סיכום חפוז

ים כחול

New member
סיכום חפוז../images/Emo3.gif

נינה משחקת אותה קשוחית פששששששששש קאסי וחבריה מתעניינת באתר ?? השאלה אם יקנו הזאטוטים את המוצרים של ז"אבו...
ניקו שוב מפגין שרירים
גבר גבר
העניין מתחמם בין ג"אקו לפיליס.. לאט לאט על אש נמוכה .. נינה שוב עצבנית מטמטמת לקודי במוח מסכן הקרצייה(תומאס) אחריה טס לפאטיו..... תן לה מנוחה עלוקי !!!!
ניקו משחק אותה פסיכולוג בגרוש , משעמם לו המסכן הרבה זמן לא יצא לו לריב עם מישהו...
התולעת לא מרפה מנינה ....
אוההה הנה בריאנה ובריטני , לא כלכך זיהיתי אותם עם הבגדים איפה בגדי הים ??
??? אהההה הם בבית קפה שכחתי
קאתרין ומאק משחזרים היסטוריה ... מה זה יעזור עכשיו ??
השיחות בין ניל למלקולם מייגעות
בלי מתעקש לא להבין .... נראה לי החליף את ראול בריחוף לגובה... בריאנה המתוקה מתחשבת בג"ייטי למרות ה...
שבו השלימי את החסר קאתרין זה לא קשה- " נכנסתי לחדר כשהם ......." מה ניל מנסה לעשות למלקולם ??
מה ליב מנסה לגרום לדרוסי?
איזה קרצייות הא?? איזו הארה עכשיו הייתה לקרציון תומאס ... פששש הגיע הזמן
פיליס שולפת את השפן מהכובע - כרטיס ביקור של ויקטוריה ניומן
... איזה מתח.... למה למה עושים לי את זה למה במתח ???
עכשיו אחכה עד מחר ??? יו קשה לסכם תוך כדי צפייה

חולה על הסיכומים שלך...../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

גם כשהם חפוזים... את תמיד כותבת קצר ולעניין וממש תענוג וכיף לקרוא !!! נ.ב. החתימה שלך -
ועוד פעם -

KOBEMANIA

New member
אחלה סיכום ימי!

הייתי מחלק את הפרק למשולשים המשולש המרכזי - ויקי/ג'ק/פיליס אז ככה בוא נתחיל עם העובדות 1. פיליס הרבה יותר טובה בלי הילדודס לידה 2. ויקטוריה יודעת להיות לארג'ית באפסים 3. ג'ק שוב בעמדת "הלוזר הנצחי" 4. ג'ק לא יודע להעריך סחורה סוג א' בוא נמשיך עם הדעות 1. פיליס לא נראית לי כמו זאת שתלך בעקבות הכסף אבל מאוד יכול להיות שהיא אוהבת אתגרים חדשים אחרי הכל היא בחורה עם דם חם 2. ג'ק לא עושה רושם הטיפוס שיוותר בקלות אחרי הכל מדובר בניומן 3. ג'ק שוב יפסיד לדעתי כי ככה זה בצח"מ לא משנה נגד מי ועל מה ג'ק אבוט תמיד יפסיד ושאלות למי שיודע 1. אם פיליס אכן תעבוד בניומן מה המניע הנסתר הרי ברור שהולכים להדביק לה איזה גבר חוץ מג'ק 2. יכול להיות שאני טועה אבל האם יש מצב שויקטור ניומן יסכל את מינויה העתידי של פיליס אם וכאשר היא תיענה בחיוב? המשולש הצהוב - בריטני/בילי/מאק עובדות 1. שום דבר לא יתקדם עם מקנזי תמשיך לדבר עם קתרין ובילי ובריטני ישחקו את משחק הקצר בתקשורת דעות 1. מישהו חייב להתעורר שמה בצעירים ולכתוב משהו טוב כי המשולש הזה מתחיל לאבד את האפקט שלו המשולש האפור ניליב/מלקולם/דרו עובדות 1. זה לא יכול להיות יותר אפור ממה שזה דעות 1. לא הבנתי עכשיו מלקולם וניל הם אחים? כי זה נראה טוב מכדי שזה יהיה אמיתי {כל ה - אוקיי אתה עם אישתי לשעבר ואני עם אישתך לשעבר} 2. יש מצב שכשאת עומדת ליד ליב יותר מידי את נדבקת בשיעמום שיוצא ממנה כי דרו בהחלט יורשת את זה שהיא עם אחותה זהו להיום

enicegirl

New member
../images/Emo12.gif

ללא ספק ניתוח מעמיק ביותר של הפרק מכל הבטיו. מה שדי מטריד אותי זה השיחות בין האחים והאחיות, כבר טחנו כל דבר אפשרי
חאלס!! רק אני חושבת שצילום קלוז-אפ לניל ממש ל-א מחמיא לו?

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif אניסגירל

גמני חשבתי על זה שצילום מקרוב של לקקניל מדגיש את שפתיי טרמפולינה שלו

ים כחול

New member
קובי../images/Emo140.gif.... ותגובות ../images/Emo13.gif

הסיכום שלך מעניין וכלכך נכון
השערה שלי שג"ק הפעם לא יפסיד כי פיליס רוצה לגרום לו להאמין בה , נראה לי שיש בינהם מתח חיובי מסויים באויר ... אבל פיליס לא צפויה אז אני לא בטוחה ... למאקנזי נדרש רק נס!!! כי היא כלכך פאסיבית ופאסימית שאם הקשר בינה לבין בילי היה תלוי בה, הוא לעולם לא היה מתקיים ... היא טיפוס קלאסי של "הקורבן" , בעוד בריטני תחמנית שמנצלת זאת. אולי בכל זאת קיבלה גנים חזקים של ה"גולם" (ברוק
) ליב חוצפנית ממדרגה ראשונה !!! כבר שכחה מי הצילה אותה ותופסת עליונות : "את אל תתערבי בעניניי אבל תרגישי חופשי לספר לי מה בחייך את זקוקה לאוזן קשבת" - כל הכבוד לדרוסי שהתאפקה לא לסטור לאחותה על הפרצוף החמוץ , על ההתנשאות , וההחוצפה . ליב משדרת אנרגיות שליליות ... מעדיפה לעבור ערוץ עד שהיא תיעלם.

Dawn12

New member
אני חושב

שקשה מאוד להאשים את פיליס בכך שהיא שוקלת לעזוב את ז'בו. ג'יל לא סבלה אותה מהרגע הראשון ולא ממש נתנו לנו הסבר לזה, מלבד העובדה ששתיהן קורצו בערך מאותו חומר. חוץ מג'ק אף אחד בז'בו בכלל לא התייחס אליה! איפה היו ג'ון, בראד וניקי בזמן הצילומים? לא זכורה לי פעם אחת שמישהו מהם קפץ ל"סט", וכל מה שג'ון היה אמור לעשות זה להעיף מבט מחדר השינה שלו, או שומו שמיים - לרדת לבריכה שלו. אשלי בכלל יודעת מי זאת פיליס? היא לא דיברה איתה אפילו פעם אחת מאז ששכרו אותה, אז קצת קשה לי להבין איך היא ובראד כבר יודעים להגיד שפיליס היא "אישה לא צפוייה" ו"לא בטוח שאפשר לבטוח בה". כמו שפיליס לא הכירה את ויקי - כך סביר להניח שגם האבוטים לא היו אמורים לשמוע על עלילותיה של פיליס בגלגול הקודם שלה בעיר (אלא אם כן ג'ינה דאגה לשתף את כל העיר במה שהיא "עשתה" לאחיה ואני לא אתפלא אם כן). בקיצור - הסיבה היחידה שנותרה לפיליס להישאר בז'בו היא בדיוק זו שהיא ציינה בעצמה - ג'ק.
ולשאלות הספויילרים: פיליס אכן תערוק בקרוב ל-NE אבל לא הולכים "להדביק" לה שום גבר. היא וג'ק הולכים לנהל מערכת יחסים על הגבול הדק של שנאה-אהבה ואנחנו נהנה מכל רגע.

b o t t e n

New member
לא ראיתי../images/Emo3.gif

היינו בבית חלומותיי, לכבוד הימולדת של כרמל
ןנייהנו בשיגעון

ים כחול

New member
יו תודה זה באמת חפוזי ולא חשבתי....

שזה יעשה משו למישו
תודה חמודים\ות

למעלה