סיכום חנוכהה

סיכום חנוכהה

שאלון שהמצאתיי ..
: 1. איך היה בחופש? 2. נהנתם? 3. אם לא למה לא? 4. אם כן ספרו בקצרה מה עשיתם? 5. אכלתם סופגניות? 6. כמה? 7. אתם יודעם שזה משמין נכון?
8. איך היה ביום הראשון של הבצפר? 9. התגעגעתם לבצפר? 10. רוצים עוד חופש? 11. שמעתם על השביתה שאמורה להיות ב 1.1.07?
12. רוצים שביתה? 13. ת'אמת סיבבתם סביבון פעם אחת בחופש או יותר? 14. הדלקתם נרות? 15. סכמו במילה אחת או ב 2 מילים את החופש? תהנו

חנוכה, חנוכה, חג יפה כל כך../images/Emo3.gif

1. איך היה בחופש? ממש כיף
2. נהנתם? מאוד 3. אם לא למה לא? 4. אם כן ספרו בקצרה מה עשיתם? הייתי בלונדון ותיאור מפורט תוכלו למצוא למטה 5. אכלתם סופגניות? שאלה רטורית, איך אפשר לעבור חנוכה בלי סופגניות?!
6. כמה? הרבה, אחרי כמה כבר הפסקתי לספור 7. אתם יודעם שזה משמין נכון? לצערי 8. איך היה ביום הראשון של הבצפר? מעולהה 9. התגעגעתם לבצפר? לא ממש 10. רוצים עוד חופש? כןןן 11. שמעתם על השביתה שאמורה להיות ב 1.1.07? לאא
12. רוצים שביתה? כןן 13. ת'אמת סיבבתם סביבון פעם אחת בחופש או יותר? יותר
14. הדלקתם נרות? רק פעמיים 15. סכמו במילה אחת או ב 2 מילים את החופש? מ=ד=ה=י=ם

עונהה../images/Emo9.gif

1. איך היה בחופש? כיף
2. נהנתם? כעעע 3. אם לא למה לא? קצת לא בגלל העבודות והמגן 4. אם כן ספרו בקצרה מה עשיתם? אממ נפגשתי עם עידנוש פעמיים =) ראינו סרט הזוי
הייתי במפגש פורום .. קניתי בגדים .. הייתי הרבה בקניון
ואני עדיין תקועה בבית בגלל העבודות .. 5. אכלתם סופגניות? כע
6. כמה? אממ 1 וחצי נראה לי 7. אתם יודעם שזה משמין נכון? כע
8. איך היה ביום הראשון של הבצפר? לע הלכתיי
9. התגעגעתם לבצפר? ממש לאאאאאא
10. רוצים עוד חופש? כעעעעעעעעעעעעע
11. שמעתם על השביתה שאמורה להיות ב 1.1.07? כעע טוב שלא כל שניה שולחים לי הודעה באייסי או מסן על זה 12. רוצים שביתה? כעעעעעע!! 13. ת'אמת סיבבתם סביבון פעם אחת בחופש או יותר? אממ יותר
14. הדלקתם נרות? כע
15. סכמו במילה אחת או ב 2 מילים את החופש? לא מספיק

idanias

New member
מסכם על חנוכה../images/Emo3.gif

1. איך היה בחופש?-נחמד
2. נהנתם?-אפשר לומר חוץ מהסוף 3. אם לא למה לא?-כי גם הייתי צריך להכין עבודה בחשמל וגם לא היה לי מחשב..בתיקון.. 4. אם כן ספרו בקצרה מה עשיתם?-אמרתי.... 5. אכלתם סופגניות?-לא
6. כמה?-לאאא 7. אתם יודעם שזה משמין נכון?-כל ביס 70 קלוריות(מתוך יאיר לפיד
) 8. איך היה ביום הראשון של הבצפר?-מעייף 9. התגעגעתם לבצפר?-ממשששששש(לא
) 10. רוצים עוד חופש?-כןןןןןןןןן פליזזזזזזזזזזזזז 11. שמעתם על השביתה שאמורה להיות ב 1.1.07?-לא
בכל אופן זה לא בשבילי,לי יש בצפר פרטי אפשר לומר
12. רוצים שביתה?-לאאאא...למה שאחרים יהנו?!(
) 13. ת'אמת סיבבתם סביבון פעם אחת בחופש או יותר?-אמממ נוו רק פעם אחתתת טוב פעמיים...טובבבבב שלוששששש וזהוווו(
) 14. הדלקתם נרות?-יאפ 15. סכמו במילה אחת או ב 2 מילים את החופש?מילה אחת-נחמד שתי מילים-נחמד מאוד
תהנו-

עונה../images/Emo3.gif

1. איך היה בחופש? כיףכיףכיף! 2. נהנתם? כן! 3. אם לא למה לא? אבל כן נהנתי:] 4. אם כן ספרו בקצרה מה עשיתם? כנס משצים - חנוכה, מפגש ישראבלוג, RC, מפגש מילקי ספירלה (עזבו חח), שינה ועוד כל מיני דברים קטנים. 5. אכלתם סופגניות? מן הסתם. 6. כמה? 2.3 |שמן| 7. אתם יודעם שזה משמין נכון? לצערי. 8. איך היה ביום הראשון של הבצפר? חרא. 9. התגעגעתם לבצפר? ממש לא. 10. רוצים עוד חופש? כן!!!11 11. שמעתם על השביתה שאמורה להיות ב 1.1.07? הלוואי שיצא טוב. 12. רוצים שביתה? ברור, כל יום חסר בצפר זה אחלה. 13. ת'אמת סיבבתם סביבון פעם אחת בחופש או יותר? פעם אחת, סתם היה פה ליידי. 14. הדלקתם נרות? כן. 15. סכמו במילה אחת או ב 2 מילים את החופש?

למעלה