סיכום יום

זאבון10

New member
סיכום יום

טוב ב 930 סגרתי מסכים היה יום קשה לא פשוט לבחור ניירות שעפים 2 אחוז ב 59 שניות ואני יודע שיש כאלו שלא מאמינים לא נורא אצלי הכל מסחר בדמו אז לא להתלהב לגבי ההתנהלות היום מול בז פורקס הכוונה הייתה לחסוך לתמימים כאן כמה אלפי דולרים או שקלים הן בקורס והן במה שיבוא אחריו כמו כן נתתי כאן הסבר מאוד מפורט על ההבדל בין ציטוט הדפסה והזירות השונות הייתי מפנה מספר שאלות מקצועיות שלא נתתי להן תשובה כי טרם מצאתי אותה כמו למה הפער בין הפורוורד לפיוצר לא מתכנס לריבית אבל אני לא רוצה להקשות עליה קשה לה גם ככה מה שנקרא להצליח בדמו להתרסק במציאות הייתה לי חניכה כזאת בקורס טייס אבל זה לפורום אחר וכעת לפינה האהובה עליי פינת הפרה הקדושה חברות המטח סוחרות נגדנו יש לי שאלה נניח בחברה עלומה יש רק 2 לקוחות שתמיד חושבים הפוך ותמיד גודל הפוזיציה שלהם זהה נגד מי מהם סוחרת החברת מטח???

זאבון10

New member
חברת מטח 2

הנה עוד חברה עלומה לה יש 3 לקוחות אחד לונג אירו דולר שני שורט יורו ין שלישי לונג דולר ין נגד מי הפעם היא סוחרת?????????? ועכשיו באינדוקציה לאין סוף

זאבון10

New member
חברת מטח 3

הרי בכל רגע נתון בשוק סך הדלתא הוא 0 צול כל דולר לונג יש דולר שורט למה שהסטייה בזירה אחת תהיה באופן עיקבי מהותית מה 0 ואם היא כן מהותית מה0 למה שהיא לא תהיה בכיוון המנצח אולי תפנימי את זה מנהלת פורום פסבדו מטח

זאבון10

New member
הבטחתי יונה עלה של זי

תגיד יש לך טנדר במקרה אני רוצה לעלות עם 2 סוסים לגולן מחפש פרטנר אצלי כולם חוששים מלעלות על סוס אגב מחש עם מה סוס מתחרז היה לי יום אש היום

זאבון10

New member
אתה יודע

קרוב אלייך יש את 2 חדרי המסחר הכי רווחיים בארץ יותר מפאי יותר מבקשי יותר מכולם

צב200

New member
אני ישאל אותך הפוך

אם יורו דולר ידשדש במשך חודש בטוח של 300 פיפס הלוך ושוב, כל מי שהיה בעיסקה במשך החודש,למעשה היה אמור לצאת בשלום ובכל אופן כולם מפסידים למה? אחד סחר לונג כשהיה שורט-נגדו סחרה החברה שורט ועל השיני הפוך זה דבר שכל החברות מודות בזה.

זאבון10

New member
שאלה למנהלת הפורום

קראתי כאן שאסור למצע אבל בתור בוגר מצטיין בטכניון בקתי וגם מצאתי שזה נדיר לבדוק וגם למצוא שהממוצע תמיד מנצח את ה TRACK ERROR אני אודה לגבירתי המלומדה באם תיישב לי פרדוקס זה

למעלה