סיכום יומי - 7/4/2002

Nokia Fan

New member
סיכום יומי - 7/4/2002

אוקיי, הסיכום היומי חוזר למתכונתו הרגילה - בתוספת כה חידושים: החלטתי לפתוח פינות בסיכום, והראשונה ביניהן (היחידה, זאת אומרת - לא חשבתי על משהו אחר...) תהיה פינת השרשור הארוך, שם נשווה אורכים (לא, סוטים שכמותכם!
). אבל, כל זה בסוף הסיכום - הבה ניגש לסיכום: 1. הדבר הכי חשוב, אירוע קוסמי שאיש לא צפה, סנסציה חושנית - אני מפורסם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן-כן, הנהלת הפורומים התייחסה היום אישית אלי, והם עוד קראו לי "גולש יקר"! נה-נה-בננה! 2. ועכשיו - לדברים הקצת פחות חשובים: אייל קיבל חשבון מפלצתי מאמיגו - האם יש כאן רמאות??? האם יש כאן קונספירציה??? האם הפודל הננסי שלו גלש באתרי פורנו סלולריים מאחורי גבו??? אני אומר - טוטאל דיסטראקשן!!! דרך אגב, אני שמתי לב למשהו מאוד-מאוד מוזר אצל אמיגו - "אמיגו", כידוע, זה ידיד בספרדית, ואני שואל: ממתי אנשים מתחברים עם יצורי-כלאיים שגובים מהם מאות שקלים לחודש??? האם זה אומר שבספרד המושג "חבר" שונה מכאן? והאם אני צודק באומרי שהטלנובלות ה******** האלו חדרו אפילו לעולם הסלולארי? הצילו!!! אני מריח קונספירציה! ומאחוריה עומדת, מי אם לא, פנינה דבורין!!! 3. שרשור הנפץ של יואב (זה שבו הוא מציע לפתוח במלחמה כי משעמם...) הניב לו דיון מעניין למדי: איך שולחים הודעות מהבהבות? (אגב, עדיין לא ניתן הפיתרון...) ואני שואל: כשנורת חשמל מהבהבת - מיד מחליפים אותה. כשהמסך של הטלוויזיה/מחשב/טלפון סלולארי מהבהב - רצים לתקן אותו. אז למה לעזאזל אתם רוצים בכוח לגרום להודעת SMS תקינה לחלוטין להבהב?!?!?! 4. היום התפרסמה במוסף כלכלה של ידיעות כתבה על עתיד הסלולארי בארץ הקודש. הראו שם מכשירים (אני לא היחיד שחושב שסמסונג 820 מדהים, נכון?), דיווחו דיווחים (סליחה, דואר קולי באמיגו זה דבר חדש??? לא נראה לי...), ואקיצר - כתבה משעממת פחד! אם הם רוצים אקשן סלולארי - כל מה שהם צריכים לעשות זה לראיין את חברי "כוח סלולרי" אירגון הלוחמה בפשע של הפורום! ועכשיו נבור לפינתנו - מש"א (מעקב שירשורים ארוכים): במקום השלישי, עם 33 הודעות - שרשורו של הגדול מכולם, הנשגב בעולם וה<הכנס חרוז דבילי כאן>, ירון טאוסקי (זה אני! תודה לכל מעריצי!!!) - "סיכום שבועי"! במקום השני, עם 41 הודעות - שרשורו של יואב - "מה נסגר איתכם בזמן האחרון????"!! ובמקום הראשון, עם 66 הודעות - שרשורו של אייל - "משהו מריח רע באמיגו8-{"!!! קבלו את האלוף היומי!!! אייל ח"ח ו-
לך! והנה בא אל קיצו עוד סיכום יומי... להתראות בפעם הבאה.
שלום!!! ירון

m e i r

New member
נחמד

יופי של סיקור, ובוודאי יחסית ליום די דל כמו היום. אני רק מאוכזב שלא הכנסת את ה"חשיפה" הקטנה שלי. טוב, אולי זה ייכנס למהדורה של מחר? לילה טוב

Nokia Fan

New member
אם אתה מתכוון לכתבה על אמיגו -

קראתי אותה רק אחרי שהסיכום נשלח... וחוצמזה, טכנית היא פורסמה ביום הבא... ירון

geostant

New member
פששששששששש....

השם שלי לא הוזכר אפילו פעם אחת... אפילו מה שעשיתי לא הוזכר... אחחח... אלה החיים... בלי חדירה לפרטיות של הסלבריטאים פה...

PingPong18

New member
זכיתי בגביע!!!! ../images/Emo106.gif

ואני חייב להגיד שהיתה השקעה רבה בשרשור... והרבה שעות מול המחשב... תודה רבה לכל מי שעזר
שלכם,
יי

geostant

New member
מה אתה לא מודה להוריך...

שהביאוך עד הלום ? (יש מילה כזאת הביאוך ?)

PingPong18

New member
אממממ,

לא... סתם בשביל יוכסשלונודניק...
ותודה להורי שהביאוני עד הלום

למעלה