סיכום חצי ראשון של ההופעות החיות:

Blue403020

New member
סיכום חצי ראשון של ההופעות החיות:

יצאנו לפגרת החצי של התוכנית. תוכנית הבאה היא כבר רבע הגמר... אתם מוזמנים לסכם את החצי הראשון של העונה, כל אחד מנקודת מבטו!

טופ 4, הופעות חיות (הפיינליסטים שלכם):

הקול הגדול של ה-X factor:

הקול המיוחד של X factor:

שופט החצי הראשון:

המפתיע/ה/ים:

המאכזב/ת/ים:

אוברייטד:

אנדרייטד:

המודח שצריך לחזור:

הפספוס של מחנה האימונים ובתי השופטים:

הרגע המביך של העונה:

הימור מנצח ה-X Factor:

טופ שלושת הביצועים של הופעות הלייב:

Blue403020

New member
סיכום X Factor חצי העונה שלי:

טופ 4, הופעות חיות (הפיינליסטים שלכם): עדן בן זקן, ענבל ביבי, טומי ויאן ותמר פרידמן.

הקול הגדול של ה-X factor: עד עכשיו, בהופעות החיות - רוז מוכיחה שיש לה את הקול והיכולות הווקאליות הכי מרשימות.

הקול המיוחד של X factor: תמר פרידמן, ואין צורך להרחיב

שופט החצי הראשון: עם כל היציאות המעצבנות, עברי לידר. עשה עבודה ענקים עם המתמודדים שלו, עם הופעות ברמה גבוהה ובחירות שירים שכמעט תמיד פגעו בול.

המפתיע/ה/ים: ענבל ביבי! אני חושב שאף אחד לא באמת שם לב אליה עד לא מזמן.אבל הילדה הזאת התעקשה והוכיחה את עצמה - אולי הכי טובה בחצי הראשון של העונה.

המאכזב/ת/ים: אני מת על תמר. היא אפילו פיינליסטים מבחינתי. היא הציבה רף אדיר באודישן שלה, ועכשיו היא בבעיה... מסכנה... אני מקווה שכבר בביצוע הבא היא תצליח להביא משהו סוחף.

אוברייטד: אורי שכיב. הוא מצויין בתחומו, אבל יש כל כך הרבה כמוהו...

אנדרייטד: פיוז'ן. רק אני חושב שהם לא כאלה גרועים? לא מת עליהם, אבל להגיע לשתי הדחות וכמעט לעוף בשלב הזה?

המודח שצריך לחזור: הכרקוקליות! אסור היה לוותר עליהן. ראיתי אותן בגמר...

הפספוס של מחנה האימונים ובתי השופטים: דניאל ביטון. חד משמעית. אם שירי לא הייתה מוותרת עליה, אולי עכשיו היא הייתה עם שני מתמודדים שלה.

הרגע המביך של העונה: עדן בן זקן מנסה לדבר עם בר רפאלי אחרי ביצוע

הימור מנצח ה-X Factor: עדן בן זקן, ההפקה עשתה וואחד קידום לפני התוכנית. קשה לי להאמין שלא תנצח.

טופ שלושת הביצועים של הופעות הלייב: 1. ענבל ביבי: "Beat it" - ביצוע מצמרר. 2. טומי ויאן אגמי - "Little Things" - מהתוכנית האחרונה, ביצוע מהפנט ומרגש ברמות. חרישות!. 3. עדן בן זקן - "bad romance" - מהדברים שנדיר לראות בישראל.

danlevin1

New member
סיכום X Factor חצי העונה שלי:

כבר הגענו לחצי ? זה היה מהר

טופ 4, הופעות חיות (הפיינליסטים שלכם): טומי ויאן , ענבל ביבי , רוז , תמר פרידמן

הקול הגדול של ה-X factor: רוז , בכמה דרגות מעל האחרים

הקול המיוחד של X factor:תמר פרידמן - מצמררת , מהפנטת

שופט החצי הראשון: פורטיס ,עשה בחירות נכונות כשבחר את שלושת המתמודדים
שהוא לוקח להופעות החיות ותיקן את הטעויות שעשה בהתחלה עם תמר פרידמן
וענבל ביבי , נותן להם שירים שהרבה יותר מתאימים להם
ובכלל , הוא טיפוס חיובי

המפתיע/ה/ים: ענבל ביבי - אותי היא לא כל כך מפתיעה כי האמנתי בה מהתחלה
אבל מה שמפתיע שהיא מסמנת את עצמה כמובילה בתחרות עם ביצועים מקוריים , ייחודיים!

המאכזב/ת/ים: השופטים - לא יכול להאשים את המתמודדים כשהשופטים/מנטורים
הורסים להם עם בחירת שירים לא קשורות ועיבודים מופרכים , במיוחד עברי לידר שהוא אומן מעולה
אבל לשיפוט הוא לא מתאים

אוברייטד: אורי שכיב - זמר טוב ומרגש אך יש הרבה כמוהו

אנדרייטד: תמר פרידמן - היא זמרת נהדרת שעם הכוונה נכונה תגיע רחוק

המודח שצריך לחזור: הכרקוקליות - אבל עם השופט עברי לידר זה לא יעזור

הפספוס של מחנה האימונים ובתי השופטים: מאי פינטו/מאוריציו - כל מילה מיותרת ,
מאי כבשה את הקהל וההפקה עד היום אוכלת את הלב שהיא לא עברה
ומאוריציו - זמר מעולה , מרגש מאוד שנתן ביצועים טובים בכל האודישנים

הרגע המביך של העונה: אתמול , כשעברי לידר מפסיק את ההופעה השנייה של פיוז'ן
בשביל לקרב אותם לשופטים - מניפולציה דוחה ומביכה

הימור מנצח ה-X Factor: עדן בן זקן - אני רוצה שהאחים או ענבל ביבי יזכו אבל יש לי
הרגשה שעדן תזכה

טופ שלושת הביצועים של הופעות הלייב: 1.ענבל ביבי - BEAT IT
2.כרקוקלי - מגדלור
3.טומי ויאן - על הגשר הישן

אוקיי, נענה

טופ 4, הופעות חיות (הפיינליסטים שלכם): אני מבינה שהכוונה מי שאני רוצה שיהיה בטופ 4, לא בהכרח מי אני חושבת שבאמת יהיה שם? אם כן - טומי ויאן, פיוז'ן, ענבל ביבי ועדן בן זקן. לצערי הרב לדעתי מכל אלו יהיו שם רק עדן בן זקן ואולי טומי ויאן.

הקול הגדול של ה-X factor: רוז, אבל זה שיש לה קול גדול לא אומר שזה קול שאני אוהבת. לדעתי היא לוחצת יותר מדי על ה"חצוצרות" והתוצאה לא תמיד נעימה ומתחילה לעייף.

הקול המיוחד של X factor: לתמר יש קול מקסים, אבל אני אבחר דווקא בשילוב הנפלא בין הקולות של טומי ויאן. יש להם הרמוניות קסומות ונטולות מאמץ.

שופט החצי הראשון: עם כל כמה שאוהבים להכפיש אותו פה - עברי לידר. כן, אני יודעת, הוא פוץ ויש לו נטייה "לרדת" על העיבודים והבחירות של המנטורים האחרים, אבל מה לעשות, הוא הכי דומיננטי בשולחן המנטורים, ובעיני הוא גם זה עם האמירה הכי מעניינת והרבה פעמים הכי מדויקת. איפה הוא מול משה פרץ המתנחמד או מול פורטיס שלרוב אי אפשר להבין בכלל מה הוא רוצה להגיד? (ושלא יהיה לא ברור, אני מאוד מעריכה את פורטיס בתור יוצר. בתור שופט פחות). לדעתי עברי ושירי הם השופטים הכי מקצועיים, ועדיין יש למילה של עברי יותר משקל בעיני, כי נראה ששירי שופטת הרבה פעמים ממקום מאוד רגשי ומתייחסת לדברים לא כל כך רלוונטיים בשיפוט שלה.

המפתיע/ה/ים: ענבל ביבי ופיוז'ן - משניהם לא ציפיתי לכלום ולא הערכתי אותם לפני שלב הלייב, ובעיני שניהם מביאים הופעות מעניינות שאני באופן אישי נהנית מהן לרוב.

המאכזב/ת/ים: ללא ספק תמר פרידמן. היא הייתה הפייבוריטית שלי בגדול בשלב האודישנים, וכל שבוע מחדש היא מאכזבת אותי שוב ושוב. כבר עברתי מגישה של "טוב, הלוואי שתישאר ותפציץ שבוע הבא" לגישה של "יאללה, מספיק כבר, טובים ממנה כבר עפו והגיע זמנה אם היא לא משתפרת".

אוברייטד: עדן בן זקן. היא חמודה ואחת מהפייבוריטים שלי, אבל היא אוברייטד ברמות. היא ממש עוד לא טובה כמו שעושים ממנה בביקורות, ואני חושבת שזה קצת חוטא לה. זה שם אותה על משבצת של "פיינליסטית בטוחה" וזה לא מקום טוב להיות בו. עדיף תמיד להיות סוס שחור ולהפתיע את כולם.

אנדרייטד: לא יודעת, אולי טומי ויאן? הם כאילו לא מקבלים מספיק קרדיט על מה שהם מביאים, ומצד שני אני לא בטוחה שהם בדיוק אנדרייטד.

המודח שצריך לחזור: הכרקוקליות, ללא ספק.

הפספוס של מחנה האימונים ובתי השופטים: שתי מאי - מאי ספדיה ומאי פינטו. חבל לי על שתיהן. אה, וגם זה שהחליטו לדחוף את עידן טמלר לתוך פיוז'ן כשהוא מוכשר וכריזמטי פי כמה מכל הבנים שנכנסו לנבחרת הכושלת של משה. מצד שני, מי יודע מה משה כבר היה עושה איתו אז אולי עדיף ככה.

הרגע המביך של העונה: חיליק כהן. כל כך מביך שהעברתי ביס מקס באמצע.

הימור מנצח ה-X Factor: עדן בן זקן, והאמת, הלוואי שאני טועה.

טופ שלושת הביצועים של הופעות הלייב: ביט איט של ענבל ביבי, Some Nights של פיוז'ן, והביצוע בתכנית האחרונה של טומי ויאן (השיר היה Forgettable לגמרי, אבל הביצוע היה מהפנט).

Blue403020

New member
טופ 3 הביצועים שלך

מעולה. רק שהביצוע של פיז'ן הוא הרביעי אצלי...

LiRs Lullaby

New member
עונה

טופ 4, הופעות חיות (הפיינליסטים שלכם): ענבל ביבי, רוז, האחים יאן ועדן.

הקול הגדול של ה-X factor: רוז, ללא ספק.

הקול המיוחד של X factor: ענבל ביבי, אני יודעת שיש כאלה שחושבים שהיא מפוצצת במניירות, אבל אני אוהבת את הכשרון שלה לשחק עם השירים ואני אוהבת את גוון הקול הפשוט בוגר והעמוק שלה.

שופט החצי הראשון: אין לי אחד כזה. כולם שפוטים של ההפקה.

המפתיע/ה/ים: ענבל ביבי? לא יודעת אם היא נחשבת להפתעה, כבר סימנתי אותה משלב האודישנים
אני חושבת שעם בחירת שירים יותר נכונה היא תוכל גם להגיע לגמר

המאכזב/ת/ים: עדן. משלב האודישנים ועד לבד רומאנס, חשבתי שהיא זמרת אדירה עם נטיה להפציץ. קצת חבל לי על שני הפרקים האחרונים, שהיו "רק" בסדר ותו לא. ועדיין, גם בימים חלשים שלה יש מתמודדים שהיו מתים לרבע מהכריזמה שלה והיכולת להחזיק קהל.

אוברייטד: תמר פרידמן. חוץ מהאודישן הראשון שהפכו אותה למינימום אדל (!!!), היא בכלל לא הראתה מאז שום יכולת לרתק אותי למסך. מגישה שירים בצורה שטוחה וחד-ממדית, הקול שלה נשאר באותו הטון מתחילת השיר ועד סופו.... לא זוכרת אף אחד מהשירים שלה בלייב לטובה.

אנדרייטד: המממ.... האחים יאן? ענבל ביבי?

המודח שצריך לחזור: נטע רד. או האחיות כרקוקלי.

הפספוס של מחנה האימונים ובתי השופטים: אורטל אלקיים. היה לה קול אדיר!

הרגע המביך של העונה: כל רגע בו עברי לידר נאלץ לבחור למי לתקוע סכין בגב
.

הימור מנצח ה-X Factor: עדן. או רוז. אבל יותר לכיוון של עדן. מעדיפה שענבל

טופ שלושת הביצועים של הופעות הלייב: נטע רד עם "ג'סיקה", ענבל ביבי "ביט איט" (הוא גדל עליי בשמיעות החוזרות) ורוז עם "ואלרי". אה, היה גם את השיר של פיוז'ן עם הכוסות שכבר הספקתי לשכוח את שמו, אבל מאוד חיבבתי+ באותו הערב.
כן.... מראה עד כמה התחברתי לשירים העונה

מחשבות

New member
נטע רד לא היתה צריכה להיות שם דקה.

מעצבנת ברמות עם המניירות והוורידים הבולטים שלה.
השופטים שפוטים של ההפקה? זו ההפקה, אלה כללי המשחק, צריך עוד וואן דירקשן וככה זה עובד.

LiRs Lullaby

New member
נטע הפתיעה אותי בהופעת הבכורה שלה

היא נתנה את הביצוע הכי טוב בלייב הראשון, ונראה לי שאחת הסיבות לכך שהיא עפה הייתה כי היא לא קיבלה מספיק זמן מסך, התקבלה בין האחרונים ולא היה מספיק זמן "לעכל" אותה. כך קרה גם עם ענבל ביבי, רק שהיא קיבלה את הצ'אנס ולאט לאט נכנסה לתודעה של אנשים בתור בעלת הפוטנציאל הרציני להגיע לגמר.

X יו יו S

New member
עונה

טופ 4, הופעות חיות (הפיינליסטים שלכם): האחים אגמי ותמר

הקול המיוחד של X factor:

שופט החצי הראשון: עברי

המפתיע/ה/ים:

המאכזב/ת/ים: בחירת שירים של עברי זה לא שבחירות של אחרים היא טובה אבל ממש לא אכפת לי מה הם בוחרים

אוברייטד:

אנדרייטד:

המודח שצריך לחזור: האחיות

הפספוס של מחנה האימונים ובתי השופטים: מאיה (?) זאת עם שם הארוך וליאב

הרגע המביך של העונה:

הימור מנצח ה-X Factor:

טופ שלושת הביצועים של הופעות הלייב: עדן שרה ביונסה

xjoiq

New member
שירשור נחמד פתחת. רק התוכנית הבאה היא לא רבע

אלא התוכנית שאחרי זה הלייב5 זה ה-1/4 גמר.

טופ 4, הופעות חיות (הפיינליסטים שלכם): ענבל ביבי,האחים אגמי,אורי שכיב,תמר פרידמן(רוז פוסטנס)

הקול הגדול של ה-X factor: בן גולן ; (אי אפשר להביא את טינה איברגימוב מהכוכב הבא?)

הקול המיוחד של X factor: האחים אגמי

שופט החצי הראשון: משה פרץ

ואני אוסיף מנטור החצי הראשון: רמי פורטיס

המפתיע/ה/ים: ענבל ביבי

המאכזב/ת/ים: הכרקוקליות

אוברייטד: עדן בן זקן

אנדרייטד: אורי שכיב

המודח שצריך לחזור: הסעיף הכי ברור והכי חד בן גולן אמן אמן אמן

הפספוס של מחנה האימונים ובתי השופטים: ענבל בן שיטרית של בתי השופטים וברנרד עידן של מחנה האימונים

הרגע המביך של העונה: האודישן+המופע החוזר של חיליק כהן המתחרה על הרגע המביך הוא מופע האימים(מאחורי הקלעים)של הילה שליו

הימור מנצח ה-X Factor: האחים אגמי(מהאודישן הראשון עד היום אף ביצוע שלהם לא נופל מטופ4 ובהרכב הנוכחי של הנבחרת אף ביצוע שלהם לא נופל מטופ2)

טופ שלושת הביצועים של הופעות הלייב: בן גולן - אהובתי(לייב12),עדן בן זקן - באד רומנס(לייב11),ו-4 שירים של האחים אגמי שאם אני צריך לבחור אחד מהם אז ליטל ת'ינגז(לייב8)ויש גם את 2 הביצועים המעלפים האחרונים של ענבל ביבי(לייב10 ולייב8)אבל רצית רק 3 ביצועים

מחשבות

New member
מסכים שבן גולן הוא בעל קול ענק ובהתחשב

באחת שאנסו אותו להיות שם, פתאום לא ברור איך הוא לא בגמר.
עדן בן זקן מופתעת בעצמה שהיא שם ואני מופתע שתמר שם, הזמרת הכי לא מבצעת שיש.

Nightingale5

New member
איזה שאלון כיפי

טופ 4, הופעות חיות (הפיינליסטים שלכם): ממי שנשאר
ענבל, עדן, האחים, כל השאר לא כל כך אוהבת

הקול הגדול של ה-X factor: ענבל ביבי

הקול המיוחד של X factor: ענבל ביבי

שופט החצי הראשון: שירי למרות בחירת השירים המאוסים לנבחרת שלה אוהבת את רוב הביקורות שלה

המפתיע/ה/ים: בחירת הקהל, לא מופתעת גבי אף אחד מהתמודדים לגבי איך שהם נשמעים בלייב חוץ מאבישחר ש"הפתיע" לרעה

המאכזב/ת/ים: השופטים ואבישחר

אוברייטד: רוז

אנדרייטד: מה ההבדל בין הנ"ל?

המודח שצריך לחזור: כרקוקלי

הפספוס של מחנה האימונים ובתי השופטים: מאי ספדיה, מאי פינטו ואורטל אקיים

הרגע המביך של העונה: כל הקטעים שקשורים ללהקת פיוז'ן במחנה האימונים, כמה שזה צבוע ומזוייף

הימור מנצח ה-X Factor: רוז או עדן, מעדיפה את עדן מבין השתיים אבל מרגיש שלשם הרוח נושבת, ממי שנשאר כמובן שהייתי מעדיפה בכלל את האחים או ענבל

טופ שלושת הביצועים של הופעות הלייב: ענבל למייקל ג'קסון, האחים אגמי למתי נתנשק, פיוז'ן עם הכוסות חחחח

(עדיין לא צפיתי בתכנית של אתמול)

kobyz21

New member
מנסה לענות:

טופ 4, הופעות חיות (הפיינליסטים שלכם): האחים, ענבל ביבי, רוז, עדן/פיוג'ן

הקול הגדול של ה-X factor: עדן בן זקן, בלי תחרות.

הקול המיוחד של X factor: רוז, גם כמעט בלי תחרות.

שופט החצי הראשון: שירי בן אדם מדהים! רק חבל שקיבלה את הקבוצה הכי פחות מוכשרת!

המפתיע/ה/ים: לא יודע

המאכזב/ת/ים: לא יודע

אוברייטד: לא יודע

אנדרייטד: לא יודע

המודח שצריך לחזור: אחיות כרקוקלי

הפספוס של מחנה האימונים ובתי השופטים: אחת בפרק הראשון ששרה את השיר "אלה"(שכתב שלום חנוך), לא זוכר את שמה והראו רק חלק קטן מהביצוע אבל לדעתי היא היתה נהדרת ממה שראיתי.

הרגע המביך של העונה:

הימור מנצח ה-X Factor: האחים

טופ שלושת הביצועים של הופעות הלייב: רק של הלייב? אז נגיד ש:

טום ויאן - על הגשר הישן
רוז - ואלרי
ענבל ביבי - ניסים

אפשר להזכיר גם:
פיוג'ן - כדור הרס
טום ויאן - הצד האחר/דברים קטנים
ענבל ביבי - תרביץ את זה/איפה האהבה
אבישחר ג'קסון - קצה התהילה
נטע רד - ג'סיקה

הסיכום של השועל

טופ 4, הופעות חיות (הפיינליסטים שלכם): עדן בן זקן, תמר פרידמן, ענבל ביבי והאחים אגמי.

הקול הגדול של ה-X factor: מבחינת ווקאל אין ספק שהשועלות תמר ועדן

הקול המיוחד של X factor: תמר פרידמן

שופט החצי הראשון: אין ספק שפורטיס, המנטור היחיד שבחר נכון את הקטגוריה שלו. ורואים את התוצאות. הוא המנטור היחיד שנשאר עם כולן עדיין.

המפתיע/ה/ים: השועלה ענבל ביבי, שכבר חשבנו כולם שהיא מודחת, והיא חזרה, ובגדול.

המאכזב/ת/ים: רוז, באודישן שלה היא היתה מצויינת, אך בהופעות האחרונות היא מאכזבת, וגם משתמשת יותר מדי בקול החצוצרתי שלה. ומהשופטים, בעיקר עברי לידר המעצבן שממשיך לנסות ללא הצלחה להיות סיימון קאוול, אבל אין לו את זה. וגם כמנטור הוא כישלון. השועל חושב שהוא היה ריך להמשיך במה שהוא טוב, וזה לא להיות שופט או מנטור.

אוברייטד: פיוז'ן, להקת הבנים שכתוב על מצחה בגדול: להקת ההפקה, ושרק בזכות ההפקה הם עדיין בתחרות, וכל מי שעומד מולם עף.

אנדרייטד: ללא ספק תמר פרידמן, לבחורה יש קול מדהים וממיס, והיא שרה כל כך בטבעיות וללא מאמץ, שזה בכלל לא דבר מובן במחוזותינו. אז נכון, יש לה קצת חוסר בטחון על הבמה. אך זה דבר שהיא תתגבר עליו עם הזמן. כפי שהיא עצמה אמרה, זרקו אותה ישר למים העמוקים. ולוקח זמן עד שהיא תלמד לשחות. בניגוד לעדן שהיא שחיינית מצויינת. אך זה לא פוסל אותה בעיני השועל. אם כבר נהפוכו, התמימות הזאת שלה רק עושה את זה יותר לשועל. בגלל שזה מראה עד כמה היא כנה בשירתה.

המודח שצריך לחזור: אין ספק שהכרקוקליות הן ההדחה הכי מפתיעה מבין המודחים בהופעות החיות, אך לשועל יש תחושה שעדיף להן לתפוס מרחק מעברי לידר, כי הוא רק מקלקל אותן.

הפספוס של מחנה האימונים ובתי השופטים: מאי פינטו ומאי ספאדיה, שעד היום לא מובן לשועל מה בדיוק גרם לשופטים ולהפקה לפסול אותן כבר בשלב הראשון של מחנה האימונים.

הרגע המביך של העונה: רוב הרגעים המביכים של העונה היו של עברי לידר, אבל הקטע הכי מביך היה הופעת האורח ההזויה של חיליק "רצחו אותי" כהן. מכל האמנים בארץ דווקא אותו הביאו כהופעת אורח?

הימור מנצח ה-X Factor: השועל מהמר בין השועלות תמר או עדן, רוב הסיכויים שעדן.

עדן בן זקן - Listen
http://www.youtube.com/watch?v=J0DZh1lL7-U

תמר פרידמן - אם יש גן עדן
http://www.youtube.com/watch?v=qnkRP3jwRH0

עדן בן זקן - Bad Romance
http://www.youtube.com/watch?v=JgV0-m_yUO0

אורישקי

New member
יאללה

טופ 4, הופעות חיות (הפיינליסטים שלכם):
ממי שנשאר כן?
1. ענבל ביבי בלי תחרתו
2. האחים
3. אורי שכיב רק על סמך זה שהוא משתפר ועל סמך הביצוע אתמול
4. רוז/תמר/עדן.... תלוי בביצוע, קיצר רק לא פיוז'ן

ענבל

הקול המיוחד של X factor:
ענבל

שופט החצי הראשון:
אף אחד!!! משה היה יכול לקבל כשופט אבל הוא אתמול גם כן הוכיח שהוא בובה של ההפקה

המפתיע/ה/ים:
ענבל ביבי

המאכזב/ת/ים:
מי לא? בעיקר בעיקר תמר

אוברייטד:
רוז,עדן ובהתחשב באהבת ההפקה - פיוז'ן

אנדרייטד:
ענבל ביבי, בעולם ראוי יותר הייתה מומלכת כבר עכשיו כזוכה וחוסכת לנו את כל הסבל מהאחרים

המודח שצריך לחזור:
ברור שהכרקוקליות!!!
וגם נטע

הפספוס של מחנה האימונים ובתי השופטים:
מאיה בעיקר. וגם ענבל בן שטרית

הרגע המביך של העונה:
חיליק כהן/ההישארות של פיוז'ן

הימור מנצח ה-X Factor:
עדן למרות שלא מגיע לה

1. ענבל ביבי - Beat It
2. נטע רד - ג'סיקה
3. האחיות - מגדלור (כן, זה ממש גדל עליי בדיעבד, לוקח בחזרה מה שאמרתי)

קרןש24

New member
אז ככה...

טופ 4 הפיינליסטים שלי:ענבל ביבי (ליגה בפני עצמה ואחלה זמרת), תמר פרידמן (רמי פורטיס עשה בחירות מעולות), האחים טומי ויאן ופיוז'ן

הקול הגדול באקס פקטור:רוז וכל מילה מיותר למרות שאני לא מתה על קולות גרנדיוזים ואני לא חובבת פאטוס (אלא אם כן זאת ביונסה או וויטני יוסטון)

הקול המיוחד של אקס פקטור:ענבל ביבי כמובן היא באמת משהו מיוחד התאהבתי בקולה עוד מהשיר של שונטל באודישן שהיא ביצעה נכנסה לי ללב והיחידה שאני לא אובייקטיבית לגביה בתוכנית...

שופט החצי הראשון:אין ספק רמי פורטיס שולט ביד רמה הנבחרת שלו הן תותחיות ועובדה שאף מועמדת שלו לא הודחה כי הוא בחר נכון במיוחד לגבי ענבל ותמר ועדן סתם עם קול מעצבן אבל עם נוכחות מרשימה. ראוי לציין את עברי לידר על הכנות שלו ועל הנבחרת שלו הא מעולה והוא בחר נכון בקיצור שפורטיס או עברי יזכו

המפתיע/ה: אורי שכיב בביצוע לשיר המקורי שלו מאתמול יש לו להיט פוטנציאלי שצריך קצת ללטש ושם השמים הם הגבול... ובכלל אני הייתי של שירים ויוצרים מקוריים כי כמה אפשר לעשות ולמחזר את אותם קאברים????, בכלל הוא לא משך את תשומת ליבי עד עכשיו כמו לשאר המתמודדים בנבחרת הזוועתון של משה פרץ... חחח

המאכזב/ת: רוז פוסטנס הרשימה באודישנים אבל ההופעות החיות לא עושות לה טוב בלשון המעטה זה גורם לי להרגיש כמו זמרת שמופיעה באיוויזיון וזה דבר שצורם והיא משעממת ולא מחדשת שום דבר והיא גם באוברייטד שלי כי לא מבינה מה כל כך מתלהבים ממנה, סתם עוד אחת עם קול משעמם שמתלהבים ממנה על כלום יש אלפי זמרות כאלו מחו"ל ואין שום ייחוד (חיוץ מהמראה) מקווה שלא תגיע לגמר (ואני ממש לא גזענית!!!)

אנדרייטד:לא עולה לי בראש כרגע...

המודח שצריך לחזור :הקרכוקליות אין ספק, שאר ההדחות היו מוצדקות מאין כמותן על האחיות מאוד כאב לי...

הפספוס של האודישנים:להקת מיראז' המגינבה הייתי בטוחה שהם בפנים וענבל בן שטרית שחבל לי רמי בחר בעדן על פניה

הרגע המביך של השנה:אין ספק שזו ההופעה הזוועתית של חיליק כהן הסהוביסט הזקן הזה וואט דה פאק??? ושבמקום השני הביצוע המחפיר של בן גולן לשיר טיטניום הנפלא שפוט הוא החריב והודח בצדק !

זוכה:רוצה:ענבל ביבי, כנראה רוז תזכה (לצערי כי היא משעממת טילים ונשמעת לי כמו זמרת אירוויזיונים מוגזמת !!! ו..ענבל ביבי המלכה !!!

טופ 3 הביצועים:

ענבל ביבי-ניסים
תמר פרידמן-אם יש גן עדן
ענבל ביבי -beat it

לילה טוב ושנה אזרחית טובה

מלח גס

New member
הסיכום שלי

ה-טופ 4 שלי: רוז, עדן, הצמד אגמי, תמר/אורי

הקול הגדול של ה-X factor : ללא ספק רוז, כמה ליגות מעל כולם. אני מקווה ששירי תחליט לא לעבוד קשה ותיתן לרוז יד חופשית לבחור ולבצע שיר איך שהיא רוצה ושהשופטים לא יבלבלו אותה עם כל מיני שטויות מיותרות.

הקול המיוחד של X factor: - ענבל זמרת שונה, קרה ומקצועית שעושה אינפרטציות לשירים, מבצעת ייחודית שעושה מה שהיא רוצה בסגנון שלה. אני לא אוהב את הסגנון שלה, לא את הקול שלה ואת הנוכחות המעצבנת שהיא חלק מהסגנון המאוד מיוחד שלה.

שופט החצי הראשון: אני הכי מחבב את משה ופורטיס. הם יודעים לתת הרגשה טובה לזמרים שלהם.

המפתיע/ה/ים: אני לא מוצא הפתעות.

המאכזב/ת/ים: דוגמיות (2 שניות) ששמענו באודישנים מזמרים אנונימיים, ההדחות המרובות, בקושי הצלחתי להכיר משהו ואת הסגנון שלו לעומק.

אוברייטד: האחיות כרקוקלי – כבר בבית השופטים לצד הפסנתר חשבתי שהן לא משהו ,יש משהו נורא פלצני,חסר רגש, לא נעים, ומרוחק באיך שהן שרות ואני לא מאשים את עברי בהדחה שלהם, הוא זרם איתן במה שהן טובות בו והוא נתן להן יד חופשית להתערב בעיבוד ולקחת את השיר לסגנון שלהם והבעיה בעצם היא שהן עצמם לא שרות מספיק טוב. אני לא חושב שצריך לרחם עליהן בטח לא על אחת הבנות שבכתה והתייפחה , היא לא היחידה שהולכת הביתה לאחר ביצוע לא טוב.

אנדרייטד: מיראז- עברי התעלם מהכישרון שלהם ללא סיבה.

המודח שצריך לחזור: בן גולן- מרגיש שיש לו עוד הרבה מה להראות.

הפספוס של מחנה האימונים ובתי השופטים: לא מבין למה ויתרו על המנעד המרשים של אורטל אלקיים, על העדינות של מאי פינטו, ועל המקצועיות והמיומנות של מאי ספידה ועל מור ממן שאף אחד לא מכיר כי ראינו ממנה בקושי חלקיק (ביוטוב היא שפיצית) . חבל חבל על מיראז הם יכלו להביא הופעות מעניינות על במת אקס פקטור מבחינת שירה מקצועית וריקודים.

הרגע המביך של העונה: השירה בשלישייה עם מור, ענבל ותמר- שירה מעצבנת ומשעממת מלאת זיופים של כל אחת ואחת מהבנות.

הימור מנצח ה-X Factor:: רוז והסגנים עדן ,האחים אגמי, וענבל ביבי.

טופ שלושת הביצועים של הופעות הלייב: ביוטיפול של רוז, LISEN של בן זקן, והשיר שכתב והלחין אורי שכיב.

sp151

New member
הסיכום שלי

טופ 4, הופעות חיות (הפיינליסטים שלכם): עדן בן זקן,ענבל ביבי,טומי ויאן,אורי שכיב/רוז

הקול הגדול של ה-X factor: בלי שום ספק רוז היא הווקאליסטית הטובה ביותר בתחרות.

הקול המיוחד של X factor: עדן בן זקן יש לה קול מהפנט!!

שופט החצי הראשון: ממממ...התלבטות קלה בין פורטיס לשירי...נלך על פורטיס

המפתיע/ה/ים: הופתעתי מאורי שכיב שמשתפר עם כל הופעה שלו ועכשיו בכלל עם השיר המקורי שלו הוא המיס.

המאכזב/ת/ים: בלי ספק תמר פרידמן שמאוד רציתי שתעלה להופעות החיות והיא לא מפסיקה להביא ביצועים חלשים ומעצבנים

אוברייטד: תמר פרידמן צריכה ללכת

אנדרייטד: רוז אני מרגיש שלא מעריכים אותה מספיק גם כשהיא מנסה לצאת מהפוזה של בלדות עוצמתיות

המודח שצריך לחזור: הקרכוקליות אם ככה כותבים את זה

הפספוס של מחנה האימונים ובתי השופטים: דניאל ביטון!!!

הרגע המביך של העונה: הרגע שבר רפאלי פתחה את הפה בתוכנית הראשונה עד התוכנית האחרונה שדווקא היא השתפרה בה.

הימור מנצח ה-X Factor: עדן בן זקן

טופ שלושת הביצועים של הופעות הלייב: 1. Bed Romance עדן בן זקן
2. Beat it ענבל ביבי
3. תביני אורי שכיב

למעלה