סיכום ינואר+התפקדות פברואר
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
סיכום ינואר+התפקדות פברואר../images/Emo196.gif.

סיכום פעילות ינואר: הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (01): רמי קלינשטיין מחשבים ואינטרנט זיהוי שירים שלמה ארצי ספרים וספרות חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (01): KING האחד1 PRINCESS GINA כנפיים לבנות Pomodoro מועדון לקוחות התפקדות פברואר: שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של ריטה: שיר החודש לא של ריטה: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

KING האחד1

New member
מתפקד../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif

התפקדות פברואר שם: עודד גיל: 21 מיקום: ב"ש אייסיקיו:
מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של ריטה: "חמצן" שיר החודש לא של ריטה: "אשם" דיסק החודש: "ימי התום" (חרשתי עליו החודש
)
סרט החודש: "הטייס"
ספר החודש: "יונה ונער"
תכנית טלויזיה של החודש: "גומרות הולכות", "החברים של נאור"
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ההופעה של ריטה בת"א, כמובן
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): ריטה, ריטה ושוב פעם ריטה

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

שם: צחר גיל: 17.5 מיקום: פ"ת אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=168339 שיר החודש של ריטה: חמצן שיר החודש לא של ריטה: pearl jam-once דיסק החודש: muse-absolution סרט החודש: אלפא דוג תכנית טלויזיה של החודש: נמלטים3 ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בעיקר ריטה בהיכל ובשרובר
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): סתם עוד יום שעשה תחודש

Pomodoro

New member
כן, המפקד!

שם: אביב גיל: 22 (בחמישי הבא - בדיוק ביום ההופעה) מיקום: צפון... אייסיקיו: אין מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש... בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של ריטה: כמו בתמונה שיר החודש לא של ריטה: ירדנה ארזי - אתה לי ארץ דיסק החודש: לירז צ'רכי סרט החודש: לא כזה רואה סרטים ספר החודש: לא אוהב ספרים תכנית טלויזיה של החודש: נולד לרקוד ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה של האחת והיחידה (8.2) ויום הולדת! תמונת החודש: הכלב החתיך שלי

sapirs1

New member
אני .

שם:ספיר גיל:14וקצת מיקום:אריאל אייסיקיו:298534558 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:- שיר החודש של ריטה:חברה שיר החודש לא של ריטה:Muse - Unintended. דיסק החודש:היהודים פחד מוות . סרט החודש:לגעת ביהלום . ספר החודש:מסטול תכנית טלויזיה של החודש:השיר שלנו ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:פסטיעוז , שטיות בת"א,המון לימודים ,כמה הופעות . תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

MoRoSH11

New member
אני (לא פעילה תמידית פה, אבל קוראת)

שם: מור גיל: 20 מיקום: השרון אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של ריטה: בביתי הנעול שיר החודש לא של ריטה: לא עולה לי כרגע דיסק החודש: אין סרט החודש: היומן ספר החודש: מזמן לא קראתי משהו טוב באמת תכנית טלויזיה של החודש: 4400 ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שיהיה טוב תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): מה שיצא...

pc girl

New member
אהמ ../images/Emo9.gif

שם: ברקת גיל: 16 וחצי מיקום: דרום אייסיקיו: 178299268 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=204768 שיר החודש של ריטה: לך שיר החודש לא של ריטה: כמו צמח בר דיסק החודש: שלמה ארצי ושלום חנוך בקיסריה סרט החודש: נשים מושלמות ספר החודש: >< תכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו 4
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: נמנמנמ אין תוכניות. מה שיבוא, יבוא
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

pc girl

New member
כבר היה על זה שרשור ../images/Emo6.gif

ולא.
יש לי בעיה גדולה בלהגיע להופעות... אבל אני עובדת על זה

למעלה