סיכום יום ה

polyethylene

New member
סיכום יום ה../images/Emo34.gif

טוב, אז חזרנו אני ושותפי היקר ממצעד ה-
, אשר התחיל לו בכיכר רבין והסתיים בגני יהושוע. זה כבר השנה השלישית שאני הולכת (לתמוך בחבריי הגאים), ומשנה לשנה האירוע נעשה יותר ססגוני ושמח. רקדנו בלי הפסקה, שרנו שירי גאווה ובעיקר שטפנו את העיניים בהרבה בחורים יפים שמה לעשות - מעדיפים בנים...
מסקנות : 1. לקחת כובע. 2. לשים הרבה משחת הגנה מפני ה
. 3. לשתות הרבה מים. מה שיקרה למי שלא יעבוד על פי מסקנות אלו (בהתאמה) : 1. ישרף
בפנים ויראה כמו עגבניה בשקשוקה (כמוני !!!) 2. ישרף
בידיים, כתפים, רגלים (כמוני !!!) 3. יחטוף כאב ראש מהסרטים ויגמור את הלילה עם אופטלגין (כמוני !!!) אז זהו, היה כיף לא נורמאלי, ועכשיו אני הולכת לשים על עצמי קצת אשל (אמרו לי שזה מרגיע).
מוסיקת צ´יל אאוט

naps

New member
שרופה?

ידידה שלי נשרפה קשות שבוע שעבר בים והלכה לרופא בצבא ואת יודעת מה הוא הביא לה לשים על העור השורף? זה נשמע מוזר, אבל היא אמרה שזה ממש עזר לה- את החומר הזה ששמים על אבעבועות רוח! אני לא יודע אם זה דורש מרשם רופא, אבל אם לא ואת שרופה ממש אז אולי כדאי לנסות...

TheHead

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo129.gif לא!!!!!!!!!!

אל תשימי אשל! מישהי אמרה לי שאומרים לשים אשל (גם לי אמרו פעם לשים אשל...) אבל שזה לא טוב!!! תנסי מלפפונים (גם על זה שמעתי) - לא אמרו לי משהו רע על זה... או פשוט תסבלי בשקט! אבל בלי אשל, בבקשה. לטובתך. בברכת "שבוע טוב", --שבוע טוב.

polyethylene

New member
למי בכלל יש אשל בבית ???

אני אחת שהמקרר שלה מכיל רק חלב ותפוחי אדמה (במקרה הטוב), והאורחים שבאים משתדלים לאכול לפני כי אצלי אין אוכל - רק takeaways... אם הם ממש רעבים יש קצת קופסאות שימורים של
ים... זה בסדר, לא שמתי אשל, שמתי אלוורה שקטפתי מבחוץ. סתם עוד יום אדום, אבל פחות אדום מאתמול.
radiohead - the black session

Black Star

New member
מה עם אפטרסול?

(ללא פרסומת סמויה, כמובן) בתור נושאת דגל הלבנים (אנחנו מעדיפים את ההגדרה "צחורים" או "מסתווים ביום שלג צח", תודה) שחוותה על בשרה החרוך לא פעם את תוצאותיה של שהייה בשמש (כמו גם ביום סגריר), אני ממליצה על אפטרסול, או כל קרם הרגעה אחר. הם באמת עוזרים.
וכן, באמת חבל שכל הבחורים היפים האלו נוהגים בצד השני של הכביש. כל זוג כזה זה בזבוז כפול לאנושות! (או לפחות למין הנשי
). יעלי.

Esmena

New member
מסכנה שלי...חשבתי שכבר רשמנו

לעצמנו שלא הולכים לדברים כאלה יותר, לא?

למעלה