סיכום חיים

פִּירֶה

New member
אפשר ב-4: מה שלא חי, מת!

אבלזה בכלל לא הודעה על החיים, אלא על המוות, זה משפט שאין בו חיים. יש "לא חי" ויש "מת" אז זה בכלל לא קשור לחיים. תשתכלל!

יווווו

היי יותם!!! אתה בא לכנס? אשרה תסחבי אותו (או שהוא יבוא לבד!!!) למועצת מחוז!!! ביי ביי לכם... נתראה מתישהוא

חומד!!! אני לא צריכה לסחוב אותו, הוא בא... חוץ מזה שהוא לא יסכים שאני אסחוב אותו! הוא אפילו לא הסכים להתחתן איתי!!!! אז כדי לגרום לו לקנא אני מתחתנת שם עם אדם... זה מהאיי סי קיו ששלחת לי! אנשים שקוראים את זה - המספר שלי זה 142220295 הוא קצת חושב שהאינטיליגנציה שלי רופפת אבל הוא מאוהב, זה ברור.... ואם לא אז אני כופה את עצמי עליו! יופי שתיכננת להעלות את הנושא! אני רק מקווה ששום דבר לא יפול על קרלינסקי....

אחלה...

הוא סתם אהבל.... את יודעת שאפילו אני הייתי מתחתנת איתך! אז נתראה במועצה (אבל זה רק אם אני אסיים עבודה בהיסטוריה שלא התחלתי עוד אז...)

באמת ?

מי אמר שאני לא רוצה את אושרה ? אני חולה עליה, מת עלייה, מת להיתחתן איתה אבל היא רק צוחקת אני רציני!! סתאאאאם ! ללי - מה המצב? איך החיים? רוצה סיגריה? (עזבי אחד מהקטעים שלי..) לאושרה - על מה את מדברת אני חולה עלייך אני ימות ביסורים בישבילך !!

אני לא מבקשת שתמות בייסורים... רק שלא תפגע בשיער היפה הזה שלך!!! שלא תעשה ראסטות (שזה דווקא נורא יפה לחלק מהאנשים...), ובטח ובטח שלא תסתפר!!! זאת אומרת, אתה ממש יפה בכל מקרה, אבל ככה יש לך שיער כמו של כריסטיאן סלייטר!!!!!! (דרך אגב, לילוש, את יודעת על מה יותם חולם בלילות?? ספר, ספר נא לאומה, יותמי, מה עובר בראש החולני הזה שלך...) ואם אתה אוהב אותי כל כך איך זה שאתה מנסה לשדך אותי לחברים דימיוניים שלך מתל אביב??? שנינו יודעים שהוא לא באמת אמר את זה ואתה רק מנסה לגרום לי להתרחק ממך!!!! אבל אבוד לך! אנחנו נכנס לקבר ביחד!!! ד"ש משמוליק זגע"ב אימפריה! השתלטנו על הפורום!!!!

Cooper

New member
משעמם!!!!!!!!

די תפסיקו יא אנשים משועממים!!!!!!!י אין לכם חיים!!!!י אתם רואים אחד את השני כל יום בבית ספר!!!!!!!י דרך אגב זה אמיר

Cooper

New member
בטטה

כשהמצב בטטה והכיס ריק אפילו עגבניה נחשבת לסטייק

למעלה