סיכום "טלנובלת בליץ-תפוז"- עונה 23

Kawaii Baka

New member
סיכום "טלנובלת בליץ-תפוז"- עונה 23

עד כמה שהתגלגלות העניינים הייתה משעשעת להחריד, אני חושב שהגיע הזמן לסיים עם כל העניין לפני שזה יצא מהפרופורציה, המגוחכת גם ככה. מדהים אותי כל פעם מחדש שהפורום עוסק יותר בקטנוניות אמוצאנליות מאשר בצפייה ודיון בסדרת הדגל של הפורום. אני רואה (בזמן האחרון) עשרות תגובות בכל שירשור\פרק חדש במלודרמה\טלנובלה המתחוללת כאן כל פעם מחדש, אבל בקושי תריסר תגובות בנושאים רלוונטים אם זה דיון בפרק האחרון, ברמת הבישיות של מפקדי היחידות השונות או ויכוח ממושך איתי על חורי העלילה שיש בסדרה. תפסיקו להיות emo-boys ותתחילו לדבר על בליץ', זה כבר מחליא. משעשע אבל גם מחליא. אם מישהו היה רוצה את כל זה, הוא היה הולך לHP-חברתי או איך שלא קוראים לפורומים הללו. או קורא בלוג צומי זה או אחר בישראבלוג. ברגע שנתחיל לדבר יותר על בליץ' ופחות על זה שמרביצים לנו בבית ובא לנו להתאבד, אנשים חדשים ירצו לכתוב בפורום ואנשים ישנים יחזרו. אם אני יכול לסכם את הכל בתמונה, הרי שאין תמונה יותר מתאימה מזאת שצירפתי. -.-

יבגני, אתה כזה אימו.

בליץ' סדרה חמודה, אבל נו באמת, אין מספיק חומר עליה כדי למלא פורום שלם, ולכן (כמעט) כל הלגיטימיות של הפורום הזה נובעת מכך שהוא פורום קהילתי שבו אנשים שאוהבים בליץ' יכולים למצוא אנשים אחרים שאוהבים בליץ', ולדבר אחד עם השני גם על בליץ', אבל בעיקר על לא-בליץ'.

Goggle Girl

New member
חע! אני הוכחה חיה שזה לא נכון!

אפשר למלא יותר מדי על בליץ! >< אנשים עסוקים פשוט בלקרוא אחד לשני מטומטמים!

אני מצטער.

אני בטוח שיש הרבה מה להגיד על בליץ' (גם אם אני לא הולך לקרוא את זה), אבל זה לא משנה את אחת משתי הפואנטות של ההודעה שלי: פורום שכזה, ללא יסוד קהילתי, לא יוכל להחזיק מעמד. (הפואנטה השניה היא, ד"א, הקנטה מכוונת של יבגני.)

Goggle Girl

New member
אני חושבת שהוכחנו איזה

"יסוד קהילתי" יש לנו כאן, כשאנשים קוראים אחד לשני מטומטמים בלי הרף, מעדיפים להקניט אחד את השני ולהתעלם מבקשות ותחנונים, וכיוצא בזה.

shui chan

New member
כולנו חראות מידי פעם. |:

סתם.. באמת אנשים פשוט צריכים להבין שכאן זה לא המזבלה שלהם ושאת הריבים הפרטיים שלהם יסדרו בחוץ. וכן לחשוב טיפה לפני שהם לוחצים על כפתור "שלח\י" |:

אני חושב שכדאי לציין,

שהפעם האחרונה שנכנסתי לפורום הזה הייתה לפני כמה חודשים טובים, ולכן אין לי באמת מושג מה קורה פה. יש גם דרכים יפות ליישם את ה"יסוד הקהילתי" הזה, וזה שבמקרה הדרך הנוכחית שבה הוא מיושם היא, בלשון המעטה ולא מתוך נסיון אישי, לא מוצלחת, זו לא סיבה לשלול את כל היסוד הקהילתי מיסודו. עכשיו, סלחו לי נא, ואלך לשוטט מעט בפורום שלכם כדי להבין על מה בדיוק אני מדבר.

Serf SaN

New member
לא נשאר הרבה..

הרוב נמחק. ויש גם כאלה שמדברים על המצב שנמחקו..

S.Riddle

New member
אני פשוט אהנהן, זה יסכם את הכל.

בזה סיימתי להגיב על שרשורי ריבים וכדומה. אם למישהו יש משהו להגיד לי, יש איפה לעשות את זה, וזה בטח לא פה.~ כפרות על הנינג'ות. XD

marinaaa

New member
תגיד שאני../images/Emo110.gif

בת ! אני רוצה לשמוע אותך אומר את זה!

Serf SaN

New member
אבל מי שאמר לך פעם שאת בת...

שיקר!

marinaaa

New member
אימא שלי../images/Emo110.gif

לא תשקר לי! אתה מבין אותי! מי שלח אותך לפה? מי?

Serf SaN

New member
מה? X:

את לא הכרת לי את הפורום.. אני הכרתי אותו בעצמי! ם:

למעלה