנשים היפים, האיכות והכל מהכל אני מקווה שאצליח לתאר במילים מה היה שם באמת... נתחיל בזה שמתוך כ-ל ההופעות שהייתי יחד עם הצמד דודי שרון וג'ואל - הופעה כזאת? ל-א ת-י-א-ר-ת-י ל-ע-צ-מ-י ש-ת-ה-י-ה !!! ל-א ה-י-ה , ול-א יה-י-ה ד-ב-ר כ-ז-ה לעולם !! למעלה מ-6000 איש, קהל א-י-כ-ו-ת-י, אנשים מדהימים, איכות..אין מילים!! אמן וירבו הופעות כאלה, וימים כאלה מדהימים בחיים שלי בזכות כל ההפקה של דודי שרון וג'ואל !! דודי שרון , הביא אותה בסט שבאמת שום מילה כבר לא יכולה לתאר... ג'ואל, ש-י-ד-ר-ו-ג ושינוי שלא היה..במילה אחת..אולי קצת מצויה ואם היה אפשר לתאר יותר מזה, אז קבלו יותר מזה-
ד-י-ו-ו-ה
תודה לכולם על היחס החם והאוהב לאורך כל הסופ"ש, אני חולה עליכם, והלוואי וירבו ימים כאלה...!! יעקב.

מההה תומר חסום בגלל שהוא מתחזהההה

אבל הוא ממש לא!! מה הקטע אנשים חולים בנפשםםםםםםםםםםםםםםם!!

מצאתי עוד תמונות באתר פרידום

וזו הזמנה להופעה הבאה של דודי שרון וג'ואל בפלטיניום חזק!!

למעלה