סיכום יום #2

mikloi

New member
סיכום יום #2

טוב, למעט מעידה קטנה בטעם מוס שוקולד וגלידה, עם עוגת היומולדת של אחותי, היה ממש בסדר. הכי טוב, זה שאני לא מרגישה רעב. אולי סוף סוף אני אצליח להיות אנורקסית... (סתם, סתם! באמת שלא לגמרי התכוונתי...) היום אכלתי : 1 מלפפון 1 גמבה 2 תפוחים 1 גביע גבינה לבנה 1 גביע קוטג´ 4 כוסות נס קפה (עם לא יותר מחצי כוס חלב) ורבע קערת סלט שאחותי הכינה מ:4 מלפפונים, גמבה צהובה, גמבה אדומה, 6 עלי חסה, 1/2 בצל סגול 1 ביצה קשה טוב, רשמתי יותר בשביל תיעוד עצמי, אבל שיהיה. לילה נהדר לכולן!!! (וגם לרועי)

rutti

New member
מיקוש.

את ממש לא אוכלת הרבה את הולכת לפי תפריט או שאת עושה על דעת עצמך? אני מקווה מאוד בשבילך שבאמת הדבדחת על עינין האנורקסיה. אני לא מאחלת את זה לאף אחד. בכל אופן, אני שמחה שאת מרוצה היום מעצמך זה מאוד חשוב, רק תזהרי לא לאכול קצת מדי כי גם זה לא ככ טוב. שיהיה לך לילה מצוין!

shelly_30m

New member
לשתות הרבה לא לשכוח

בכל אופן נראה ששמרת יפה מאד רק ממליצה לאכול יותר ירקות לי זה נשמע מעט מדי ואת תרגישי רעבה מהר ואת זה אנחנו לא רוצות כי אז מתחילים לחטוף נישוקים מיליונים והמוני בהצלחה..........

mikloi

New member
../images/Emo51.gif לכולכן!

זו לא דיאטה שאני המצאתי, זה לפי חרמון, רק שכשאני לא יכולה לאכול אוכל שאני אוהבת (צ´יפס וגלידה) אז אני משתעממת מהאוכל מהר ולא יכולה לאכול ממש הרבה. לגבי השתיה, אותו כנ"ל, אני יודעת שצריך, אבל אני שונאת מים (או כל מה שהוא לא דיאט קולה, האמת) בקיצור, יום מספר 3 יוצא לדרך... מה יהיה? *ובקשר לאנורקסיה, ברור שהתלוצצתי. מה שאני רוצה זה יותר שליטה עצמית, ואנורקסיה זה איבוד שליטה מוחלט. חוץ מזה, אם אני אהיה אנורקסית, כל החזה שלי יעלם, אני לא רוצה את זה.

rutti

New member
מיקוש מתוקה:

גם אני פעם לא הייתי מסוגלת לשתות מים והייתי שותה רק דיאט קולה אבל פשוט הכנסתי לעצמי לראש שזה ממש לא בריא וזה באמת לא בריא. מים גם הרבה יותר טובים בשביל דיאטה. את חייבת להתחיל לשתות מים. זה נורא חשוב. תכריחי את עצמך בהתחלה ותראי איך תתרגלי לזה ולא תוכלי בלי זה אני אומרת לך, אני מדברת מניסיון. תרשי לעצמך קצת דיאט קולה עם הארוחה. בקשר לחזה.. את מזה צודקת את לא יודעת איך ירד לי החזה כשעשיתי את הדיאטה הראשונה פשוט לא היה לי כלום. עכשיו הוא קצת מתחיל לגדול אבל עדין... מה לעשות יש כאלה שלא היה להם מזל ולא התברכו בחזה גדול.. ועוד יותר גרוע, זה חזה קטן ותחת ענק!! למה פשוט אי אפשר להעביר קצת מהישבן לחזה??? ככה זה היה יכול להיות מושלם לא?
שיהיה לך בהצלחה ביום מספר 3. כל הכבוד שהחזקת מעמד עד עכשיו, אני גאה בך!!! אוהבת תמיד תמיד, רותי.

shelly_30m

New member
חייבים לשתות מים

תאמיני לי מניסיון בשבועות שבהם אני לא שותה מספיק אני גם לא יורדת.... ואז האכזבה גדולה למרות שנורא שומרים ומקפידים ואז רואים שלא יורדים כמעט זה מוציא את הרוח מהמפרשים אני בבית במשרד או בכל מקום עם הבקבוק מים שלי ליד ושותה כל הזמן אני שהייתי ממש מכורה לדיאט קולה אבל ברור כבר לכלולנו שזה לא עוזר לרדת במשקל.אז מיקי חמודה תתחילי לשתות מיםםםםםםםם לאט לאט תתרגלי מבטיחה.גם אני מדי פעם מפנקת את עצמי בדיאט אבל משתדלת לא מוגז תנסי לפנק את עצמך בדיאט תפוזים או מה שאני גיליתי לאחרונה דיאט סיידר של ספרינג ממש טעים והכי חשוב בהצלחה ממני שלי

mikloi

New member
תודה לשתיכן!

ואני באמת נורא משתדלת.... אני היום שותה הרבה יותר מים מבעבר, אבל זה עדיין קשה לי. האמת היא שאחרי החודש ההוא שסיפרתי לכן, שלא נגעתי בלחם על כל סוגיו והוספתי שחיה לספורט היומי שלי, ולא ירדתי בכלל, די התייאשתי. העניין הוא, שעשיתי חושבים עם עצמי, והחלטתי שגם אם אני לא יורדת קצת, עדיף להישאר במשקל שאני היום, מאשר לעלות עוד למעלה...לא? טוב, הגיע הזמן להצהרת כוונות: עוד 15 ק"ג שירדו ממני - אני ארגיש טוב עם עצמי. עוד 20 ק"ג- אני ארגיש הכי נפלא בעולם!!! בסה"כ אני רוצה לשקול 48 ק"ג. זה כל כך נורא? זה הרבה לבקש? לא, בכלל לא! (אגב, אני בסביבות 1.62מ´)

rutti

New member
ככל שהציפיות יותר גבוהות...

כך מתיאשים מאוד מהר. 15 קילו זה נשמע מאוד הרבה וזה נורא מיאש. 20 קילו בכלל.... לפי דעתי אל תחשבי על זה בצורה הזאת אלא פשוט תעשי דיאטה בכיף(עד כמה שזה יכול להיות כיף) ואל תחשבי עוד כמה הרבה יש לך להוריד. ותשמחי על כל קילו שיורד, כך תיהי הרבה יותר מרוצה מעצמך. בכל מקרה למה את שואפת לכל כך נמוך נראה לי ש52 זה די סביר אם הגובה שלך הוא 1.62 נראה לי כך לא? אני שמחה שאת משתדלת עם עינין המים תמשיכי כך! תמיד תחשבי חיובי וכולנו כאן בישבילך

ELY

New member
רותי צודקת!

וזה סוד הדיאטה בעצם... אני מאחלת לך בהצלחה ו-ל-כ-ו-ל-נ-ו !! דרך אגב רותי, איך הדיאטה? מצליחה?? ELY

rutti

New member
אז זהו ש..

כרגע אני יותר בשלב של שמירה על משקל. בגלל שהפסיק לי המחזור(ליותר משנה9 עקב דיאטת רצח מוטעית שעשיתי לפני שנה, הייתי צריכה לעלות במשקל קצת בשביל לקבל חזרה והדיאטנית הבטיחה לי שכשיתיצב לי המחזור אני יוכל להוריד 2 או 3 קילו ואני מחכה לזה כבר בקוצר רוח. כרגע גם שמירה על משקל זה לא ככ קל כי נראה לי שהשמנתי וזה מזה מעצבן אותי. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדיאטה שלך ואני שמחה בשבילך וגאה בך שאת עומדת במשימה. ואל תשכחי שכולנו כאן בשבילך.

ELY

New member
גם אני עשיתי פעם דיאטת רצח

בגיל 17 עשיתי דיאטת רצח, אכלתי רק 500 קלוריות ליום וירדתי, אבל הפסיק לי המחזור... ל-3 חודשים הפסיק לי המחזור אז עליתי קצת (אין ברירה) אבל המעצבן ביותר הוא שלא היה לי כוח לרדת אחרי שעליתי, ועליתי עוד ועוד פשוט זנחתי את עצמי מקווה בשבילך שתצליחי לשמור על המשקל ושתורידי (ואל תהיי כמו שאני הייתי) ELY

mikloi

New member
בנות יקרות!

קודם כל, נורא עצוב לי לשמוע עד כמה פגעתן בעצמכן בעבר, אבל מאוד משמח אותי לדעת שיצאתן מזה, והיום אתן בסדר. נכון ש52 זה משקל טוב, ואני אהיה מאושרת עד הגג לחזור לשם, אבל השאיפה האולטימטיבית היא 48 ק"ג. אז בינתיים 52 זו מטרת הביניים שלי. היום, ממש הרגשתי רצון עז לגלידה או שוקולד או משהו אחר. רק לא עוד ירקות! אז הכנתי לי קערת סלט ונס קפה, וישר התחברתי לפורום. כבר אני מרגישה יותר טוב!! אפילו שתיתי שתי כוסות מים היום!!

shelly_30m

New member
מיקה חמודה

קודם כל לא צריך להגזים וזה חשוב בכל דבר בחיים אבל שתי כוסות ממים חמודה זה קצת מדי המלצה שעבדה בשבילי אולי תעבוד גם בשביל אחרים/ות נכנסים לסופר קונים בקבוק מי עדן של ליטר כזה עם פיה ..ואז כשהוא נגמר ממלאים והוא ממש כמו חלק ממני הולך איתי לכל מקום לי זה עשה את זה נשיקות לכולם שלי

rutti

New member
מיקוש...

כל הכבוד ששתית אבל זה קצת מידי .... וסאחטן שעמדת בפיתוי ולקחת סלט במקום גלידה.

למעלה