סיכום חצי שנתי

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
סיכום חצי שנתי

אז בנובמבר 2013 אבחנו לי סוכרת סוג 2.
התוצאות אז היו גלוקוז בדם 306, המוגלובין מסוכרר 13.4

בסוף ינואר 2014 בבדיקות
גלוקוז בדם 129 (היה לי חום ביום הבדיקה, בגלוקומטר בד"כ זה היה בין 110 ל120), המוגלובין מסוכרר 7.7

בבדיקות של היום, תחילת מאי 2014
גלוקוז בדם 115, המוגלובין מסוכרר 6.4

במה אני מטופל? כדור ג'נוביה ביום, לוקח בבוקר, גלוקומין אחד בצהריים, וגלוקומין אחד בערב.

בין נובמבר לינואר מאוד מאוד שמרתי, ועובדה, שהצלחתי לרדת מהמדדים המפחידים שהיו לי (שהשד יודע כמה זמן הייתה לי סוכרת לא מאוזנת)
בינואר, האנדוקרינולוגית הוסיפה לי את הג'נוביה לתרופות, ואני ראיתי השפעה על הגלוקוז בדם, זה הוריד לי כ10-15 בבדיקות (ואני יודע, כי כשהחבילה הראשונה נגמרה לי, ובסופרפארם לא ראו את המרשם החדש, הייתי כשלושה שבועות בלי הג'נוביה)

בפסח, אני מודה שלא ממש שמרתי על עצמי. הבדיקה הכי גבוהה שהייתה לי אחרי האוכל הייתה 160, כולל השתוללויות (אכילת גם דברים שלא כדאי) אבל כנראה הייתי "יכול יותר" עם קצת יותר משמעת עצמית.

מצד אחד, אני שמח שהבדיקות הן בתוך הנורמות המומלצות. מצד שני, אני מרגיש לא מרוצה, שאני חלש אופי והייתי יכול לשאוף לבדיקות טובות יותר.

אין לי פה ממש שאלה, אני רק רוצה לשתף. הפורום מאוד עוזר לי מאז גיליתי אותו.

מה שחשוב זה ה- A1C ולא הסוכר הרגעי בצום. ושוב אתה מטופל ומטפל בעצמך טוב,

tulkin

New member
דווקא נשמע מצויין

כל הכבוד על ניהול המחלה והשיפור במדדים. זה מאבק שלא נגמר אף פעם, ותמיד יש את רגעי השבירה. בעיקר חשוב לקום מהם מחוזקים. לא להצטער שהם קרו.
ונראה שיש לאן עוד לשאוף ולהשתפר. אז כל הכבוד
(עוד שבוע אני אעדכן את הביקורת השגרתית שלי. נראה לאן הגעתי)

DDN

New member
"לא להצטער שהם קרו"

עצה טובה.
אם קמים מהם מחוזקים.
אתה צודק.

תודה

תומרונתם

New member
מנהל
תוצאות מדהימות!

זה שינוי מאוד מאוד משמעותי מה שעבר עליך, ובאמ שאין לך שום סיבה להרגיש לא טוב עם עצמך. עברת מהפך, לא פחות. אל תהיה כל כך קשה עם עצמך... החיים ארוכים, המגמה שלך היא של שיפור ואני משוכנעת שגם מעבר למספרים אתה מרגיש את השינוי על בשרך.

תודה ששיתפת!

למעלה